Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jagged alliance 2


Sam

Öne çıkan mesajlar

ben fallout tactics manyağıyım bilirsiniz, :) herkes "ja2'ye benziyor" diye diye sonunda doğrudan sorayım dedim, ben ja2'yi beğenir miyim? 4 yıllık oyunu alıp göz zevkimin bozulmasına izin vereyim mi?[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ja2 incelemelerine bakarken (bone teşekkürler ama gerek yoktu, sizin fikrinizi sormadan önce şöyle bir bakındım zaten ;) ) x-com hakkında da bişiler gördüm ama o daha da eski galiba, gözlerim hepten piksel piksel olsun istemiyorum.. :) yine de inceleyeceğim onu da, sanırım hepsini bulabilirim..

fo tactics demişim de bu tarzda bir de sydnicate plus oynamıştım, (syndicate'den farkı neyse) onunla da karşılaştırırsanız bahtiyar olurum..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heh şimdi baktım da hatırladım x-com'ları, red alert oynarken ben dönemin dergilerinde yayınlanan listelerin zirvelerinde gezinirdi, kaç kere merak etmiştim. çok yazık etmişim o zamanlar oynamamakla ama bu kadar vakit aıramıyordum bilgisayara. ufo defense 9,5 yıllık olmuş, heh yani net'ten bile bulunur belki 12 mb yer istiyor.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

JA2 tüm zamanların EN İYİ turn Based Stratejilerinden birisidir.

Inanılmaz sarar ve kendini tekrarlamaz. Ekibindeki elemanlara bir süre sonra duygu beslemeye başlıyorsun. Ivan'ı mesela çok severim. Magic'e tuhaf bir saygı duyarım, Shadow'dan ise çekinirim :P

Süper süper süperrdir. İlk oynayışımdan /bitirişimden sonra para cheat'i yaptım ve işi keyif ve şova döktüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

Xcom'da inanılmaz güzeldi. The enemy unknown çok güzeldi. Terror From the deep biraz fazla zordu - zevki kaçıyordu insanın mental atak yapan yaratıklar geldikten sonra. Kendi askerlerinizi kontrol edebilen hipnotik hibinolar (bir tür uzaylı!!) çok can sıkıcıydı. Adamı soğutuyordu.

Turn based değince Master of orion'u da atlamamak lazım tabii
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

siz en iyisi bana fallout tactics tadında bişi önerin, anlaşalım. yoksa pacman'e kadar gideceğiz bu hızla.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten seveceğimi ben de tahmin ediyorum da sizlerin de görüşünü sorayım dedim. x-com serisi de tavsiye edildi onları da inceledim biraz, bulmaya çalışacağım bunları..

ne bileyim işte 4 yıldan eski olunca oyun grafikler, sesler, arabirim filan ister istemez çok köhne geliyor. oynanabilirliğin gerçekten hoşuma gitmesi gerek tahammül edebilmem için. iyice ikna olmak istedim..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

JA2 gelmıs gecmıs en ıyı bılg oyunlarından bırıdır ...
mutlaka al oyna ...
Tactıcs falan halt yemıs yanında ...
seneryosu cok kuvvetli degıl oda gereklı degıl zaten ...
JA2 hakkında merak ettıgın ıngame herseyı sorabılırsın ...
mutlaka al oyna ...
hatta yuh yanı sam senın gıbı bır adam ja2 oynamamıs ...
buyuk kayıp ...
hatta ayıp yanı ...
(kufurde etsemmı acep ?:))[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok küfür etme, ben kendi işimi görürüm.. :-p

püff zilyon tane de oyun sipariş ettim yeni, yola çıkmadıysa eklemeye çalışayım listeye..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cocuklugunda en sevdigi oyun JA olan buyuyunce en sevdigi oyun JA2 olan biri olarak soyleyebilirimki sayet Jackal,Proof of life,Leon gibi filmlerden biraz etkilenmissen turn base oyunlardan hoslaniyorsan gercekten seversin xcom uda severim ama Ja in yanina benim icin yaklasamaz bile Sirtech sunun online bir oyununu cikartsaydi zengin olurdu bence....[hline]A little less conversation a little more action please
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sam minigun yok ja2'de sen zevk almazsın oynarken o yüzden aehehe
desert eagle war ama
gerçi o da çok güçsüz ühüh
neyse
tactics yanında halt etmiş hakkatende
ja2 ve fallout karışımı bi oyun olan tactics iki tane mükemmel oyunun karıştırılıp nası rezil edilebileceğinin kanıtıdır resmen
al oyna shadow'u lynx'i scope'u reaper'a ivan'ı fidel'i sev
magic'i tokatla[hline]Sic vic pacem, para bellum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ivan'ın eline iki tane desert eagle ver ve kapı arkalarına koy. Adam çıkınca ikisinin de namlusunu kafasına daya bas tetiğe bakalım minigun özleyecek misin?

Bir de kimdi o bi ihtiyar adam vardı. Onu da çatılardan birine çıkart elinde sniper rifle yatsın orada. Kuş gibi avlasın ivan'ı kovalayan olursa...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...