Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Yine yazayımda gerilerde kalmasın edo tensei ile bütün elite ninjalar reslendi ama aralarında halen jiraiya yok sizce ne zaman geri dönecek? :P

Kabutonun dnasına ulaşamadım muhabbetini geçin, aynısının laciverti sandaime vs orochimaruda da yondaime için dile getirilmişti fakat çok sonraları gördükki kendini seal ettiği için zaten geri getirilemezmiş...

Yada çokmu iyimser bakıyorum olaylara sdfsd

Sosyal ağlarda paylaş

Hayır benim demek istediğim olay bayağı bir zaman yondaimenin gelişini sandaime engelledi san(mış)dık ki sonrasında olayın başka bir boyutunu gördük/öğrendik.Acep aynı sürprizi Jiraiya içinde kullanacakmıdır.
Ayrıca bunu madaraya anlatırken duyuyoruz tekniği sallamada aktarmış olur kıllandırmamak adına.
Hani tüm dnaları toplamış eyvallahda deidara kendini patlatmıştı tamamen onunkine nasıl ulaşmış bıdı bıdı.
Sosyal ağlarda paylaş

naruto'da boyle mantik aramayin arkadaslar. onu reslemedi bunu reslemedi diyorsunuz, madara sharingan koleksiyonu yapmis odasinda, demek ki dna'lar mevcut ama bir tane mangekyo kullanabilen adam reslenmemis.

kabuto gidip aptal saptal adamlari summonlayacagina 50 tane uchiha summonlayaydi.. ama boyle giderseniz naruto evreni delik desik kalir, ellemeyin =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...