Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard yeni oyununu mu açıklayacak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet Şok Şok Şok kesin çok sağlam bi kaynaktan aldığım habere göre yeni blizzard oyunu Starcraft evreninde geçen bir 3d rpg.Rpg tıpkı campingler gibi olacak ve tüm ırklarla oynayabilcekmişiz.Ayrıca bu rpg ile starcraft lore'sini artirmayı amaçlayan blizzardin yeni starcraft kitapları için yazarlara danıştığı ileri sürülüyor.Kim bilir bu rpg den sora bide MMORPG gelebilir :D
Mesaj tarihi:
çok sağlam kaynağın nedir batuhan? geyik mi yoksa bu?

neyse bence de sc2 geliyor arkadaşlar, yoksa ne diye korede yapsınlar oyun tanıtımını? hangi topicteydi hatırlamiyorum ama biri bişey yazmıştı çok gülmüştüm, "eğer sc2 çıkarsa kore diye bir ülke kalmaz" (bunun gibi bişeydi)

nolur sc2 gelsin, böyle bir senaryo yok (warcraft senaryosu da mükemmeldi ama wow ile icine ettiler). mmorpg veya rts olsun hiç farketmez, ama rpg olursa tadından yenmez (ki gerçi multiplayersız bi sc düşünemiyorum, oyunlarının uzun soluklu olması icin mutlaka multiplayer özelliği koyarlar, bu yüzden rpg olacağını düşünmüyorum)

sc2 olsun ama warcraft grafikleri gibi çocuksu olmasın yaw =/

en korktuğum da bu kadar gaza geliyoruz ama sc ghost çıkarma ihtimalleri de yüksek. 2 gün kaldı hadi hayırlısı
Mesaj tarihi:
www.diablo3.com dan okuduğuma göre bir eleman demiş ki diablo yapacak olsalar sayfanın background o kadar sci-fi mavi mavi olmaz daha doğal olabilirde falan demiş, bakalımk çok kalmadı bekliyoruz
Mesaj tarihi:
ghost mefta oldu, dirilmez. zaten "lara croft in starcraft" gibi birşeye benzediğinden ilgimi çekmemişti.

mevcut evrenlerden birinde geçen başka bir tür de olabilir tabii sc action-rpg gibi, mmorpg olması ihtimalini çok düşük görüyorum. arka arkaya aynı türden oyun çıkarıp pazarı daraltmaya hacet yok.
Mesaj tarihi:
sam +1 , bence hiç beklenmedik bişey gelicek blizzden değişik bi tür falan ne bileyim

edit=blizzard.com da wow a tıklanmıyo o neden acaba ?

[ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 06:18 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Şahsen solo rpg yapmalarını isterim ama bence yeni bir mmo piyasaya sürmeleri daha mantıklı.

Bir süredir WoW ve mmo piyasasıyla ilgili haberleri gazetelerin ekonomi sayfalarında okuyorum. Çok uluslu şirketler mmo piyasasındaki potansiyelin farkına vardılar.

7.5- 8milyon (tam rakamı bilmiyorum) müşteriye ulaşıp bir de bunların her ay düzenli ödeme yapmalarını sağlamak inanılmaz bir olay.

Bunu gören şirketler wow a alternatif projeler üretmeye başladı. Yakın zaman içerisinde wowa alternatif mmolar çıkmaya başlayacak.

Blizzard da bunun farkında. Hazır sektöre bu derece ağırlığını koymuşken çıkaracağı yeni bir mmo ile wowa en iyi alternatifi bir başka şirket değil gene blizzardın kendisi ortaya koymuş olacak. Böylelikle paralar gene blizzin(vivendi?) cebe inecek.

Sonuç olarak, WoW var zaten yeni mmo yapıp neden wowa rakip çıkarsınlar diye düşünmeyin sonuçta çıkaran gene kendileri olacağı için olası rakiplerin pazar payını düşürecekler.

Not: Umarım yanılırım.
Mesaj tarihi:
wow'a alternatif mmorpgler 3 senedir cıkıyo zaten.

Yatırımcılar Wow cıkmadna önce tahmin ediyolardı piyasanın büyüklüğünü.

tek sorun yanlsı tahmin ettiler tahminlerinin iki uc katını buldu oyuncu sayısı.

bu bile blizzardın başarısını gösterir, öle player friendly öle kolay oynana rahat öğrenilen nerdeyse herkeze hitap eden bi oyun yaptılarki yıkıp gecti işte
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ne yaparlarsa yapsınlar , en büyük rakipleri yine kendileri olacak. Hergün 2-3 saat en az Warcraft III oynuyorum hala.
Mesaj tarihi:
24 saat sora (hatta daha da kısa) kıyamet kopmuş olcak, yaralarımızı sarıyo olcaz. Kimimiz sevinçten ağliycak, kiminin sesi küfretmekten kısılcak.
Valla ben heyecan yaptım çok pis :P
  • Yeni Oluştur...