bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 hüleyn bu akrep burcuda ayyuka çıktı herkes tırsar oldu :) halbusi bone ne kadar masum düşüncelere sahip işte önyargı tıkıyor çocuğun önünü allahtan en karizmatik über süber seksi şukle burç olan Kova burcunu tutuyorumda her ortamda fark ediliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 İlk açıldığından beri sosyomatçıyım. Buradan sosyomat ağımdaki pati ve mandalara selamlar ehu ehu. Hani yonja gibi de yonja gibi seviyesiz değil. Seviyeli arkadaşlık platformu diyorlar ya , bu tam öyle. Ekşi gibi de etiketler falan var. Hoş olmuş. Aynı zamanda sayfana radyodur dosyalardır her bi şey de koyuyorsun. Ajax ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 buyrun [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 15:07 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Takılmıyorum artık siteye pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Beni de Dev üye yapmıştı. Uzun süredir öylesine giriyorum, şöyle bi bakmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Vay anasını sosyomat diye bir site varmış. unutmuş gitmişim. MSN'den dolayı ICQ kullanmamak gibi Facebook'tan dolayı Sosyomat kullanmaya kullanmaya unutmuşum. Bugün rastladım sanş eseri, epey ilginç geldi. Facebook'a göre çok eksik ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 aa hatırladığım iyi oldu ya ne zamandır bakmıyordum 6-7 ay fln oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sosyomata bi baktım, arayüzünü beğenmedim çıktım. zaten arayüzünü beğensem de kullanamadığım için arayüzüne bok atayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sosyomat bi ara popülerdi ekşi sözlük yazarı olamayanların kendini ifşa ederek bişeylere yorum getirmesi olayıydı. ama bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sosyomatçıların bir kısmı başka bir siteye dağıldı orda takılıyorlar. hatırlayamadım şimdi ismini sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 güzel site, vakit geçirmemi sağlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Kullanıcıların ek$i'ye bok atmak için günde 9 saat online oldukları site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Facebook in Sosyomat out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Ve Sosyomat.com kapandı. Webrazzi geçenlerde konuyla ilgili haber yapmış, sosyomat da günlerce her sayfanın üstünde 'bakın 20sinde kapanıyoruz' diye yazılar yazmıştı. ayın 20si geldi ve sosyomat kapandı. cidden bir efsanenin sonu, tabi sosyomatın sosyomat zamanını görenler için en azından. webrazzi haberi için: http://www.webrazzi.com/2012/09/10/sosyomat-kapaniyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 çok kızla tanıştım buradan yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bence hiç efsane değildi... ama ankaralı bi hatun beni ordan tavlamıştı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 efsane abartı da bi dönem 2006-2007de yani herkesin bi üyeliği vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 İlk önce üyeliği davetiyeli yapıp facebook palazlanmaya başlayınca hemen tekrar açmalarını hiç unutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben üye olmuştum zamanında bi şey anlamamıştım. bi blackchaos vardı nooldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 vay be zaman ne çabuk geçiyor, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 son donemleri eskort, bobrek hunter falan doluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 birde 85'li bir site vardı. Davetiye falan lazımdı. Adı neydi onun bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 80630 mu dion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 pardon 85 ile alakası yokmus. evet 80630 buda ersaneydi epey.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 hayda. feci anılarım vardı. ss falan alırdım bileydim kapanacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar