Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 paticik'i clan betaya alsalar bari. Tek tek tüm kotalılara yollarım oyunun dvdlerini(çok büyük olacak gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben de heycanla bekliyorum yeni çıkacak mmolar bana hiç hitap etmiyodu umarım bu da dark and light gibi patlamaz..ayrıca paticik olarak betaya girmenin yanı sıra oyun kazasız belasız çıkarsa paticik olarak girip direk yağmalayalım etrafı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Gemi alalım , oyunun ilk korsanları olalım , limanları yağmalıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 vaporware bene bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Video yu görünce UO daki guild kaleleri aklıma geldi! Bunda bide duvar fln yıkıyorsun süper bişi! Engelleme yok yaşasın özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 evet gerge bence de :) direk 40 kişi karakterleri açıp hemen klanı kurup etrafta kim varsa dalıp bi yandan kasalım evil olalım koyalım tavrımızı baştan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ahahah ben guildin crafter warrioru olurum ona göre hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 oyun çıkmadan görevleri paylaşalım ben de her mmodaki gibi archer olicem :) meslek allah kerim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ehehe benim iki karakter olur büyük ihtimal işte biri tank warrior diğeri full crafter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Hea bu arada bu oyunun bölümü için şimdiden bastırma yapalım yönetime hatta ben bir konu açayım çünkü eternal başvuru yapmış ve bölüm göstermemiz lazım büyük ihtimal =) . Bölüm olarak yeni bölümü gösterirsek daha iyi olur bence =) http://forum.paticik.com/konu.php?id=181597&syf=son#sayfasonu açtım yardım edin :P [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 18:29 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Assasin olurum ben. Evlerin kilitlerini falan açarım , bir yere saldırmadan önce guardları sessizce - alarmsız - öldürürüm. Güzel güzel hayaller kuruyorum şu anda ; umarım boş çıkmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bende bir warrior acip lag beni ownlamadığı zamanlarda düşmanları ownlamayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bişey yapamıyosun Gerge,ben basvurdum mail beklicez işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: Can we steal mounts of other players Yes. eahu koptum ya . Bunlar direk Uo'ı baz almışlar. Video'daki binekleri gördünüzmü bilmiyorum ama hepsi birbirinden muhteşemdi . Fil den Kurt'a tutta gergedana kadar. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:47 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 oy oy oy oy. süpermiş =) bnde oynamak istiyorum yaw. bi archer hiçde fena olmazdı hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Count me in! Yalnız trailerdaki gibi bir oyun değilse... [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 21:57 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Vallahi çok süper görünüyor. İnşallah Dark&Light gibi hüsrana uğratmaz bizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 healer'ınızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 +No Maps! you draw themself in crafting and sell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Röh. Mükemmel! Fikirler cidden devrim yaratacak türden. Umarım altından kalkabilirler. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 22:15 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 yapılabilirse mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Vaporware, sonu dark and light'in sonu gibi olacak muhahahaha rohahahaha humahaha Ha boyle bir seyi yaparlarsa guzel de grafikleri olursa neden alip oynamayalim oynariz tabii... [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 00:32 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 gençlik gaza gelmeyin adamlar beta ya bilem tarih veremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Ama Internal Betadayız diyorlar. Yani beta testi yapılabilecek bir şeyler var ortada en azından. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Acikcasi ben bu oyunu 2003 ten beri takip ediyorum. Hatta oyunun en buyuk guildlerinden duchy of wessexin yonetici kadrosunda bulunuyorum son 2.5 senedir falan daha beta baslamadi bile (baslasa haberimiz kesin olurdu). Oyunun gercek olup olmadigini kesinlestirelim oyle heycanlaniriz. Oyun ruyalarimin oyunu gibi duruyor ama halen bu kadar guzel ozelligi bir arada barindiracagina inanmiyor kimse. Bekleyip gorecegiz. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 01:54 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar