Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 evet işte o ilk çocuksu zevki tatmak isterdim yani. bide oyunuda tam bilmiyorum ya, böyle ufak ufak geçinip giderim falan zevkli geliyodu. zaman geçti çocukluktan çıktım GM'likte yaptım artık oyunun içeriğini tamamen biliyorum hayatta o zevki bidaha alamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 filozof said: ignorance is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yeni video çıktı. ayrıca beta başvuruları açıldı http://www.darkfallonline.com/beta/ video için de http://forums.darkfallonline.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Duchy of Wessex olarak girdik, beta app'imi de yolladim. Ben ve Codmaster bu guilddeyiz, sizler de dusunuyorsaniz girmeyi, siteden application var, bilgilerinizi dogru duzgun detayli yazin, ben gozden geciriyorum zaten, begendiklerimi alirim :P GG hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Cidden inanılmaz,ben önce şaka sandım baktım gerçekmiş.8 yıl sürdü ama beklediğimize değdi galiba.Eğer söylediklerinin yarısını bile yapsalar (ki bence hepsi olur yani),UO nun altın zamanlarına benzeyecek,hatta daha iyi olacak :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Youtubedan izliyorum trailerı üşendim 600 mb indirmeye. Pek yeni bişey yok, bi 3. vidyoda trade ui var aynı UO (tu) http://www.youtube.com/user/DarkfallOnline Skilller vs. hala nda kapsamında mı yoksa görebileceğimiz bi yer var mı? Benim asıl merak ettiğim taming var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 taming yok sölediler. videoyu full izledim. (hemide HD :P yutüp de sürünemem :P ) efektler felan çok boktan gözüküyor ama pek umrumda değil kan gövdeyi götürüyo resmen. Grafik isteyenler için başka bir oyun mevcut (aoc? :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Olay zaten grafikte değil sandbox oynayış stilinde,ffa pvp ve player lootingde yani.Ve tabi bunların getirdiği guild politikaları, kaynak savaşları vs.Ama bence grafikler öyle çok berbat değil yani zırhlar filan güzel duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Oyunun videolari bayagi heycan verici. Beta da baslamak uzere. Arkadaslar eger ilgilnene cok olursa, duchy organizasyona bagli (cok buyuk alliance'a sahipler Hyperion diye, ona bagli olacagiz) bir guild kurabiliriz. Ilgilenirseniz bisiler yazin buraya da. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 oy çok güzel gözüküyor inşallah gireriz betaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 tekrar soyleyeyim arkadaslar... bizim hazir 3 yillik semi rp, gayet pro bir guildimiz var Duchy of Wessex diye. Eger bizden cok katilim olursa sub faction actiracagiz bizler icin. Oyunun su an launch oncesi en pro ve en kalabalik organizasyonlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 animasyonlar eğreti duruyor biraz :p iyiymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 animasyonlar efetkler biraz primitive evet fakat eğer olay gerçekten o kadar özgür olacaksa. UO şeklinde olsa bile olur yani farketmez. Grafiği sallamam. Yeter ki vaadettikleri gibi olsun biz valla toplandık azmo'nun guildinde. bekliyoruz herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Effektler gercekten COK kotu. Ama bence onemi yok, oyun soz verdigi, vad ettigi seyleri gerceklestirsin, hepimiz sorgusuz oynariz kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Başvurdum Azmodai clana. Onay gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 okuyorum simdi basvurunu, cevap atarim kisa zamanda mailini kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Geldi, sağol, betaya başvurayim şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ben gelirim ama kasamam app form., tatildeyim şimdi, yap bi kıyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Duchy of Wessex usergroup on the Darkfall forums diyor, ona nasıl gireceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Forumlarda var... CP den bulman lazim :) Bu arada welcome post atmaniz lazim ikinizin de. En azindan gecmisiniz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bu arada arkadaslar, applicationlarinizi detayli yapin lutfen. Tek cumle kurup kurup birakmayin, cok zor degil anlatin iste ne sevdiginizi, kac yildir oynadiginizi vs. Abartmaya luzum yok tabi. Bu arada Referral kismina Cillian "Az" Silverhammer yazabilirsiniz referans olarak, veya Azmodai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 len tatildeyim hallet benim yerime, biliyosun zaten herşeyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Jaan said: yeni video çıktı. ayrıca beta başvuruları açıldı http://www.darkfallonline.com/beta/ video için de http://forums.darkfallonline.com göçmüş be birader başvuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ana sitedeki linkler bazen bozuluyor,forumdaki beta linki daha garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 direk uo gibi bişi olcağa benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar