Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 306 çıkmış, linkleri mevcut sitelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 306 spoiler!! Dexter yine beklenilen çizgide, Prado güvenilirliğini gösterdi ama halen tam olarak kabul görmüş değil. Bence iyi de yaptı Dex, babasının da söylediği gibi Prado o "ritüel" kısmını pek anlayacak gibi değil. Ama güzel bir ikili olacaklar bence. Rita nın Syl le işe başlayacak olması boktan bi ayrıntı gibi geliyo bana, o karı(rita) gene bi boklar yiyecek ama dur bakalım. Ramon a gelince, o adam kaçırma-işkence geyiklerinden biraz başı ağrıyacak sanırım ama hala skinner kimdir merak ediyorum. Tahmin eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 3x06Masuka derdim ama o son emo damarı tutuşundan sonra imkansız. O yeni dedektif çok bariz olurdu o da değil. İhbarcı eleman diyeceğim hani Debra belayı bulmasını bilir hesabı :P onda da hiç seri katil tipi yok. Bence henüz görmediğimiz bir karakter. Bu son bölümde gördük, Angel'ın yazdığı dedektif DEA'dendi ve kurbanlar hep uyuşturucu kullanıcısı / satıcısı. Bence skinner o taraflardan henüz karşılaşmadığımız bir karakter olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dexter a uzun süreli kanka yapmazlar.bi şekilde gidici prado. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 skinner quinn /cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Spooo skinner bence ^rita & the kids^ cikicak sonunda hehe saka bi yana, bu prado bence ilerleyen yerlerde başı adaletle tutuşucak, dexteri desifre edip etmemek arasında kalma durumlari bile olabilir, hatta hazir uctum biraz daha ucim, dexter gene survival of the fittest mantigi ile Prado'nun kanlı gömlegini kendi departmanina anonim olarak yollicak, teyteyteyy ciksin izleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 skinner Sgt. Doakes çıkacak. yediremedim ben kendime onun diziden bu şekilde ayrılmasını. Prison Break de Sara geri döndü doakes da bir şekilde geri döner benim inancım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 [spo]Skinner bence Quinn olabilir. O adamda bir terslik var. Ama doğrusu çok terslik var ya. Yok yok vazgeçtim Quinn Skinner değil. Bu arada ilerki bölümlerde miguel Dexter'ı kendi amaçları için kullanabilir gibi geliyor. Biraz sapıtcak gibi gözüküyor. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 306 Miguel'le Dexter bir noktadan sonra anlaşamayabilirler, çok mantıklı geliyor, sadece suçlu olduğuna inandığı için birilerini hapse tıkan bir adam sonuçta Miguel, Dexter her ne kadar yeni kurallarını kendi belirliyor olsa da sadece uyuşturucu sattığı için, ya da benzeri bir suçu olan bir veledi öldürmez kanımca. Böyle olmasa bile bir şekilde son bulucaktır arkadaşlıkları, ama nasıl hiç bilemiyorum. Skinner muhbirmiş gibi geliyor bana, her ne kadar katil tipi olmasa da yukarıda da denildiği gibi, o değildiyse bile Quinn'dir. Bence Debra hangisine yaklaşırsa ondan korkmak lazım, 2. bir ice truck killer olayı yaşanabilirmiş gibi geliyor. Genel olarak dizi her bölümde daha bir heyecanlı olmaya başlıyor, preview'ı göremedim bu sefer, indirdiğim dosyada mevcut değildi. Ama bu şekilde olaylar gelişmeye devam ederse sezon çok süper olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 queen_of_ugly said: Ben daha yeni 3'ün 3ünü izledim ama Simon mı neydi o muhbir zenci çocuk ne tatlı bişey, Debra'yla şeyyapsalar ya.. ya zaten ilk iki sezonda daldan dala kondu, rahat bırakın kızı edebiyle işini yapsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 306da neler olmustu biri ok veya yanlış yazar mı? bunlarmı olmustu yoksa 305miydi bunlar miguel dexterin tekneli karılarının katili kesip gemiden attı ve bebeginin kalp atışıını falan duydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 306 abi yine cok guzel bir bolumdu =), bence miguel'le dexter sonuna kadar gider ya, ya elbette bir sey olacak da anlasamamalarından olmaz bence, miguel suclu oldugu icin hapise tıkıyor abi, gidip de bu uyusturucu satıyo, cocuk ama kes sen bunu falan diyecek biri degil dexter'a, ki oyle diyip dexter kabul etmese daha da sever dexter'ı... tapıyo adam dexter'a ehueh, en son yanlıs eve gidisinde bile "dexter" derken gulumsuyodu ehueh, dexter'ın kendini(miguel'i) korumak icin yerini soylemedigini falan dusunuyordur ehueh... skinner'ın ramon olmadıgı cok belliydi bana kalırsa, adam da hic bi neden yok oldurmek icin, hele oyle derilerini yuzup seri katil mesajları falan vermek icin =), freebo'yu bulmaya calısıyorsa kacırır sorgular bırakır, bu bolumde yaptıgı gibi... skinner quinn cıkmaz kesinlikle, burada herkesin dedigi gibi cok bariz bi seri katil o eheh, dexter hep sasırtmayı basardı beni simdiye kadar =), bana gore de simdiye kadar gormedigimiz biri cıkacak... ben o angel'ın takıldıgı kadında da bi pislik arıyorum, su anda hic bir islevi yok kadının dizide cunku ehueh... ben en bastan diyordum "bu yuki'nin bariz bi takıntısı var quinn'e, belki i.a. cidden ilgilenmiyodur bile, kadın kendi kendine takılıyodur, gecmiste terketmistir bunu quinn" falan diyodum, cidden oyle cıkıcak galiba ehueh... p.s: hala quinn'i sevemedim :... @Abso, onlar 305'te olmustu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Ok tesekkurler demekki dogru bolumu indirmeye baslamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Dexter yine güzeldi. Miguel birkez daha tribünlerin sevgisini kazandı. 3x07 Do I see sheets of plastic in your future? süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 güzel bölüm perfect pie (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 O kadar dizilerin arasında bir dexter var böyle ana karakteri devamlı değişitirip de hala muhteşem kalabilen. Yine çok sağlam bir bölümdü. [spo] Debra: Dex, did you ever compromise an investigation for personal reasons? Dexter: No :D Plastic sheets olayı da süperdi. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yine söylüyorum bu prado gidici :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 son bolum cok iyiydi ya. boyle giderse en acik ara en iyi sezonu olacak dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Su herife bi emy verin bisiler yapın. Yeter ama ya breaking bad deki eleman da iyi oynuyo tamam da Dex her turlu hakediyor yani. Su kız dogum yaparken olsun biseyler olsun. Cekemiyorum artık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 spoileeeer All the lives I've taken, they've always begged for mercy. I've never understood that concept until now. This. This is mercy. But only for a friend. Allahına kurban Dexteeeeeeeeeeeeeeer!!! Lan birisi Emmy versin, Oscar versiiin, Nobel versiiin, bi ödül verin lan şu adama artık! Ben kendimi kuruttum burda yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Emmy isterüüüüüüükkk! İsyan çıkartıruzzzzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 katil zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 miguel'in dexter'in bay harbor butcher oldugunu anlamasi lazim bir sekilde. anlamamasina katlanamam ne yalan soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bay harbor butcherAnlayamaz çünkü sadece bay harbor butcherın basına yansıyan kısmını biliyor. Dexter'ın kanıt yok etme yöntemlerini hala bilmiyor. Ancak yakındır. Süperdi. Cliffhanger'ı koydu. 3x08Skinner'ın kimliği bir sonraki bölüm ortaya çıkabilir. Ben o trimming lideri elemanın da ortadan kaybolmasını bekliyorum. Ortadan kaybolmazsa katil o. Ortadan kaybolursa dizi topu Quinn'e atmış olur. İçimden bir ses bu sezon Miguel finali göreceğimizi, skinner'ın bir sonraki sezona sarkacağını söylüyor. Hem Quinn/Yuki olayı çözümlenmedi hem de hikayenin Skinner kısımları sezon sonu için hala prematüre. Cliffhanger şahaneydi. Miguel'in avukat hanımla münasebeti çok ilginç olacak. Kendini teslim mi edecek yoksa yapabileceğini anladığı için kendi başına avukatı mı öldürecek? İki türlü de çok heyecanlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 eefffsaaaaaaaaaaaaaaaannnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaeaeaeae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar