Eternal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 süper bekliyoruz.. oh yea there'll be blood =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 inşallah güzel olur ama konu olarak ya ayrı bişi gelir yada saçmalarlar bilmiyorum gereksiz yerede uzatmamak lazım tadında bırakmak lazım yinede izliyecem orası ayrı mesele :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 "Fear will be embedded in a whole new way." dendiğine göre güzel bişeyler gelicek gibimsi. 3ünü de çok sevmiştim. İnşallah gerisini batırmadan getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 yuha 7 m 4 bile bana çok gelmeye başlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ilk sayfadaki videoya hala gülüyorum ya.. yok böyle bi şi azuhuzh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 3. filmde miğdem bulanmıştı izleyememiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ilk iki süperdide 3.yü hiç beğenmemiştim ben ... Eğer böle bknu çıkarmazlarsa klasik olarak kalabilicek bi filmdi bence... Ama 4. rezalet olur gibi gelio artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 you wanna play a little game ? *ÇOTA* [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 02:05 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Bu da töriş versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=5j0os9Yd434 kaliteli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ahah yok ali sami diyorum trailer için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 adam koskoca kaseti yutmuş, hll olsun.. aslında bant şeklinde alsaymış (spagetti gibi) daha rahat olurmuş. ama öyle bant erirdi belki midesinde. neyse, bağırsaktan çıkmamasından iyidir (adam için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bi testeredir gidiyo. sevmedim abi bi türlü bence sux ^^ (saldırın abi oh oh yarın kafamı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Sevememiş olabilirsin , ben severim de 3. den sonra sıktı artık . 3. de sıktı gerçi beni . Beceremiyorlar tadında bırakmayı bir kere parayı görünce . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yaw 1i izleyecektim ne zamandır, 4ü gelmiş. Lost gibi oldu walla. Bir iki seneye birinci sezon dvd'lerini alırız :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 5 ve 6. filmlerde çekilcekmiş :S amma uzattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 İzlemeyeceğim bir film daha... Kısacası 100 film daha yapsalar izlemeyeceğim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 aaaaaaaaa ne dördü arkadaş ya pf 3 mükemmeldi güzel bitti tmmdr ddk para kazanıyorz diye bokunu çıkardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 3 çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Oeh 7mi Lucas'ıda geçti bu :) Oyununuda yaparlar felan :P Ya zaten filmi 2-3 oda da cekiyorlar 3-5 aletle ne masrafı var ne bişeyi :P [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 10:43 tarihinde, jonq tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Abi insanlar değişik işkence sahneleri görmekten hoşlanıyorlar. E bu temada böyle oyunlu işkenceli film yok. Adamlar da her sene yeni öntemlerle bizi eğlendiriyorlar. Bazı filmler çekilmek zorundadır yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar