xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Of Gökhan hep bug abuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 hachibi'nin de bi kuyruğunu almışlardı. bence madara yeteceğini sanıyor ama istediği kadar güçlü olmayacak ve narutolar yenecek o statue'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Heykel yenilse bile Sasuke var Madara var.. Emo Tensei bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bu hafta yok mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 erken çıktı bu hafta, sonraki sayı yine çarşambaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bu hafta erken çıkmadı ya, geçen haftakiydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ikisinin ortasında çıktı sanki, sonuçta ya geçen hafta ya bu hafta çıkmadı işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Bone said: bu hafta erken çıkmadı ya, geçen haftakiydi o. Hayır bone, geçen hafta olmayacaktı golden weekten dolayı, geçen haftasonu bizim okuduğmuz manga normalde bu hafta çıkması gerkendi. o yüzden haftayı beklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 480-495. toplam 5 anime bölümü eder. şu bölümler hızlı hızlı geçse keşke, esas sevdiğim yer başlıyacak. 495-505. heyecanlıyım bakalım nasıl geçcek zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Naruto Shippuuden ile ilgili dün bir rüya gördüm, yalanım varsa püskevite özeneyim. Madara 10 kuyrukluyu çıkarıyo sonra "master i made preparations" diyo. Son sayfada Jiraiya "Well, let the real fight begin!" gibi bişey diyo bölüm bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 jiraiya aslında selfresurrect bulmuş, kendisini ve yondaime resliyor, naruto bu yüzden guts on moduna giriyor, madaraya one shot atıyor. fakat sasuke madaranın cesedini kapıp kaçıyor. sasuke itachi ve madaranın gözlerini kullanıp kendisini dünyanın efendisi ilan ediyor. naruto bu sefer itachi, yondaime, jiraiya kombosundan eğitim görüyor. dünya epic bir savaşla sarsılıyor, sasuke vs narutonun kapışmalarını izliyoruz. araya bleach'ten elemanlar geliyor felan. öyle olcak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bone said: jiraiya aslında selfresurrect bulmuş, kendisini ve yondaime resliyor, naruto bu yüzden guts on moduna giriyor, madaraya one shot atıyor. fakat sasuke madaranın cesedini kapıp kaçıyor. sasuke itachi ve madaranın gözlerini kullanıp kendisini dünyanın efendisi ilan ediyor. naruto bu sefer itachi, yondaime, jiraiya kombosundan eğitim görüyor. dünya epic bir savaşla sarsılıyor, sasuke vs narutonun kapışmalarını izliyoruz. araya bleach'ten elemanlar geliyor felan. öyle olcak muhtemelen. okurken gaza geldim "my darkness is greater than you" diye bağırasım geldi.. de bi şeyi anlamadım itachiyi kim resledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 itachi değil pardon kakashi olcaktı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 itachi reis bulmuştur bi yolunu cCc itachi basgann cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 538 şu tilki de öküz-ahtapot gibi adam olacak mı yoksa hep hürrem sultan oyunuyla mı aldatmaya çalışacak naruto'yu heh öte yandan her dediği doğruydu ama I BELIEVE IN ME WHO BELIEVES IN ME tıkadı kulağını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bu tarz (I believe tarzı) shounen'den kesinlikle zevk alamamaya başladım ben artık. Büyüyor muyuz ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 flashbackteki diyalogları abartmayın bari ya üfff bi giremedik savaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 hic doyurmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bandwagonsan bandwagon, ne kötüydü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 nasıl uzatacağını şaşırdı artık kishi. tek tebessüm ettiren yeri hinata karesiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ne kadar gereksiz bir flashbackti. hatta gereksiz bir bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 şu bölümü bi ben sevdim sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bende çok sevdim bu haftaki sayıyı. Son zamanlarda çok fazla kombat vardı. Farklı bir tat oldu bence. Böyle sayılar olmazsa, karakter gelişimleri çok birden olmuş gibi oluyor. Yerinde bir hareketti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 güzeldi lan işte gayet naapsın adam size kalsa girecek savaş alanına hemen kyuubi formuna gireceke dövecek herkesi sonra gidip sasukeyi ağzından öpecek bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 GERGE said: Bu tarz (I believe tarzı) shounen'den kesinlikle zevk alamamaya başladım ben artık. Büyüyor muyuz ne? Like (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar