samaella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bence bu açılış ve kapanışı bu filler serileri için yaptılar. 2011 ile başlar diyorum ben yeni sezona. Son sezonu olabülür sankü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Sam said: naruto'nun ilk açılışı süper kötüydü, gelmiş geçmiş en kötü açılış filandı. hatta reaction guy gibi bakmıştım ekrana, süper dandik bişi çıkacak diye endişelenmiştim çünkü tonla bölüm indirmiştim heh. Sam postu, opinion invalidated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 İlk opening bariz kötüydü ya. Bleachin openingleri bence hep dövdü narutoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 iyide bleachin kendisi o kadar kötüki. hep aynı sey olduğu için bölümün icinde olacakları bölüm başında spoil etmekten bile cekinmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 anaa bu hafta 2 bölümlük spoiler geldi 87 ve 88 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 188'in en sonunda hawk var. haftaya sasukeleri mi ağırlıyoruz yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 saskeli filler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Baydı artık yaaa ana konuya dönsün .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bundan sonra sadece filler izleyecekmişiz. ana konuyu merak eden varsa mangayı okuyacakmış. preshippuuden bölümlerini shippuuden altında gösterip duracaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 NO WAY PUNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Cuce said: iyide bleachin kendisi o kadar kötüki. hep aynı sey olduğu için bölümün icinde olacakları bölüm başında spoil etmekten bile cekinmiyolar. evet abi nasıl bi kafa o ya bölümün başında sahneleri spoil etmek nedir yani ne gerek var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atheshlee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Sir.Enis said: ne zaman biticek nalet olası fillers fikri olan var mı ? ertrafını hala çerçeve yapmadılar . baydım artık çizimlerde leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 pain arc bittiğinden beri seyretmedim, biriktiriyorum öyle. ileride birgün seyredecek hiçbirşey kalmazsa bakarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bugün izledim bende 184e kadar. filler sucks :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Atheshlee said: Sir.Enis said: ne zaman biticek nalet olası fillers fikri olan var mı ? ertrafını hala çerçeve yapmadılar . baydım artık çizimlerde leş. çoluğumuz var çol-cuğumuz var onlarda izlicek onlarda sevmeyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 biraz daha iyi gibiydi bu filler itachi göründü en azından ufak halide olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 çok güzel bir fillerdı bence bu haftaki ama artık yeter bitsin lan böhühühühüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bu arada geçen gün shippuuden'in 3. filmini izledim, inheritors of will of fire, baya sağlam bir film olmuş. hatta en iyi naruto filmi olabilir şimdiye kadar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 çok iyidi bu filler.. amca söyleseymiş ya ulan aynı baban gibisin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 filler bayağı iyiydi yalnız kagebunshin fırlatılan shurikene uygulanabiliyomuş lol. Naruto bunu bilse tek darbede ordu filan indirir heralde o chakrayla. hatta elçi gönderip "shurikenlerimiz güneşi kapatıcak lol" filan da der^^ bi de dedenin imba olduğu çok barizdi, hani böyle mantar topladım ama o arada araziyi de hepinizden iyi taradım kısımlarını biraz daha arkaya atsalarmış ta dedenin imba olduğu anlaşıldığında şaşırsaymışız filan daha iyi olabilirmiş. ama yine de bayağı sevdim. üstüste kötü filler combosunu bozdu bu. tabi fillerı bırakıp hikayeye geri dönseler çok güzel olucak. naruto o kadar büyüdü kahraman oldu heyt filan dedik tam, zırt diye veletliğine döndüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o tekniği orochimaruyla kağışırkende kullnıyodu 3. zaten. herifin olaylarından biri o her boku birleştiriyo filan işte. naruto yapamaz onu ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 filler a devam 191 "Kakashi Love Song" "Kakashi Koiuta" (カカシ恋歌) December 16, 2010 192 "Neji Chronicles" "Neji Gaiden" (ネジ外伝) December 23, 2010 193 "The Man Who Died Twice" "Nido Shinda Otoko" (二度死んだ男) January 6, 2011 194 "The Worst Three-Legged Race" "Saiaku no Nininsankyaku" (最悪の二人三脚) January 13, 2011 195 "Cooperation, Team 10" "Renkei, Daijippan" (連携、第十班) January 20, 2011 196 "Rush Into the Darkness" "Yami e no Shissō" (闇への疾走) January 27, 2011 bolum isimlerine bakilacak olursa fillerlar devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ShadowFury said: filler bayağı iyiydi yalnız kagebunshin fırlatılan shurikene uygulanabiliyomuş lol. Naruto bunu bilse tek darbede ordu filan indirir heralde o chakrayla. hatta elçi gönderip "shurikenlerimiz güneşi kapatıcak lol" filan da der^^ bi de dedenin imba olduğu çok barizdi, hani böyle mantar topladım ama o arada araziyi de hepinizden iyi taradım kısımlarını biraz daha arkaya atsalarmış ta dedenin imba olduğu anlaşıldığında şaşırsaymışız filan daha iyi olabilirmiş. ama yine de bayağı sevdim. üstüste kötü filler combosunu bozdu bu. tabi fillerı bırakıp hikayeye geri dönseler çok güzel olucak. naruto o kadar büyüdü kahraman oldu heyt filan dedik tam, zırt diye veletliğine döndüler. +1 naruto aslında gaara ile kapışırken 1.sezonda benzer bir teknik kullanıyor, shuriken from all directions adı altında. ama kage shuriken no jutsu'dan farklı olarak bütün klonlar yalnızca kendi shurikenlerini atıyor. bir de onu birleştirirsen sandaime'nin teknik ile, wundebaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 oha kakashi öpüştü. hoş bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 192 "Neji Chronicles" Bak bu filler'ı izlerim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar