Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

filler bayağı iyiydi

yalnız kagebunshin fırlatılan shurikene uygulanabiliyomuş lol. Naruto bunu bilse tek darbede ordu filan indirir heralde o chakrayla. hatta elçi gönderip "shurikenlerimiz güneşi kapatıcak lol" filan da der^^

bi de dedenin imba olduğu çok barizdi, hani böyle mantar topladım ama o arada araziyi de hepinizden iyi taradım kısımlarını biraz daha arkaya atsalarmış ta dedenin imba olduğu anlaşıldığında şaşırsaymışız filan daha iyi olabilirmiş.
ama yine de bayağı sevdim. üstüste kötü filler combosunu bozdu bu.

tabi fillerı bırakıp hikayeye geri dönseler çok güzel olucak. naruto o kadar büyüdü kahraman oldu heyt filan dedik tam, zırt diye veletliğine döndüler.

Sosyal ağlarda paylaş

filler a devam

191 "Kakashi Love Song"
"Kakashi Koiuta" (カカシ恋歌) December 16, 2010
192 "Neji Chronicles"
"Neji Gaiden" (ネジ外伝) December 23, 2010
193 "The Man Who Died Twice"
"Nido Shinda Otoko" (二度死んだ男) January 6, 2011
194 "The Worst Three-Legged Race"
"Saiaku no Nininsankyaku" (最悪の二人三脚) January 13, 2011
195 "Cooperation, Team 10"
"Renkei, Daijippan" (連携、第十班) January 20, 2011
196 "Rush Into the Darkness"
"Yami e no Shissō" (闇への疾走) January 27, 2011

bolum isimlerine bakilacak olursa fillerlar devam ediyor.

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

filler bayağı iyiydi

yalnız kagebunshin fırlatılan shurikene uygulanabiliyomuş lol. Naruto bunu bilse tek darbede ordu filan indirir heralde o chakrayla. hatta elçi gönderip "shurikenlerimiz güneşi kapatıcak lol" filan da der^^

bi de dedenin imba olduğu çok barizdi, hani böyle mantar topladım ama o arada araziyi de hepinizden iyi taradım kısımlarını biraz daha arkaya atsalarmış ta dedenin imba olduğu anlaşıldığında şaşırsaymışız filan daha iyi olabilirmiş.
ama yine de bayağı sevdim. üstüste kötü filler combosunu bozdu bu.

tabi fillerı bırakıp hikayeye geri dönseler çok güzel olucak. naruto o kadar büyüdü kahraman oldu heyt filan dedik tam, zırt diye veletliğine döndüler.

+1

naruto aslında gaara ile kapışırken 1.sezonda benzer bir teknik kullanıyor, shuriken from all directions adı altında. ama kage shuriken no jutsu'dan farklı olarak bütün klonlar yalnızca kendi shurikenlerini atıyor. bir de onu birleştirirsen sandaime'nin teknik ile, wundebaaaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...