Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

naruto'nun kushinaya sarıldığı anda manly tears shed ettim, ne zamandır olmuyordu naruto'da.

ulan ne tatlıymış minato ve kushina'nın çocukluğu.

bu arada 1080p yayınlamaya başladı animetake, 1080p download ediyorum ben artık. 500 500 nereye kadar dayanacak external bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

screwy said:

yetmedi tekrar izledim yetmedi devamını tekrar okudum.. of allem haftaya da olmazki simdi

50 kere izlesem de yetmiycek ki, sorun orda :(

Filler çok sürdü ama dönüşleri sağlam oldu bu sezon baya güzel olacak sanırım bölümler. Sıraki bölümü iple çekiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

selam
mangaya başlıyım diyorum.
iyi mi yaparım kötü mü onu da bilmiyorum.
şu anki anime manganın kaçıncı bölümüne tekabül ediyor

Başlama.

Baya shit tier bir manga, animede en azından voice cast iyi bölümle birleşince izlenir yapıyor naruto'yu.

Yoksa tahammül edilir anime değil naruto.
Sosyal ağlarda paylaş

her şeyi geçtim müzikler ah o müzikler olmadan ne anlamı kalır ya. animede orochimaru sahnelerinde çalan müzikler olmasa orochimaru ne kadar efsane olabilirdi ki. en damar yerde naruto acıların çocuğuna büründüğünde arkadan müzik girmese, gerzek sakuranın sassskeee diye bağırışını saf bir şekilde duymak zorunda kalsak ne anlamı kalırdı bütün bu hikayenin?
Sosyal ağlarda paylaş

dakikalar geçmesin dizi bitmesin diye izlerken dakika saymak nasıl bişidir yav.
al işte yine bitti. 45 dakka olaymış keşke şu bölümler, tadını çıkartamadan pat diye sonlanıyor :(

aslında en iyisi biriktirip biriktirip izlemek ama dayanamıyorum ona da, her hafta çıktığı an izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Dynun said:

dayanamadım. mortis de biraz gazlayınca merakımı giderene kadar okudum. 1 saat okumumşum abi. vakit nası geçmiş yuh

Abi Mortis HERŞEYİ izliyor.

Bleach bile izliyor.

Highschool DxD'den tut, en uçta bucakta bulacagın ecchileri bile izliyor.

hahha japonca pratiği için! das

ama Bleach harbiden bu aralar çok bayio beni, sırf hatrına izliyorum senelerdir izliom die hehe
Sosyal ağlarda paylaş

246 şahaneydi ama mangada da bayılmıştım, "sence ben kimim?" sonrası
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/051/706/Manlytears2.jpg
şu filler arc'lar girmese araya ne iyi seri belli değil.

motoi hikayesi de bence çok iyiydi, bee'nin çocukluğu direkt eziyor narutö'yü. yüreği hangar gibi adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...