Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dexter (2006) - Showtime


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

bütün sezonu izledim. hatta usa'da çıktıktan sonra 2.bölümde ben yakaladım.. Oldukça başarılı, konu örgüsü iyi özellikle sezon finalindeki son sahne (diğer dizilerin sezon finallerine göre) çok farklı. Ama spoiler yok! Zip! [Ağıza fermuar çekme efekti] 2.sezonun da gelicek. Ancak dizinin açılış jeneriği gördüklerimin en iyisi. Adam alt tarafı kahvaltı yapıp evden dışarı çıkıyor ve her şey kanla, cinayetle özdeşleştirilmiş durumda. Akıllıca be ^_^ Sadece o kadar çok ispanyolca konuşma var ki, bir nokadan sonra çözüyorsunuz ispanyolcayı. Bu bakımdan Dexter eğitici bir dizi sayılır, sanırım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ben şimdi indiriyorum 1. sezonun hepsini. (torrent ftw) okuduğum tanıtımlara göre çok güzel bir dizi gibi gözüküyor. sabaha bitmiş olur herhalde download.

bu arada ikinci sezon ile ilgili bazı ipuçları:

said:
dexter bildiğiniz gibi, son dönem dizilerinin en başarılı olanlarındandı. showtime'da yayınlanan dizinin ilk sezonunun ardından, 2. sezon'u olacağı da kesinleşmişti.

2.sezon'a henüz pek uzak da olsak, yavaş yavaş bilgiler çıkmaya başlıyor ortaya. E! kanalından Kristin'in yaptığı röportaj ile, yeni bir kaç şey öğreniyoruz diziye dair.
Buyrun bilgiler;

* ikinci sezon, 30 eylül'de başlayacak;
* ilk sezon karşımıza çıkan tüm karakterler, 2.sezon'da da yine bizlerle. oyuncu kaybı yok.

ayrıca oyunculara hayranların tepkileri de çok eğlenceliymiş. batista'ya karısını soranlar'dan tutun da doakes'u tehtid edenlere kadar...


kaynak: 22dakika.org
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...