Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

481

akatsuki'nin tobi hariç tek kalan elemanı hiç gösterilmeden ölmemiştir herhalde, yazık olur eğer öyleyse.

abisini de harcayacak "sen UÇİAYA İYANET ETTİN" diye kesin.

Mesaj tarihi:

481

Zaten abisini gerçekten harcayabilecek tek adam Sasuke orda Susano'yu abisinin deus ex machina itemleriyle donattığı için. Seal gerekiyor Itachi Edo Tensei ile kalktığından. Sword of totsuka mı öyle birşeyi vardı Itachi'de, gözlerlen beraber Sasuke'ye geçmiştir heralde.

Yalnız asıl orda adlarını unuttuğum Sasuke'nin yancılarının tesadüfen buldukları scroll bir işe yarasa o zaman asspul plot pointin kralını görücez.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hepsi Orochimanu'nun ekmeğini yiyor. Orochimaru Shunen aleminin en iyi villain'lerinden biriydi, hakkını yediği anda bitmişti benim için Kishi aslında.
Mesaj tarihi:
normalde obi wan kenobi rolünü jiraya oynaması gerekirken, oroçimaru kapmış. parşömende ya tobi'nin gerçek kimliği, yada ayın gözü planının aslı bulunuyordur.(jubi'nin asıl saklandığı yerde olabilir.)

sasuke'nin sözüne bağlı kalması, konoha'ya dönebilmesi için, zorlama olmayan bir açık kapı olmuş. savaş alanına adım attığında konoha şinobi'leri en güvende olacaklar.(şimdilik.) sasuke "hanginiz konoha'lı" diyemeyeceği için, diğer şinobilerde bu korunma kalkanına dahil olabilir.
Mesaj tarihi:

575

oh kagelere geri döndü hikaye ama hemen de çakraları bitmiş meh. mizukage'den filan daha ekşın olsaydı. :(

yalnız jinton kadar imba bir ninjutsu türü yok ya, mokuton filan bayağı hikaye karşısında. disintegrate direkt. bastır dedekage!

yalnız oonoki'nin konuştuğu tsuchikage muu muydu onu anlayamadım.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...