Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

174

güzeldi bence bu diyalog bölümleri. naruto'nun ilk verdiği cevap biraz tırt kalmıştı, ama daha sonra devamını iyi getirdi adamım. jiraiya olmasa da belli ki kakashi ve diğerleri reslenecek. adam sevent painmiş boru mu.

Mesaj tarihi:

Hayır jiraiya için çok geç bro. Da ben çok kızdım bu olaya ya. Adam kesti jiraiya'yı. Öfff, bak yine sinirlendim. Ben olsa alayna kayardım, yerim ögretisini legacy'sini falan. Rasengan'ı bas soruları sonra sor.

Mesaj tarihi:
Evet abi Kakuzu. Offf, mmhhhh. Pain arc olarak çok başarılı ama. Naruto inanılmaz büyüyor Pain arc'ta. Büyümeye de devam ediyor, gittikçe daha ciddiye alınan bir karakter olucak.

cCc Naruto Reis cCc
Mesaj tarihi:
naruto ilk defa takdirimi aldı işte bu davranışıyla, hep gaz hep gazla olmuyor. akıllı davranıp büyük resmi gördü, önümüzdeki bölümde karşılığı gelecek.
Mesaj tarihi:
offf koymayın şu linkleri kendimden geçiyorum. singe player'ı zaten efsane olacak, ama versusları ve multiplayerları düşüdükçe iyice kendimden geçiyorum.

bu arada 175 çıktı animetake'de,

http://www.animetake.com/naruto-shippuuden-episode-175/
Mesaj tarihi:
iyi özetlediler, sonraki bölüm de neyse anlamsız filler değil en azından. filler arc yapmasınlar da buna lafım yok.

işte naruto nihayet kafasını kullanarak hareket etti ve faydasını herkes gördü. naruto'nun da en takdir ettiğim hareketi halen mangada onca olay geçtiği halde. (tu)
Mesaj tarihi:
muhteşem bölümdü, gene gözleri yaşarttı. gerçekten de ilk bölümden şimdiki bölüme kadar çok da yerinde olan flashbacklerin olduğu bir bölümdü.

sonunda, hem de gerçek anlamıyla, köyün tüm saygısını ve sevgisini kazanmış oldu naruto. heralde naruto için öyle bir şey olsa gerek ki bu, bunca yaşadığının ardından, hokage olmasa bile gözü açık gitmeyecek artık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...