Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hachibi'nin de bi kuyruğunu almışlardı. bence madara yeteceğini sanıyor ama istediği kadar güçlü olmayacak ve narutolar yenecek o statue'yi.
Mesaj tarihi:
Bone said:

bu hafta erken çıkmadı ya, geçen haftakiydi o.

Hayır bone, geçen hafta olmayacaktı golden weekten dolayı, geçen haftasonu bizim okuduğmuz manga normalde bu hafta çıkması gerkendi.

o yüzden haftayı beklicez.
Mesaj tarihi:
480-495. toplam 5 anime bölümü eder. şu bölümler hızlı hızlı geçse keşke, esas sevdiğim yer başlıyacak. 495-505. heyecanlıyım bakalım nasıl geçcek zaman :P
Mesaj tarihi:
Naruto Shippuuden ile ilgili dün bir rüya gördüm, yalanım varsa püskevite özeneyim.

Madara 10 kuyrukluyu çıkarıyo sonra "master i made preparations" diyo. Son sayfada Jiraiya "Well, let the real fight begin!" gibi bişey diyo bölüm bitiyo
Mesaj tarihi:
jiraiya aslında selfresurrect bulmuş, kendisini ve yondaime resliyor, naruto bu yüzden guts on moduna giriyor, madaraya one shot atıyor. fakat sasuke madaranın cesedini kapıp kaçıyor. sasuke itachi ve madaranın gözlerini kullanıp kendisini dünyanın efendisi ilan ediyor. naruto bu sefer itachi, yondaime, jiraiya kombosundan eğitim görüyor. dünya epic bir savaşla sarsılıyor, sasuke vs narutonun kapışmalarını izliyoruz. araya bleach'ten elemanlar geliyor felan.

öyle olcak muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Bone said:

jiraiya aslında selfresurrect bulmuş, kendisini ve yondaime resliyor, naruto bu yüzden guts on moduna giriyor, madaraya one shot atıyor. fakat sasuke madaranın cesedini kapıp kaçıyor. sasuke itachi ve madaranın gözlerini kullanıp kendisini dünyanın efendisi ilan ediyor. naruto bu sefer itachi, yondaime, jiraiya kombosundan eğitim görüyor. dünya epic bir savaşla sarsılıyor, sasuke vs narutonun kapışmalarını izliyoruz. araya bleach'ten elemanlar geliyor felan.

öyle olcak muhtemelen.

okurken gaza geldim "my darkness is greater than you" diye bağırasım geldi..

de bi şeyi anlamadım itachiyi kim resledi
Mesaj tarihi:

538

şu tilki de öküz-ahtapot gibi adam olacak mı yoksa hep hürrem sultan oyunuyla mı aldatmaya çalışacak naruto'yu heh

öte yandan her dediği doğruydu ama I BELIEVE IN ME WHO BELIEVES IN ME tıkadı kulağını :p

Mesaj tarihi:
Bende çok sevdim bu haftaki sayıyı. Son zamanlarda çok fazla kombat vardı. Farklı bir tat oldu bence. Böyle sayılar olmazsa, karakter gelişimleri çok birden olmuş gibi oluyor. Yerinde bir hareketti bence.
Mesaj tarihi:
güzeldi lan işte gayet
naapsın adam size kalsa girecek savaş alanına hemen kyuubi formuna gireceke dövecek herkesi sonra gidip sasukeyi ağzından öpecek bitecek.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...