Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard yeni oyununu mu açıklayacak?


Dynun

Öne çıkan mesajlar

ben nasıl görmemişim bu topiği? amanin. şimdi blizzardın sitesinde yazanlara göre (zaman çizelgesi) bütün oyunların devamı gelmiş fakat sc nin devamı yok orada. bir de parlayan yazı tam sc nin üzerinde duruyor. oradan sc nin yenisi geliyor gibi anlaşılabilir.

fakat!

blizzardın basın sözcüsü ilk sc üzerinde çok uğraşıldığını bugünün ihtiyaçlarıyla yeni bir sc yaratamayacaklarını açıklamıştı. bunu da düşününce yeni bir sc yalan olur gibime geliyor.

oradaki kerrigan ın sözlerinden de birşeyler çıkarabilirmiyim diye düşündüm en yakın ihtimal (scnin dışında tabi) yeni bir diablo gibi duruyor. Blood Raven'ımsı bir hava sezdim. nasıl sezdim? orasını bilmiyorum. Tabi işin bir de şu yanı var. diablo 2 7senenin ardından hala deliler gibi oynanıyor. o tamamen fos olmadan yenisini de çıkarmazlar gibime geliyor.

yeni bir wc de çıkartmayacaklarına göre. zannedersem yeni bir oyun geliyor. tabi bu piyasaya yeni bir oyun nasıl katarlar bilemiyorum. piyasalar çalkalanır be. borsa düşer eheh:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten o çizelge sürekli hareket ediyo. 19 mayısa kadar en son WoW olmak üzere gidicek, 19 mayısta da yeni oyunu göstericek muhtemelen.
SC'nin aşırı zor şartlar altında çıktıını duymuştum. Aşırı zorlanmışlar yaparken. Proje bikaç defa iptal aşamasına gelmiş. Bi sefer grafikleri tutturamamışlar, bi sefer kodları, vs. En sonunda bi adam yeter artık bu son olsun diye abanmış, 2003 yılında (çıktıktan 5 sene sora) bile gelmiş geçmiş en ii 7. en iyi oyun (en iyi 2. pc oyunu) seçilen bi azman çıkmış ortaya.
Bu sefer nolcak acaip merak ediyorum. Gönlüm SC'den yana. Diablo'yu da kaldırabilirim ama NO WARCRAFT PLS!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gamespot bugun mail atmis, hersey c.tesi gunu ortaya cikacak, bekleyin ulen diye... Oyunun aciklamasini Guney Korede yapacaklarmis arkadaslar.

Yani oyun SC 2 olacak buyuk ihtimalle... yoksa Amerika Tabanli bir sirket bu aciklamayi neden Kore de yapsin? (Biliyoruz ki SC korede milli spor konumunda, su an Taekvando nun bile onune gecti :P)

aha size alinti...

said:
Finally, keep an eye on GameSpot this Saturday, because Blizzard has a major announcement that it will make from South Korea. Blizzard is headquartered in Orange County, California, but Starcraft is absolutely huge in South Korea. Does this mean that we'll get a Starcraft 2 or a World of Starcraft? Whatever it is, it's guaranteed to be a blockbuster. We can't wait!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...