inalkac Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ben pain savasindan beri izlemiorumda duyduguma gore artik bolum ici filler teknolosi varmis.allah(c.c.) kolaylik versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 adamlarda bir program var , filler'ın 3 konusunu giriyosun program direk bölümü yaratıyo diğelim son bölüm : Devekuşu,Pek görülmeyen karakterler , naruto yazmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 186 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Bundan sonraki filler güzele benziyo yalnız. Training filan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Sıkıldım ben fillerdan, bitince msnden söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 haftaya jiraiya lı filan antrenman bölümü var. izlenesi bişeyler çıkabilir yani. ama evet, genel olarak fillerlar baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bu bölüm güzeldi, sevdiğim çizim tarzı vardı. combat sahnesi falan pek hoştu bence. son filler bölümlerine göre çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 samaella said: ya şu introyu çok seviyorum ben. naruto shippuuden'in ilk bölümlerinin introsu da baya iyiydi. ama esas yukardaki intro, nostaljik bir temaya sahip (bölümler zaten eski tabii de, kastettiğim daha ziyade 80'ler 90'lar felan...) çocukluğum, çocukluğumdaki çizgi filmler aklıma geliyor nedense.. gaz şarkı: http://www.youtube.com/watch?v=KaJWTaKNJOM diğeri: http://www.youtube.com/watch?v=USt9oXDj1GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bunların orjinallerini seyret youtubedan. Adamların tipi görünce şarkıdan soğuduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 orjinal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 tipe göre sarkıdan soğuma hmmmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ya ama yukimarulu ağlayan çocuklu 30 bölümlük filler arcı izleyeceğimize , böle eski karakterlerin içersinde olduğu her bölüm geyik geyik şeyler izlemeyi tercih ederim. sonuçta adamlar filler yayınlayacak her türlü. Yapacak bişey yok, En azından hikaye takip ettirmiolar dandrik bi filler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 filler koyacaklarsa "geyik" maksatlı olmasın adam gibi şeyler olsun. gelecek bölüm güzel bişiye benziyor, training göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 aksine böyle guzel filler olsun, ciddi middi bık bık seyler yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ahaha abi bu filleramı laf ediyosunuz, miss gibi aksiyon üstüne rock lee, mighty guy. normal arclar böle değil. sonuda cok guzelmiş ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 orjinalden kastım bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ilk video çok kötüymüş en iyi şarkı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 o kadar kötü gelmedi, japon işte... ama esas şu çok sıkıymış... http://www.youtube.com/watch?v=sGAFc3mtKyM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Lyric: Come on! owareru youni isoi de iru kawai ta mune ga kari tateru no sa hito kiwa tsuyoku kagayaku hoshi wa ima mo tooku ni aru ushinatte yuku motome nagara ubawa rete yuku atae nagara dare no tame de naku dare no mono de naku ore tachi no ima ga *omoi kasane yume o kasane hibi o kasane ase ni mamire namida korae chi o tagi rase tatakau koto mo aishi au koto mo haruka hikari no On the way urakittekita shin ji nagara kitsuketekita inori nagara dare no koto de naku dare no sei de naku ore tachi no ima wo itami hodoki kokoro hodoki kage o hodoki iki o tsunete hashiri nukero yami o saite kana shimu koto mo yume o miru koto mo owari wa shinai On the way Repeat * I wanna ROCKS mune ni ROCKS English Come on! As if you are being chased, you are in a hurry This dry heart is screaming This stubbornly burning star is still far away I have been losing while I'm seeking I have been robbed while I'm giving it For no one, no one's property This is our "now" *overlap our feeling, overlap the dream, overlap the days sweating, holding the tears, stirring the blood fighting and loving it's just a far light On the way I have been betraying while I'm believing I haven been hurting while I'm praying It's no one's business, it's no one's fault Our now untie the pain, untie the heart, untie the shadow hold the breath, run through the darkness feeling grief and dreaming will never end On the way Repeat * I wanna ROCKS in the heart ROCKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 naruto'nun ilk açılışı süper kötüydü, gelmiş geçmiş en kötü açılış filandı. hatta reaction guy gibi bakmıştım ekrana, süper dandik bişi çıkacak diye endişelenmiştim çünkü tonla bölüm indirmiştim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oha adam kötü dedi o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Bende hiç sevmem ilk openingi sam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 neresi kötü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Cmoon deyişinde böyle bir saçma surat ifadesi var orası itici gelir bana. Sanırım intronun o kısmını naruto vs looney tunes pain savaşını çizenler yapmış :D Tabi 11 yıl öncesinden bahsediyoruz normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ne zaman biticek nalet olası fillers fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar