kfg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 abi emin misiniz bu oyunun vaporware olmadıgına =) ? duke nukem forever'a benzedi bu yaw (o kadar olmasa da cılkı cıktı artık biraz :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Çıkacak gerçekten bir yıl içinde. Grafik olarak geri olacak sanırım ama önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 vaad ettikleri seyleri getirsinler de grafik cok onemli degil onların yanında =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 2001 den kalma grafik motoru kullaniliyomus yaziyodu bi' yerlerde ama bence o kadar onemli degil, piyasada grafik motoru iyi bir suru oyun var hicbiri icerik olarak tatmin etmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 grafikleri 2005 ten sonra yenilediler... ama dert grafik degil, cok fazla sey yapacaklarina dair soz verdiler ve acikcasi mumkun olabilecegine inanmiyorum, bekleyip gorecez... ama hic zannetmiyorum ki soz verdikleri tum imbaliklari koyabilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bencede pek mumkun degil ama yarisi bile tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bu oyunda sadece crafter olmak bile büyük zevk verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 grafiğin düşük olmasıda bir + bence hayvan gibi sistem gerekmez kalabalık ortamlarda kasmayız bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Grafik olarak tatmin etmiyeceğine katılıyorum. Fakat UO grafikleri çokmu iyiyidi ? ama ne kadar kendini aşmış bir oyundu. Bu Darkfall'ı takip edenlerin eminimki %80 i ultima oynamış insanlardır. O yüzden grafikle pek işimiz olmaz bizim. :) Yeterki verdikleri sözleri yerine getirsinler. Ama yunanlı bu adamlar belli olmaz genede. oyun başladığı zaman TR Ban da atabilirler 8-) Büyük bir umutla bekliyorum bakalım şuan oynayabileceğim oyunda kalmadı piyasada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mourning diye bir oyun vardı kağıt üzerinde ortamların efendisi olur diye bakılıyordu adamlar 3-5 ss 1 video yayınladılar sonra pre orderları alıp tüymüşlerdi ben bunlardanda öyle bir haraket bekliyorum 20 sene bir mmo yapılmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya yokmu şuan peki piyasada yada çıkacak bunun vadettiklerini verebilecek benzeri bi oyun ? Bi alternatifimiz olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 said: COPYRIGHT © AVENTURINE 2007, ALL RIGHTS RESERVED Contact us yazıyor sitesinde :) Bir çok mmo buglar yüzünden eline yüzüne bulaştırdı bu yunanlılar nasıl yapsın böyle bir oyun. Düşünüyorum ki en iyi ihtimal bu oyunu devrederler başka bir firmaya ve biraz para kazanırlar . Sonrada yıllar alan başka bir macera başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Masticore sen ne oynuyosun şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yeni görüyorum oyunu ve yalan olcak gibime geliyor :) ya çıkmayacak, ya da çıkıp patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 30 december diye bir tarih duydum ama fos galiba ki ne yazık ki bende yalan olucak diye korkuyorum.. yunan geyiğine gelince, adamı yok ederler.. o kadar basit değil uluslararası ırkçılık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ağustos sonuna kadar oyun içi siege li felan bir video koyacaklarını iddaa ediyorlardı. Merakla bekliyoruz. Ve ayrıca oyunu 2008 içerisinde çıkartacaklarını da iddaa ediyorlar. Tabi firma şu ana kadar ki hiç bir hedefini tutturamamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Game-Play video yu yayınlamışlar http://www.darkfallonline.com/news/news_1141039100.html Video azıcık fos geldi bana :P Birde yanlış görmediysem orclar ata biniyolar.Grafikler çok iyi olmasada oyun içeriği olarak zengin ve güzel bir oyun olacak eğer iptal edilmezse. edit:video 2006 yılında yayınlanış pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ahahh heycan yaptım durup dururken:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hahah bende izledim, eğer dedim oyunun son hali buysa DARKFAIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 o video eski be tarihine bakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Thraine_Numeheru said: bu oyunda sadece crafter olmak bile büyük zevk verir eskiden oyunlarda sadece crafter olarak günlerimizi gecelerimizi yıllarımızı gecirirdik. eskiden oyunlar.... güzledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bu arada bu ounun gercek olmadığı sadece oyuncuların psikolojik analizini yapmak icin bir deney olduğuna dair cok ciddi teoriler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Cuce said: bu arada bu ounun gercek olmadığı sadece oyuncuların psikolojik analizini yapmak icin bir deney olduğuna dair cok ciddi teoriler var. inanırım eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ahah oyunu meğersen AKP destekliyormuş. gündemi değiştirmek için :D bide UO'ya ilk başladığım dönemlerde oynadığım madenci karakterini hatırlıyorumda, ömrümde bukadar zevk alarak oynadığım bi oyun yoktu. yaptığım tek şey madene gidip kazıp çıkanları eriterek dagger yapmaktı. ama okadar zevkliydiki. bide ozaman adsl kablonet falan yalan. kablonet vardı galiba ama çooook pahalıydı. 10.30'dan sonra girebilirdim nete indirimli tarife diye. gece yattığımda hayaller kurardım kendi kendime "madencilerin kralı olucam çok sağlam demirci olucam herkes zırhlarını benden alıcak. minoc şehri anavatanım olucak" falan :) keşke ozamanki gibi olsa yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 o zaman çünkü gençsin çocuksun ilk defa tanışıosun mmorpg ile ben de böle ağaç kesip ok yapıp satıp mutlu oluodum yanımdan insanlar koşuodu vay be diodum heyecanlaniodum. Şimdi warhammer age of conan fala gelio böle efsane grafikler yok işte binlerce özellikler falan filan ama beğenmiosun. Gönül ister hep o ilk günkü heyecanı yaşayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar