Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Dizi çıkalı yıl oldu alt yazı hala yok piyasada. Fransızca var ingilizce yok. Pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 izlemeye yeni başladım ama 2. sezon çok sıkıcı 1. sezon yanında çok sönük kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu sezon sıkıcıysa valla ilk sezsonu ciddi ciddi indirmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yok ya olurmu, 2. sezon acayip bi heyecan içinde izliorum. tamam çok fazla adam kesip biçmedi henüz ama öncelikle bi yenilenmeye ihtiyacı vardı. kendisini sistemini hayatını bi değişim içine soktu. ayrıca destekçi hatun on numara ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 TR altyazı çıktı http://www.divxplanet.com/sub/s/100233/Dexter.html notyou sürümüne uyumlu altyazıymış Dexter S03E01 DVDScr XviD-NOTYOU tam şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Dexter bomba gibi geldi. Yürü be adamım kim tutar seni, kim tutar elindeki bıçağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Daha ilk bölüm yasni kurgular kuruluyor. İnanıyorum ki 1. sezon gibi güzel bir sezon olucak 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 s03e02 çıkmadı degilmi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 birinci bölüm 28eylülde ikinci bölüm 5ekimde yayınanacakmış sanırım bizim netten indirdiğimiz yine dizi ekibinin bilerek nete sızdırdığı preair mi diyorlar o işte ondan azcık daha beklicez 2.bölüm için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 301'i test ettim onayladım ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 3.01 için; hdtv sürümünü indiren var mı dvdscr da renkler pek bi cansız geldi, fark mı aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 302 çıkmadı di mi? ne zaman çıkıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Daha 3. sezona geçemedim torrent sağolsun. 210'u indirdim, gece izlerim diye bütün gün beklettim. Bi açtım, "COME STAI, IO HABLO DESİDAR" diye ispanyolca gay bir adam vermişler Dexter'ı seslendirsin diye, krizden krize koştum. [ES] falan diye de yazmamışlar. Bu da böyle bir anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 301 gerçekten iyiydi yani sezon boyunca ne olacağıyla igili bir giriş yaptılar. ehah junior dexter geliyoo! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 5inde 2. bölüm galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 beyazperde.com said: aktör Jimmy Smits az daha bir dublörün ölümüne neden oluyordu. Smits elindeki bıcağın dekor olduğunu düşünerek dublöre saldırdı ve onun kanlar içinde yere düşmesiyle bıçağın gerçek olduğunun farkına vardı. İnanılmaz olan çekimin bir kalp bıçaklama sahnesi olması ve dublörün de şans eseri kurtulması oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Of nasıl abartmaya bayılıyor bizim adamlar, komik yani. Kanlar içinde yere falan kapaklanmamış adam, kalbinin üstünde ufacık plastikten parça varmış şans eseri onun tam kenarına gelmiş. Dublörün kendisi demeç vermiş yani beyazperde çok sağlam sallamış. said: "For the scene, I was bound in Saran Wrap, duct tape over my mouth. I couldn’t say a thing as I saw Jimmy grab at the knife. He picked up the real one by pure mistake. It was a mean looking knife." "I heard fellow actor Michael C. Hall yelling at Jimmy to stop, but it was too late. I felt the thud in my chest. I didn’t have on a metal breast plate like a lot of actors do in a scene like that." "Instead I had a piece of acrylic clear plastic about the size of a Post-it note over my heart. It was a quarter of an inch thick and not attacked. In eight out of 10 takes with the prop knife, Jimmy had missed the plastic. But by a miracle, an act of God, the knife landed at the very edge of the plastic." "I really thought I’d been stabbed in the heart, but I didn’t have a scratch. Jimmy was devastated and couldn’t stop apologizing. I told him, I felt more sorry for him than me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 2.bölüm gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 3x02 dexter çok yanlış bi iş yaptı ya. başına bela olcak miguel prado. zaten sülük gibi herif o konuşmalarından beri rahat bırakmıyo dexterı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sıpa heyecandan son 5 dakikayı ayakta izledim ahaha inanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 izlemek icin ingilizce altyazi bekliyorum hala. lan keske hdtv den capture alirken altyazi da hazirlansa aninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Süper bitti, heyecanlandım. Haftaya çok bomba olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Süper kurtardı. Ama daha büyük bi iş açtı şimdi başına. Bu heriften ansıl aile babası olacak ya onu merak ediyorum asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 03x02 herifin dex'in orda olma bahanesini zırt diye yemesi, freebo'yu ölü halde görmek istememesi falan... biraz tırttı orası, güzel bağlayamamışlar. ama oraya kadar çok güzel gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kendi öldürmeye cesareti yoktu, istemem yan cebime koy dedi dexter a, ondan öyle oldu son sahneler ama ne olursa olsun savcı cıvık adamın teki, miami sıcağında çekilcek adam deil dexter kanı bulaştırdı gömleğe bişey çıkar mı acaba, bi de dexter onu da öldürmeye niyetliyken, teşekkür edince vazgeçmesi, yüz ifadesi çok başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar