vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 haa evet. ben mi balik hafizaliyim yoksa, supernaturalin 5 sezon olmasina has bisey mi bu unutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Ben 3. sezondayım.Bu hatunların hepsi gidiyor mu ya ? Niye izliyoruz abi diziyi o zaman :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 konu çok değişti sürekli tırmandı, haliyle sonlara geldikçe baştakiler unutuluyo arada. geçen yeni başlamış daha doğrusu yeni başlattığım bi arkadaşla konuşuyoduk da, doğru lan bunların bi babası vardı dedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Akhlaur said: Ben 3. sezondayım.Bu hatunların hepsi gidiyor mu ya ? Niye izliyoruz abi diziyi o zaman :(. rahat ol, daha ne hatunlar var, jo falan mesela :) sürekli bi hatun kıyımı var evet de, çok geçmeden bi şekilde dolduruyolar arayı yine başka bi tane bulup http://www.sequentialtart.com/images/0207/tal_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 çok aşırı zevk almadım ben. konu da dağıldı evet ama tüm 6 sezonda toparlamanın kötü olduğu bir yer hatırlamıyorum. dağılmadan sonra arka arkaya efsane 2 bölüm gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 alona tal gelsin asıl, nasıl gelicek bilemedim ama. edit, ben yazana kadar söylenmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Bende beğendeim bu haftaki bölümü baya. http://www.youtube.com/watch?v=29A98Ch0zwM bölümün ismi live free or twi-hard eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 en sevdiğim komedi dizisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yeni ruby'i beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bu bölüm harikaydı Castiel'den sonra Crowley'i görmek süper geldi. Crowley'in onlara onlarında Crowleye ihtiyacı olucak yine bu yüzden birbirlerini sevmeselerde dokunmayacaklar. Yoksa bobby baştan yaktırırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sdf süperdi şuralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bu 6. şeyin 5. şeyini nerden şeyettiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 http://www.cwtv.com/shows/supernatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hala düşmedi internete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 daha oynamadi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bölümü izledimde. Samde bi sakatlık olduğu kesin. Hani sezon 5 olsa, demon blood olan bağımlılığını anlaması için yaptı diyecegim ama ... Bu alpha olayı güzel ama, birde o dean in "they are not afraid of us anymore" lafıda ilginçti. Nasıl ilerleyecek merak ettim alpha story si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ahahaha twilight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sam'in bir şeyleri olduğu kesin de, ben samuel'de de var sanıyordum o temiz galiba. iki üç bölüm önceki telefon konuşması işkillendirmişti halbuki. sam baya baya istedi dean vampir olsun, yüzünde güller açtı resmen. ibiş. yalnız hikayeyi oturtamadılar daha bu sezon, daha da dağıtıyorlar, çok süpersonik bir toparlama bekliyorum ya hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Yeni ekip arakdaşlarını sevmedim Sam ve Dean tek başına takılırken iyiydi. Gerçi daha 5. bölümü izlemedim Samuel'de var bi numara ama görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 samin içine luciferin bi parçası kaçmış falan gibi salak suluk bi açıklamayla geçiştirirlerse bırakırım izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Sam Sam'in bu hallerinden bayaa tırstım ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Sam Ben Sam'in bu hallerinden sıkıldım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Üstüne gitmeyin şu çocuğun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sam sam naber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 5 sezonu üst üste beklemeden izleyince 6. sezonda her bölümü beklemek canımı sıkıyor :D Normalde bir dizi ne kadar çekilmişse oraya kadar izlerdim Supernatural baya sardı. Ama beklemekte değişikmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar