Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 genç partiye 900.000 kişi oy vermiş, bunlara ne demeli eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kahraman maraşın %70 akp ne kahramanmış ha lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sakaryadan feci oy çıkmış uzana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ülkeyi sevdiğini söyleyenler halkını sevmiyo mu artık? yazık ama ya bi oturun düşünün chp veya mhp niye iktidar olamadı diye..belki de tüm suçu halkta aramamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Meclise giren DTP li şerefsizler, AKP ile işbirliği yapıp Leyla Zana 'yı cumhurbaşkanı yaparsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bi de pkklı doldu meclis sağdan soldan bağımsızlarla hadi bakalım... Her ülke hakettiği gibi yönetilir, şu oylama da gösterdi, doğru dürüst bir yönetim haketmediğimizi ülke olarak, ha zaten eldeki hiçbi adayda yoktu düzgün yönetim de, en beterini hakediyomuşuz demek ki, bunu hakettik böyle gidicek. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 21:28 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: Sam üye § 22 Temmuz 2007, Pazar - 21:10 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- türk halkına küfredip atatürk'ü yaka rozeti yapanlar çoğunluk değil en azından, onu gördük ANANIDA AL GİT!!! SAYIN OCALAN SEHIT=KELLE ASKERLIK YAN GELIP YATMA YERİ DEĞİLDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: Evet, şimdi sadece Atatürk düşmanları çoğunlukta... atatürk'ün kendi düşüncelerine aykırı hareket edenler ne zamandan beri atatürkçü sayılıyor? said: Hadi burdaki kimi insanların ne bok olduğu direk belli ama Sam, çok yazık sana çok... slat, maalesef ben de aynı şeyi söyleyebilirim buradaki çoğu arkadaş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 chp oyunu arttırmak istiyorsa baykaldan kurtulması gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben tek gerçek sol adaya oyumu verdim. Kendisi tek başına da olsa meclise girdi. Mutluyum. Baykal chpyi bıraksın kampanyası yapılsın, anca o zaman chpye oy veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben tek gerçek sol adaya oyumu verdim. Kendisi tek başına da olsa meclise girdi. Mutluyum. Baykal chpyi bıraksın kampanyası yapılsın, anca o zaman chpye oy veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bende verebilseydim ayni kisiye verecektim... zaten verilecek baska birileride yok.. (var bi kisi daha gerci) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bu başlıkta kör gözlerle ve sağır kulaklarla konuşan arkadaşlara yazıklar olsun. Akp kuklaları ile 5 yıl daha haysiyetimizi, şerefimizi ayaklar altına aldırmaya devam durmak yok!! Bu millet anca kurtuluş savaşı noktasına gelince aklı başına geliyor.Durmak yok uyutmaya devam!! Bazı arkadaşlar ihracat arttı demiş çok güldüm.İhracat tek başına hiç bir şey ifade etmez.Başbakan o kadar akıllıki ihracat artışını ballandıra ballandıra anlatırken ithalattan lafı açmıyo.Neden acaba?? Çünkü artan ihracat 2 katsa artan ithalat 4 kat!!Bazı arkadaşlar ithalat artışını çok olumlu bir gösterge sayıyo inanılmaz komik.İthalatla ihracat arasındaki farka biz dış ticaret açığı deriz.Yani satın aldığını ürettiğinle karşılayamıyosun üretmiyosun habire alıyosun demek olur kendisi.Başbakan niye bahsetmiyo ithalat rakamlarından cari açıktan, dış ticaret açığından!! Durmak yok uyutmaya devam!! Bu ülkede ekonominin baş tacı olan tüm köklü kuruluşla yabancılara adeta peşkeş çekildi özelleştirme adı altında.BABALAR GİBİ satıldı.Tüm stratejik kurumlar elden çıkarıldı.Bu ülkenin ekonomisinin temel direkleriydi onlar.Noldu Babalar gibi !! Çok beğendiğiniz avrupa ülkelerinde devletin ekonomideki payı %40 larda iken , bize olmaz onları satacaksın dendi.Bizde sattık.% 20 nin altına düştük.Bu mu avrupa ? Durmak yok peşkeşe devam!! Peşmerge kafa tutar oldu.Büyük orta doğu eşbaşkanı Başbakanımız var ne hoş dimi.Eşbaşkan olduğu için.!!! Siz bunuda savunursunuz..Durmak yok Bölücülüğe devam!! Bu ülkeyi 36 etnik yapıya böldü başbakan (şeriatmı geldi noldu ki diyenlere).Türkiye'nin başbakanı!! Buna ne diceksiniz akp yalakaları.Durmak yok gürcüyüm, karımda arap!! Çocuğum amerakalı ha bide GEMİCİĞİ var...!!Durmak mı bak o yok!! Bu seçim ülkeyi dahada karanlığa sürükledi.Yazık sana AKP 'ye oy veren zihniyet.Umarım gözler önünde olan tüm gerçeklere rağmen pişman olmassın...Ama işsiz olunca söversin, zam alamayınca söversin.Sövme sen herşeyi hakediyosun...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ufuk Uras hazır meclise girmişken CHP nin başına geçiverse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 chp'nin 4 dönemdir yapamadığı muhalefeti yapar walla tek dönemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 thx e-muhtıracı komutanım. thx 7 sene "şeriat içimize kaçmak üzere" lafından başka hiçbir konuşma yapmayan cumhurbaşkanım. thx dünyanın en şaibeli kararını veren anayasa mahkemem. ve great thx halkına küfreden cumhuriyet halk partim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Coup D'etat : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yalnızca bu seçim ışığında değil fakat genel olarak Türkiye'de solun yalnızca sol olarak %20'yi aşamayacağına olan inancım bu seçimlerle pekişti. Kutuplaşma sonucu sağdaki parti %40 oranında oy artışı kaydetmişken soldaki %10'u bulamamıştır. Ha CHP kötü bir seçim stratejisi izlemiş olabilir fakat bir de hakikaten sosyal demokrat olsaydı CHP korkarım o zaman bu oyu bile yakalayamayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 CHP'nin oyunu geçen seçimlere göre %1.5 artırdıgını görüyoruz. böle giderse 50 sene sonra falan olacak bişiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ortada kendini bu kadar ucuza satan bir kitle olduğu sürece sağ-sol mevzusu yerinde olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ufuk uras? chp nin basına gecse? ehehe şakacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben oy artışı derken 19'dan 20'ye olanı kastediyorum yani AKP için de 34'den 47'ye %40'lık bir artış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: CHP'nin oyunu geçen seçimlere göre %1.5 artırdıgını görüyoruz O zaman yarrın Baykal'ın seçim başarısını ballandıra ballandıra nasıl anlattığına tanık oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu arada baykal in istifasi felan deniliyor ya. daha aciklama yaptimi yapmadimi haberim yok fakat diyecegim tek sey, boyle bir soru felan sorulursa diyecegi sey "ne istifasi, halk bize muhalefet sansi verdi. istifa edip birakmak kolay yol. ben mucadelemi surdecegim bla bla bla" demezse adiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 chp beklediğinin çok altında oy almadı bence. sadece akp ortalıktaki oyları fazlaca topladı. eskiden %20'lerle 1. parti olurken şimdi %50'lere yaklaşıyor 1. partinin oy sayısı. 70 milyonluk bir ülkede bu kadar parti varken oyların yarıya yakınının tek yerde toplanması garip bence. edit: said: bu arada baykal in istifasi felan deniliyor ya. daha aciklama yaptimi yapmadimi haberim yok fakat diyecegim tek sey, boyle bir soru felan sorulursa diyecegi sey "ne istifasi, halk bize muhalefet sansi verdi. istifa edip birakmak kolay yol. ben mucadelemi surdecegim bla bla bla" demezse adiyim. "durmak yok yola devam" desin bence, belki 3-5 oy gelir bi dahaki seçimlerde sağdan soldan. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 22:15 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar