Creus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 DadashNik0F said: katıldım bende gruba. steam id : flame-eye a senle oynadık bu akşam =) dövdük hatta baya bi.
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Creus said: dövdük hatta baya bi. terbiyesiz.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ne güzel takılıyonuz lan. foreveralone.jpg
xunn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Spy'la gün 2'de bu kadar iyi olmamın tek sebebi oyunu bildigimden falan değil genlerimin son sarmalına kadar piçlik, manupilasyon, arkacılık olmasıdır. Skill relevant değil zaten Spy'la.
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 merdivenleri kullanıp. sen tepedeyken, adam çıkıyorken. o sırada zıplayıp arkasına geçip stab atanlar filan var. yani spyla bile civiyan tipler mevcut :P
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Nomak said: 11 45 gibi başlıyacağım ben more people for steam pls. Son olarak bugün bir demo gördüm EPIC balta arkasına 2 adet medic mapi dilimledi herif.Nereden gelme bu epic Collector editionmı adı epic onların bi olayları yok
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Epic falan yok abi oyunda, geyiğine mavi level bilmemkaç artifact, epic falan yazıyorlar işte MMO'larla dalga geçmek için eheh. xunn said: Skill relevant değil zaten Spy'la. Karşındaki çok angutsa değildir anca, gayet skill işi. Nereden yürünür, nerede beklenir, başında sahibi duran sentry nasıl alınır şu bu derken gayet skill ve tecrübe işi.
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi iyi spy açık ara birinci olurken kötü spy'ı tab'a bastığımızda göremiyoruz bile.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Baggio said: Epic falan yok abi oyunda, geyiğine mavi level bilmemkaç artifact, epic falan yazıyorlar işte MMO'larla dalga geçmek için eheh. xunn said: Skill relevant değil zaten Spy'la. Karşındaki çok angutsa değildir anca, gayet skill işi. Nereden yürünür, nerede beklenir, başında sahibi duran sentry nasıl alınır şu bu derken gayet skill ve tecrübe işi. O benim skill dediğim kısım değil, o akıllı oynama, efor işi. Skill ne dersen aim, combat derim. Ha elbette spyda da gerekiyor da, duel serverına gireyim dedim, hoş şeyler yaşanmadı yani, çok yeniyim oyunda. Spy'la kafayı kullanarak 1. olabiliyorum çok zorlanmadan ama aim'e gelince daha çok acemiyim, kastım buydu.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 spyla 1. olmak bi halta yaramıyo ama oyunda.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Kill kovalıyorsan evet, ama gerçekten takıma calısırsan, utility kovalarsan yine birinci oluyorsun öyle yada böyle. Ve engineer stalklamayan insanlar direk bıraksın oyunu, hiç anlamıyorum spy olan yerde nasıl ayakta sentry, dispenser kalır.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 en iyi pyro edit: bi de scout <3
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 aquila said: pyro nub isi. Eline sen alırsan herşey öyle. Aç iyi pyro videosu izle bence, neler yapıyor herifler şu airblast hedesiyle.
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben neden görmüyorum hiç birinizi ya? ₠ ∙ knoxville
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 xunn said: Ve engineer stalklamayan insanlar direk bıraksın oyunu, hiç anlamıyorum spy olan yerde nasıl ayakta sentry, dispenser kalır. Engineer'a bakar yine, çok gereksiz genellemeler yapıyorsun abi 3 günlük oyuncu olarak :p Engineer oynarken en son backstab yediğimde İzmir Osmanlı toprağıydı ehe.
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 spya laf edenin omurgasını kırarım bidahaki görüşümde. engi yıkmak bazı durumlarda çok kolay olmuyor. xkafe 2.-3. serverlarda zaten oynarken sıkılıyor insan. bs atarken ben utanıyorum. heavye falan bs atmıyorum önünde başka bir adam yoksa, hızımı kestiğinden dolayı. xkafe 1 gibi daha çok eskilerin oynadığı serverda spy oynamak çok daha zor. adamlar paranoyak olmuşlar her 3-5 sn bir arkasına bakıyor. hepsi sentry etrafında toplandıgından, hiç olmadı bir pyro deli gibi check ettiğinden o sentrye yaklasmak ölüm. işini bilen engiye bs atamazsınız zaten kolay kolay
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 olm çok geç oynuosunuz lan işi gücü olan var şöle akşam 10 gibi falan oynayalım işte saat 1-2 gibi oynamayın
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 xunn said: Skill relevant değil zaten Spy'la adamın yüzüne bıçağı sokarak bs atmak pure skill işi
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 spy'la rahat oynanmasının en büyük nedeni oyunu bilmeyen insanlar, takımın çoğu spy'ın geçtiğini tekrar geleceğini fln anlamıyorsa spy'a gün doğuyor tabi. Özellikle dead ringer olmasa spylar'ın anası ağlardı. Zamanla daha çok öğrenilir ama zor, dead ringer ilk çıktığında bile insanların çözmesi aylar almıştı. Benim gözümde iyi spy, iyi ambassador kullanabilen ve bilinçli facestab atabilendir. Epic balta, cadılar bayramı'nda event olarak boss kesmece vardı; onda düşen metalle yapılıyordu. Normal kılıçtan bir farkı yok özellik olarak.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi dün lath'a resmen küfür ettim oyundan çıkmadan engineer ile yaptıklarından dolayı. ben de daha 1.5 gündür oynuyorum ama hep tepelerde puanım, ayberk de bir ara ağlıyordu 'ÖNÖMLÖ ÖLON FRAG YÖPMOK DEĞÜL' diye. kendisi bir sonraki mapde bana inat sadece adam öldürmeye kastı, net.
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Aglamiodum lan geyik yapiodum :( Yalniz frag degil hakkaten heaaa. Adamlar cart'i son noktaya getirirken heavy ile arkada frag pesindeydin. Seni cakal.
Öne çıkan mesajlar