Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 DP CHP AKP MHP GP SP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 en yuksek chp + dsp en dusuk akp cikti ki cok mantikli ikinci partinin gp olmasida hosuam gitti euauha cem uzan basbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 dp akp chp sp gp mhp bu ne lan lol. dp ile ne alakam var benim yaa(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 dp yalan bi parti ya sorularla uzaktan yakından alaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 chp gp mhp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 benimki gayet düzgün çıktı. chp birinci sırada arkasında mhp var en aşağıda akp. haa tabi bu hayal ettiğimiz chpye yönelik tamamen doğru diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 chp dsp cıktı en dusuk sp ve akp o degil de butun sorulara "tamamen yanlış" der ve siyasi görüşüm yok diyip her konuya ilgi duydugunuzu belirtirseniz GP çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 chp gp en düşük akp çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 DP çıktı bana da. Ağar benim soyumu kurutur be... Çok şaçma bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bisi olmaz saa agarin tavernasinda santor olursun gerge agar orda bole dugune sahit lolur inci babanin kinzizin felan sende nikahh masasina oturdun istee diye solersin umit besen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 chp+dsp en yüksek sp akp en düsük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 chp > gp > sp > mhp > akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 CHP cıktı doğru. 2. GP, 3. MHP diye gidiyor. en sonda AKP. anketi beğendim. altta ki hangi partiye oy vereceğinizi doldurursanız falan daha dogru sonuclar verir ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Değerlendirme için çok yetersiz kalmış sorular. Bir de bazı soruların fazla havada kaldığını düşünmekteyim. CHP -> DP -> AKP çıktı ben de de ... edit : bir de sondaki önemli konuların hepsini seçmediğimde sonuçları göremedim. [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 16:14 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 CHP, GP,MHP çıktı sırayla. Seçime 15 partigirerken üç beş parit üzerinden böyle anket yapmak bence vatan hainliğidir, belirtmeden geçemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ufaklara oyları bölmeyelim pls sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 chp gp mhp dp sp akp son ikisi hariç tam diyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 DP cikti bence biraz sacmalik olmus ya da ben yanlis doldurdum en az ise MHP cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 hepsinde "görüşüm yok"u işaretledim (son soruda da ortayı) ve MHP çıktı. ben AKP çıkmasını beklerdim heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 CHP çıktı en yüksek, sonra GP filan falan, en altta da AKP var işte. O kadar da sola çektim son soruda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 said: hepsinde "görüşüm yok"u işaretledim (son soruda da ortayı) ve MHP çıktı. ben AKP çıkmasını beklerdim heheh lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 meclis dağılımı hakkında bir oranlama yaptımda ya böyle bir sonuç cıkarsa sizce hangi olasılık olmalı :) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 100 mhp 99 gp 96-97 chp. en düşük akp :D saçma geldi bana biraz. neyse nası olsa oy kullanamıyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 olası bi koalisyon durumunda mhp, akp ile koalisyon yapmayacagını acıkladı.chp de yapmaz zaten akp ile. chp-mhp ya da chp-dp falan olur heralde. bunlar olmazsa akp-dp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 @by_hacker_warwas oha o ne menem oy dagilimi ki koalisyon oyle olacak? CHP yuzde kirk akp otuz iki mhp 20 eee DP si gp si sp si DTP liler falan onlar hicmi oy almadi? Ayrica iki cihan bir olsa CHP yuzde kirk alamaz o kadar laik yok ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar