Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici

bence son anda sağlam gözünü gerçek Madara'da gördüğümüz gibi rinnegan'a çevirip o kamui evrenine giderek kendini kurtardı. oradan çıkana kadar yıllar geçti ya da geçmişte bir yerde çıktı, böylece öykünün içine time travel da girer hem.

Sosyal ağlarda paylaş

ya daha 4-5 yıl önce burada en çok söylenen "obito'dur kesin" idi, ben daha şaşırtıcı birşey beklediğim için reddetmiştim hatta. neyse artık hikayesini bağlasın da sonra yorum yapayım bari.

bu hafta bleach o kadar iyiydi ki bunu da affediyorum. genel af ilan ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Şöle bişi buldum

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/377188_10151389055293135_1125809129_n.jpg

ben de bu yüzden obito'nun olmayacağını savunuyordum ama hikayede zoraki obito yaptılar.
sırf fanlar "obito = tobi" teorisi ortaya attılar diye koydularsa baya saçma olmuş.
ha "alternate universe" meselesi varsa naruto dünyası iyice absürt bir hal alır.

belki bi teori tobi aslında çamur gibi bir şeyden yaratılan bi adam, ve sırf "madara rolü oynaması için" ölen obito'nun gözü yerleştirilmiş de olabilir.
eğer öyleyse arkasından bir kukla efendisi gibi bişi çıkarsa şaşırmamak gerek.

Sosyal ağlarda paylaş

bu bölüm cidden neresinden tutsan elinde kalıyor gibi görünüyor ama kolaya kaçıp hemen kishimoto'ya giydirmek yerine biraz daha beklemeyi tercih ediyorum ben. görünenden daha fazla dolaplar dönüyor arka planda sanki. çünkü çok basit şu anki tablo abi. yani tüm soruları bir kenara bıraktım, obitoyla ne yapabilirsin ki? ne kadar ileri gidebilirsin?

bu ciddi anlamda fikir teatrisi sonucu, maddi çıkarlar gözetilerek atılmış bir adım gibi geldi bana. ha olmayadabilir tabii ama sanki önce okuyucuyu çekip, sonra asıl bombayı patlatma yoluna gittiler gibime geliyor. eğer birkaç hafta daha sahne değişmezse öğreniriz zaten. bekleyip görelim bakalım.

ha bir de ülkemin güzel manga okuyucuları o kadar sürü psikolojisine açık ki daha 15 saniye düşünmeden ''aha narutoya bindiriyorlar dur bir de ben bindireyim'' moduna girmişler. canlarım.. (mantıklı argümanlarla eleştiri de bulunan arkadaşlara değil elbette sözüm)

Sosyal ağlarda paylaş

su sayıda yaptığını bir şekilde bekpedallasın da

zetsu akraplanı bilinmeyen bir karakter, pek de ortalarda gozukmedigi vakit iste tam sirasi
altıyuzuncu sayıya layık bir twist
hem o kadar odun modun çiçek böcek justusu kasmış, eskilere dayanıyor adam

hem de tobiye madara dememis tek kisi
biliyor kendisi de cok onceden
ucuncu kisiligi belki de

sasgay bunun beyazlısını yaktı ya bir de
cok oldun blabla ayıp günah bu yaptığın diyip onu da karşısına alacak
boylece sasuke de narutonun saflarına katılacak

Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura said:

597

obito %90

599

ya zaten adam kendini kıstırdı şimdi o maskenin altından hiç tanınmamış biri çıksa bu ne ya al işte yoktan adam var etti derdim obito çıkıcağı zaten barizdi e o çıkıncada amaan bi sürü plot hole var nası oldu bu dicektim yani yazar o kadar yeto ki kendi soktu bu duruma kendini yeto işte herif
Sosyal ağlarda paylaş

kaczynski said:

bu bölüm cidden neresinden tutsan elinde kalıyor gibi görünüyor ama kolaya kaçıp hemen kishimoto'ya giydirmek yerine biraz daha beklemeyi tercih ediyorum ben. görünenden daha fazla dolaplar dönüyor arka planda sanki. çünkü çok basit şu anki tablo abi. yani tüm soruları bir kenara bıraktım, obitoyla ne yapabilirsin ki? ne kadar ileri gidebilirsin?

bu ciddi anlamda fikir teatrisi sonucu, maddi çıkarlar gözetilerek atılmış bir adım gibi geldi bana. ha olmayadabilir tabii ama sanki önce okuyucuyu çekip, sonra asıl bombayı patlatma yoluna gittiler gibime geliyor. eğer birkaç hafta daha sahne değişmezse öğreniriz zaten. bekleyip görelim bakalım.

ha bir de ülkemin güzel manga okuyucuları o kadar sürü psikolojisine açık ki daha 15 saniye düşünmeden ''aha narutoya bindiriyorlar dur bir de ben bindireyim'' moduna girmişler. canlarım.. (mantıklı argümanlarla eleştiri de bulunan arkadaşlara değil elbette sözüm)

Böyle bir lamerliği peinde yapmıştı zaten umarım tekrarlamazda sürpriz bişiler çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...