Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Online


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Beta donemine acilmak uzere olan bir MMO . Grafikleri hos ve oyunda hersey oyuncular tarafindan kontrol ediliyor yani savastaki hareketler dunya uzerindeki evler etc. Yani oyunda hersey mumkun ve cok zevkli olacaga benziyor.
http://www.darkfallonline.com/
http://www.youtube.com/watch?v=X8hFBX4VGPw Youtube videosu.
Valla baya konusuluyo yabancilar arasinda wow da falan niye burda topic acilmamis hayret ettim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hoplayan manda da topic açmıştım darkfall ile iligili ama pati de açmadım çünkü oyunun vaporware olduğunu düşünmeye başladım.

MMO piyasası tamamen carebear lara yönelik oyunlar çıkartıyor.

ultima dan beridir hiç bir oyun (yanlış bilmiyorsam) lvl sistemi yerine skill sistemi kullanmadı.

uo dan beri full loot olan oyun var mı bilmiyorum.

darkfall bu boşluğu dolduracak gibi gözüküyor ama oyun çıkarsa. Yapımcıları tarih vermekten kaçınıyorlar. Oyun da 500 skill var diyorlar hiç birini açıklamıyorlar.

Daha bir çok konuda hep kaçak cevaplar veriyorlar.


En sinir olduğum şey ise hala hiç bir yapımcının bu tür bir MMORPG yapmaya çalışmaması.

aslında bu tür bir oyun var adı da eve online ama çoğunluk kılıç kalkan istediği için eve oynayan kitle az. (diğer oyunlara göre)

formül çok basit ama kimse denemiyor. Darkfall un yapımcılarının da oyunu bitirebileceklerini sanmıyorum. tabi çıkarsa anında atlarım orası ayrı :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

UO'ya benzeyen bir çok yanı var zaten. Loot sistemi, skill sistemi (class ve level diye bir şey yok), housing, deniz savaşları (uo'da pek gelişmiş olmasa da..) vs.

Cidden çok heyecanlandım ya. Beta başvuruları için klan gerekiyormuş şu anda. İlerde kişisel başvurular da açılcakmış. Sonlara doğru open beta da olabilir.

Oyunun tadını kaçırdığını düşürdüğüm için betalarda oynamaya pek meraklı değilim. Yoksa kesin bi klan aracılığıyla başvurmayı düşünürdüm.

edit: Jaan'a katılmadan da edemiyorum. Oyun Aventurine adında daha önce adı duyulmamış Yunan bir firma tarafından yapılıyor. Küçümseme amacıyla söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.

Ama firmanın sitesi bile direkt Darkfall sitesine linkliyor. Başka bir bilgi bulamadım firma hakkında. Büyük ihtimalle amatör bir firma ve Darkfall da ilk oyunu. Fikir mükemmel. Ama oyun konusunda yeterli tecrübeye sahip olmayan bir firmanın böyle bir şeyin altından kalması cidden zor. Umarım becerirler.

[ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:50 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
oyun hakkında öğrendiklerim.

The Unofficial Pre-Released DarkFall FAQ

[spo]
Will you be able to actually steal from other players like UO? that was my whole profession and i had a blast. i couldnt imagine a game with 500 skills not having stealing.

Yes

I hear houses and things are destructable, is it possible to burn someones house or actually enter their house and take things?

You can tear down houses, yes. The ability to break into a sound structure might be possible, but this is a topic of internal debate in development right now. Houses will at least have some form of ''secure''storage in them, but breaking into them and stealing things is certainly a feasible possibility too.

I hear you can picklocks, this goes back to the house thing, can you enter their house after picking the lock and you don't have to burn it?

Same answer as above. You definitely can pick most locks, but the level of security of a player's house is currently being debated. It will likely be balanced during the beta testing phase.

Hey, well i was wondering how big is the actual playing area?

If you want to walk across by foot, we were talking 25+ hours.

Isn't there also something called magical travel?

Yes, teleportation is a feature of Darkfall online. However, the spells require costly reagents to cast that are fully lootable. I wouldn't hope for it to be the normal mode of transportation, only special instances.

Can we steal mounts of other players

Yes.

What is the alignment system?

It's a scale, which ranges from -100 to +100. Basically, you steal something, kill somebody without being provoked, stuff like that, you get a negative point on the alignment scale. To gain alignment, you kill races that are your races enemy. So a human killing an orc would get +alignment, but a human killing a human would get -alignment if unprovoked. If you are regarded as an evil character, life becomes harder and you will not be allowed into most cities, save "nuetral" ones.[/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...