sir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 afterdeep yola tükürenler akp'li mi anlamadım? bu şikayetçi olduğun şeyler zaten yıllardır var, niye şimdi gitmek istiyosun madem :) arkadaşlar boş yere ortalığı velveleye veriyosunuz. bone saydıklarından bitanesini bile yapamaz akp, yapabilecek olsa misler gibi tek başına iktidardaydı 5 yıldır, yapardı. başka bi topikte dedim, burda da diyorum. bu ülkede kürt sorununu ilk dile getiren tayyip'ti. diğer partiler kürt kelimesini ağızlarına bile almadılar. ve dtp'li olmayan bütün kürtler gitti akp'ye oy verdi, düşünün bu ülkenin kaçta kaçı bu kesim.. türban da istesek de istemesek de bu ülkenin bir gerçeği. bu soruna da değinen tek parti akp'ydi. yani chp ve mhp gibi dışlayıcı bir politikanın aksine, kabul eden ve bütünleştiren parti rolünü oynadı. ve bakın daha tayyip ilk konuşmasında hem "Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ten hem de "laiklik"ten bahsetti az önce. tabi bunlar sadece laf diyeceksiniz ama, diğer partilere söyleyecek bişey bırakmıyor adamlar ve kazanıyorlar. eğer akp akıllıysa daha da uzlaşmacı bir politika izler, yeni bir ekonomik program getirir ve sittin sene kalır iktidarda. ve memleketi germediği, dengeleri iyi gözettiği sürece de bu, ülkemizin menfaatine olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Gidin valla... Bunlar şimdi dahada azıtırlar daha çok oy aldık diye. Umarım bu forum sakinlerinden biz kalanlarda 10 sene sonra devrim sonrası İrandan kaçanlar gibi kaçışmayız. İmkan varsa yada yaratabiliyorsan kendi imkanını, kullanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: horace merak ettigim bir soru ; peki o halkin geneli sence eğitimli ve bilinçli mi?yani merak ettigim bu genelin seviyesini nasil göruyorsun. tabiki egitimli hepsi fem mezunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 değil tabii ki. ama benim dediğim başka bi mevzu. bi illüzyon yaşanıyo yani. görmezden gelmek meselesi. ben %47 derken bonec 20-22 anca alır diyodu ondan bahsediyorum. bilinçli bilinçsiz, eğitimli eğitimsiz. halk mı? halk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 çoban %50 oy aldı, kurtlar %15 popülasyonda denge sağlanır bi zaman, öle öğrendik zamanında ssdfx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 güzellerim kiminle savaşıyorsunuz? Kendinizlemi halklamı? halk sizsinizki zaten. Yanı hep gönderiyoruzya onu ırağa bunu amerikaya falan, e madem hükümeti istemiyen kişiler azınlıkta ve ellerinden bişey gelmiyeceğini düşünüyorlar oraya buraya bomba bırakmıycaklarya gidicekler elbet. coğunluğun kim olduğu belli işte, bunun cahilliği acçlığı bilgisizliği aptallığı kültürsüzlüğü yokki, coğunluk kimi secti belli secim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: Burda da var aynısı. Daha fazlası hatta. Dünya'nın neresine gidersen git: Cemaatler ve Kürtler hep karşına çıkar. Amazon'da falan yaşaman lazım anca. Ama orada hem sen azınlıksın hem onlar. Burda ben azınlığım onlar çoğunluk "Burada"'dan kastın neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sir, ben sittin sene başta kalmalarını veya daha doğrusu alternatifsiz parti olmalarını istemem açıkçası. ama sanıyorum ki, artık siyaset anlayışı biraz olsun değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 İlk Burada Türkiye. Güneydoğu Anadolu Bölgesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ya Sir sacma sapan cikisma her seye. Oylari verenler bu tipler iste. Okuz, saf tipler anlamak ne kadar zor. Turbani one surup duygu somurusu yapanlar. Eminim mhp ve chp ye verenlerin hepsinin kultur seviyeleri vs. cok daha yuksektir. En azindan vizyonu olan insanlardir... AKP'nin ciktigi sehirlere bir bakin, buyuk sehirlerden aldigi oylarda varoslardan, bu gercegi degistiremez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bence tartısmanız gereken konu demokrası rejımı saglıklı bır rejım mıdır olmalı sonucta demokrasıde sızler gıbı okumus tahsıllı asmıs ınsanlar da oy kullanıyor(ben harıc butun patı) benım gıbı okuzlerde oy kullanıyor(sadece ben) sımdı bu durumda yapılan secım ne kadar saglıklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kabul edilmesi gereken adamların ciddi çalışmış olması iktidar döneminde, neden şaşırıyoruz sonuca anlamadım. yani 5 sene boyunca akp dışında kimse bi halt yapmamışken, insanlar kime oy versin. chp halkına yabancılaşmış bi kere, baykal 1337 olmuş kime fayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: valla stand and fight yapınca da, "anti-demokrat" ve "darbeci" yaftası yapıştırılıyor üstüne. sana o lafları 5 kişi diyorsa bana 50 kişi şeriatçı, takiyyeci diyor. hiçbir yere gitmem. zaman hatalardan ders alıp geleceğe daha güçlü hazırlanma zamanı. türk genci hergününü rejim tehdidiyle dertlenip ziyan etmek yerine ülkenin ilerlemesine nasıl fayda sağlayacağını düşünüp çalışarak o tehditleri bertaraf edecektir. umuyorum ve hatta sanıyorum ki zaman içinde insanlar gerçekleri daha açık olarak görme fırsatı yakalayacak geçmişe dönüp baktıklarında. uzaktan bump mapping güzel biliyorum da uzağa gitme bone. bak seni everme durumu da vardı hem. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bak hala o il cahil bu ilçe varoş diye sayıp duruyosun, bu mu senin vizyonun? aydın veya okumuş dediğin adamın görevi halkı eğitmek, ileriye götürmek, mücadele etmek olmalıdır,kaçmak veya halka küfretmek değil. senin oy verdiğin parti neden iktidar değil diye bi düşün, bunda senin partinin yürüttüğü yanlış politikaların bi suçu olamaz mı? sistem belli. halk belli. herkes akp niye kazandı diye kendini yiyo, chp niye kaybetti diyeceğine.. duygu sömürüsü diye bişey mi var abi bu saatten sonra, halkın bi talebi var, biz bu talebi karşılıycaz diyosun, sömürü mü bu? horace, ben tabi ki çok seslilikten yanayım, akp de katiyyen beni temsil eden parti değil..ama böyle vizyonsuz, devekuşu politikası yürüten partiler artık girememeli meclise, o yüzden iyi bi ders oldu bu seçimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Zaten benim son dönemdeki fikirlerim çok değişti ülke yönetimiyle ilgili. Demokrasi, cumhuriyet falan yalan bu ülkede. Olamaz. Kitap okumamış cahil insanların verdiği oylar bu ülkenin başbakanını seçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: Halk bilincli kesime verilen addir Horace. Koyun halki demezsin mesela, Turk Halki dersin ne bileyim. 90 yil onceki emparyalist isgalden, 30 yil onceki Iran devriminden haberdar olup da bu kararlari alan kesime anca suru derim ben. tabii işin ilginç kısmı aynı şeyi sizler için de söylemek mümkün. izafiyet işte böyle birşey. halen ayağını yere basmak istemeyen insan da uçup gidebilir tabii, yani hayal dünyasında yaşayan insanı paçasından tutup indirme yükümlülüğümüz yok sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 şu milletsiz hissetme bende de oldu, yeditepeye entasa giricektim, yarın annemlerle konuşucam kanada gibi bir yere gitmek istiyorum mümkünse, çince bilsem çine giderdim sanırım, ama kanada iyi gibi. bu ülkedeki bu zihniyetlere 1 kuruş para kazandırmak istemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Zaman hatalardan ders alma zamanı diyorsunda 2002 seçiminden bu yana ders alan ben göremiyorum? %50 çıkmış bir oy görüyorum. Ve ben daha evvelde dediğim gibi yarın bir reform yapılsa dahi bu ülke 50 yıldan evvel düzelmeye başlamaz. O yüzden hadi eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Benim askerde gorduklerim, 5 ayimi o adamlara Ataturk'u ogretmekle gecirmem, okuma yazmayi ogretmeye calismam yeterince bazi seyleri gormemi sagladi. O adamda gidip oy atiyor o sandiga, aralarinda 20 milyon verip sunu benim icin yaralasana dedigimde yapabilecek adamlar vardi, bu adama 5ytl verip X partiye oy ver dediginde yapmamasi icin hicbir neden yok. Ne kadar aciki o herifin verdigi 1oy baska okumus ulkenin gelecegi icin daha iyisinin olabilecegini dusundugu bir partiye verdigi oyu goturuyor kafadan. Hatta bunlardan o kadar cok varki 50%yle cikiyorlar sandiktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: Xaenin Zor durumda memleketi satanlara ihtiyaç yok zaten , bb . katiliyorum. ben kendi adima konusayim, yurtdisindayim ve egitimim bitince dönecegim her sekilde, buralarda daha iyi sanslara sahip olsam bile. ben de pes etmekten, kacmaktan yana degilim. evet belki hayal kirikligina ugradik, muallakta kaldik ne yapacagiz diye ama herseye ragmen birakmam ben ülkemi. birlikten güc dogar demisler. ve bu birligi olusturan insanlar, teker teker cekip giderse, ülkesini birakirsa.. ooh ne alâ. kosar adimlarla istemediginiz ''koyun kafalilara'' birakicaksiniz yani ülkenizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 :/ ya bize o kadar irana git dediler bakın ne oldu sonunda biz iranı getirdik. siz de durun isveçe filan gitmeyin, iran isveç karışık yapalım ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 peki, ben de şöyle bi örnek vereyim, benim harvard mezunu arkadaşım var gitti akp'ye verdi, yine amerikada siyaset okuyan bi arkadaşım ve ingilterede uluslararası ilişkiler okumuş bir arkadaşım da gitti akp'ye verdi. bu insanlar da cahil mi? yoksa vatan haini mi? yoksa acaba hakkaten bi bildikleri olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 aynen öyle vanille. Halkın iradesi "koyun kafaysa" bırakalım ne halt yiyorlarsa yesinler. Sen de gel harca hayatını burda 3-5 kişi kurtaracağım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yolun açık osun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ya bırakan bırakmış koyun kafalılara. Mitingler yapıldı, insanlar toplandı, yürüdü, bayraklar açıldı, herkes kurtarıcaz bu ülkeyi diye bağırdı. Sonucu gördünüz. Bundan sonraki seçimlere kadar dahada sürükleneceğiz. Benim bu ülkeye zerre güvenim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar