Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben gidiyorum

Bone

Öne çıkan mesajlar

2-3 günde bir serçe yada güvercin giriyor odama camdan zaten alışkınım :D . serçeler cidden biraz spastik.

edit: lopeth şaka maka yermi , tam yatıcaktım hayvana cazip gelirde ısırırmı diye aklıma geldi, yapmayın şöyle ya.

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 23:47 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ülke topraklarını satmış, şirketlerini satmış, telekomu satmış, haklarını bile satmış ve halk da bu satanları desteklemiş ise ve ülke beni bile satıcak duruma geldiyse ben ülkeyi niye satmiyim?

sana katılıyorum... ama buna elbet birgün birisi duur diyecektir.. bazen insan içinden darbe olsun dio ama buda bi çözüm değil...

biz işte soyulmayı hakeden bir toplumuz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep
üye § 22 Temmuz 2007, Pazar - 23:44 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Silahli catismada degilizki kalip savasalim...

Günümüzde zaten savaş silahlı çatışmayla yapılmıyor ki? Ancak geri kalmış yerlerde modası geçmiş savaş yolu o.

Günümüzün savaşı ekonomiyle, politikayla, bürokrasiyle yapılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa Nutku

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek”

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.”

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Olivies
üye § 22 Temmuz 2007, Pazar - 23:49 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

bitiyorum size jnmslar ya :))))))))
darbe olsuğğnggg

ama darbe olursa görmek isterim o ateşli gencleri gardırobun icinde saklanırken

Yahu darbe olsun diyen mi var, varsa da ben değilim.

Diyorum ya günümüzün savaşı topla tüfekle darbeyle askerle yapılmıyo.

Politikayla, bürokrasiyle yapılıyor diye
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım akp ülkeye ne kattı?Hayır ülkedeki seçmenlerin yarısını kendisine bağlayacak ne yaptı?Genç Partiye verseler gene kabulum İbrahim Tatlıses var orda ama yani akp nedir Allahaşkına?Diğer topicteki videoyu o seçmenlere izlettirsek ne derler acaba?350 küsur milletvekilini soktu gene meclise Abdullah Gül'e cumhurbaşkanı diyebilirz artık.

Bende ülkeyi terkederim diye falan düşnüüodum ama herkes bizim gibi düşünse bu ülke nolur?Çembersakallara,karafatmalara mı bırakcaz binlerce şehitimizin kanıyla kazanılmış bu vatanı.Darbe olsun falan demekte yanlış sonuçta darbe ne kadar iyidir en son çare darbe olmalıdır.Yürüyüşleri,mitingleri bol seneler bizi bekliyor diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

bende savas derken lütfen silah tüfek olarak düsünme.
sol daha kendi icinde savasırken,basarılı olmasını beklemeyin.İçte çatışma var.
Örgüt olanlar basarılı oluyor,muhafazakar kesim bu işi cok iyi yapıyor.En zor zamanlarında bile dik duruyorlar,ben gidiyorum bys demiyorlar.

ps:Bone kişiliğine laf atmıyorum sakın yanlıs anlama,madem acmıssın topik tartısıyoruz sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bence tartısmanız gereken konu demokrası rejımı saglıklı bır rejım mıdır olmalı

sonucta demokrasıde sızler gıbı okumus tahsıllı asmıs ınsanlar da oy kullanıyor(ben harıc butun patı)
benım gıbı okuzlerde oy kullanıyor(sadece ben)
sımdı bu durumda yapılan secım ne kadar saglıklıdır

çok doğru bi yaklaşım...

Evet işte bunu görüyorsun bu halkın ne kadar aç olduğunu bir paket nohut için oy verdiğini ama işte sen gidip vermeyince bu paketi malesef sen oy kazanamıyosun..

Demokrasi bu buna göre oynucaksın...
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün çalışma sırasında duyduğum güzel bir laf vardı:

"Türk Milleti okuyarak, dinleyerek değil yaşayarak öğrenir."

Eğer AKP bu ülkeye her ihaneti yapıyor ve hala %50 alıyorsa demek ki henüz bu kesime dokunan, zarar veren birşey yok. Onların da canı yandığı vakit asıl mücadele başlayacak, kaçmanın hiçbir geçerli sebebi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...