Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ha orası da doğru tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bence son anda sağlam gözünü gerçek Madara'da gördüğümüz gibi rinnegan'a çevirip o kamui evrenine giderek kendini kurtardı. oradan çıkana kadar yıllar geçti ya da geçmişte bir yerde çıktı, böylece öykünün içine time travel da girer hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 evet, baska turlu actigi plothole kapatilacak gibi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Adam sürpriz yapma özürlü ya bu ne amK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ya daha 4-5 yıl önce burada en çok söylenen "obito'dur kesin" idi, ben daha şaşırtıcı birşey beklediğim için reddetmiştim hatta. neyse artık hikayesini bağlasın da sonra yorum yapayım bari. bu hafta bleach o kadar iyiydi ki bunu da affediyorum. genel af ilan ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kojiroh said: Şöle bişi buldum https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/377188_10151389055293135_1125809129_n.jpg ben de bu yüzden obito'nun olmayacağını savunuyordum ama hikayede zoraki obito yaptılar. sırf fanlar "obito = tobi" teorisi ortaya attılar diye koydularsa baya saçma olmuş. ha "alternate universe" meselesi varsa naruto dünyası iyice absürt bir hal alır. belki bi teori tobi aslında çamur gibi bir şeyden yaratılan bi adam, ve sırf "madara rolü oynaması için" ölen obito'nun gözü yerleştirilmiş de olabilir. eğer öyleyse arkasından bir kukla efendisi gibi bişi çıkarsa şaşırmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 sonunu düşünmeden alakasız gizemler yarat. fanlar onlarca güzel teori üretsin onların içerisinden sevdiklerin ile devam ettir. hem fanlar ben demiştimle sevinsin hem de sen yaratıcılık kullanmadan parayı götür. biz de bu işe mi girsek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 şu chapter hayatımdan 45 sn aldı değdimi? değmedi. İçimden hala bu eleman orochimarunun edo tenseimi neydi onla çıkardığı bi şey diyo ama biliyorum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 zaten kakashi dövüşe dahil olduğunda belli olmuştu obito çıkacağı.kakashi ne kadar zeki olursa olsun bu dövüş onunda gai ninde çapı değil. o değilde kageler ne oldu la en son orjin madara ile dövüşüyorlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 madara fuking kids çekip ortamı terk etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 kufur gibi:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 600. bolum icin sansasyonel teori lan yoksa zetsu mu aslinda tobi millete aktarabiliyordu gozlerini sag yuz de biraz zetsu stili yarali neden tobi baskasina aktarirken kendini temsil edecke bir vucuda da aktarmasin ki main villain zetsu, 600. sayinin buyuk twisti bu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 zetsu orochimarunun babasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 kakashi'ye fln çok bağladılar sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu bölüm cidden neresinden tutsan elinde kalıyor gibi görünüyor ama kolaya kaçıp hemen kishimoto'ya giydirmek yerine biraz daha beklemeyi tercih ediyorum ben. görünenden daha fazla dolaplar dönüyor arka planda sanki. çünkü çok basit şu anki tablo abi. yani tüm soruları bir kenara bıraktım, obitoyla ne yapabilirsin ki? ne kadar ileri gidebilirsin? bu ciddi anlamda fikir teatrisi sonucu, maddi çıkarlar gözetilerek atılmış bir adım gibi geldi bana. ha olmayadabilir tabii ama sanki önce okuyucuyu çekip, sonra asıl bombayı patlatma yoluna gittiler gibime geliyor. eğer birkaç hafta daha sahne değişmezse öğreniriz zaten. bekleyip görelim bakalım. ha bir de ülkemin güzel manga okuyucuları o kadar sürü psikolojisine açık ki daha 15 saniye düşünmeden ''aha narutoya bindiriyorlar dur bir de ben bindireyim'' moduna girmişler. canlarım.. (mantıklı argümanlarla eleştiri de bulunan arkadaşlara değil elbette sözüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 su sayıda yaptığını bir şekilde bekpedallasın da zetsu akraplanı bilinmeyen bir karakter, pek de ortalarda gozukmedigi vakit iste tam sirasi altıyuzuncu sayıya layık bir twist hem o kadar odun modun çiçek böcek justusu kasmış, eskilere dayanıyor adam hem de tobiye madara dememis tek kisi biliyor kendisi de cok onceden ucuncu kisiligi belki de sasgay bunun beyazlısını yaktı ya bir de cok oldun blabla ayıp günah bu yaptığın diyip onu da karşısına alacak boylece sasuke de narutonun saflarına katılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 KenshinHimura said: 597 obito %90 599 ya zaten adam kendini kıstırdı şimdi o maskenin altından hiç tanınmamış biri çıksa bu ne ya al işte yoktan adam var etti derdim obito çıkıcağı zaten barizdi e o çıkıncada amaan bi sürü plot hole var nası oldu bu dicektim yani yazar o kadar yeto ki kendi soktu bu duruma kendini yeto işte herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bence yeni bölümleri beklersek görürüz. şu ana kadar, karanlığa düşen her karaktere, iyi bir neden verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Orochimaru hariç. Çünkü o gerçek bir villain. Oylar Orochimaru'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bi an düşündüm de yondaimenin team de bi uchiha vardı kızmı erkek mi hatırlamadım da o çıkmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 kaczynski said: bu bölüm cidden neresinden tutsan elinde kalıyor gibi görünüyor ama kolaya kaçıp hemen kishimoto'ya giydirmek yerine biraz daha beklemeyi tercih ediyorum ben. görünenden daha fazla dolaplar dönüyor arka planda sanki. çünkü çok basit şu anki tablo abi. yani tüm soruları bir kenara bıraktım, obitoyla ne yapabilirsin ki? ne kadar ileri gidebilirsin? bu ciddi anlamda fikir teatrisi sonucu, maddi çıkarlar gözetilerek atılmış bir adım gibi geldi bana. ha olmayadabilir tabii ama sanki önce okuyucuyu çekip, sonra asıl bombayı patlatma yoluna gittiler gibime geliyor. eğer birkaç hafta daha sahne değişmezse öğreniriz zaten. bekleyip görelim bakalım. ha bir de ülkemin güzel manga okuyucuları o kadar sürü psikolojisine açık ki daha 15 saniye düşünmeden ''aha narutoya bindiriyorlar dur bir de ben bindireyim'' moduna girmişler. canlarım.. (mantıklı argümanlarla eleştiri de bulunan arkadaşlara değil elbette sözüm) Böyle bir lamerliği peinde yapmıştı zaten umarım tekrarlamazda sürpriz bişiler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 GERGE said: Orochimaru hariç. Çünkü o gerçek bir villain. Oylar Orochimaru'ya. yok be abi orochimaru'ya da güzel bir neden verildi ama o bu yolu seçtikten sonra tam bir pisliğe dönüştü. villain olarak benim de açık ara favori villainlarımdan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 oroçi'nin de çocukluğunu gördük, onun da öyle kara yüreği kalmadı pek. kötü olmak için kötülük yapan yok gibi, hidan/kakuzu gibi tipler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kakuzu'yu Senju Hashirama'yı öldüremedi diye köyünden kovmuşlar diye duydum. Hidan'ı bilmiyorum ama. O sadece bir mümin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/424210_484972421514747_708382923_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar