kingpin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 hepimiz peteriz, hepimiz petrelliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 [spo]17 çok fena bir bağlama bölüm olmuş güzel olmuş . Mistır Bennet de öldü , Claire sap gibi ortada kaldı , kesin bir şekilde onu Peter'a bağlayacaklar , beraber takılacaklar falan . Ted'in akibetini merak ediyorum .[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 [spo]Cikmadi gerci daha ama vahiy yoluyla iniyo heralde[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Evet pazar günü yayınlanmış 17. bölüm :/ şu an emulede gani gani + spoiler ı açtım 16 yı izledim diye kötü oldum.Siz açmayın, açtırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 HAY AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bundan sonra pazar günleri mi yayınlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 icim parcalandi be ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Beter olun siz ikiniz , bu arada [spo]Yanlış görmüşüm ölmüyormuş Bennett , vurulmuş süsü sadece .[/spo] İzlemeyen okumasın plx . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 [spo]EVLAT ACISI ULAN OLUMDEN BETER![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 E beter ol aşkitom ne yapayım ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Bilgisayarım $ehit oldu, göçebe girebiliyorum nete anca. Dü$tü mü online olarak izleyebileceğim bir siteye? Var mı bilen? [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 18:04 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Harika bir bolumdu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 16 dan sonra biraz durgundu yine de , ama hakkaten çok güzel bağlanmaya başladı olaylar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 rapidshare'e düşmemiş daha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [spo]Bari ilk cümlesine yazmasaydın en önemli yerini :/ Neyse artık olmuş bir kere, pazar gününe alınmasına verelim. İzledim az önce güzel olmuş ama yine de Mr. Bennet ölmedi sanırım sonunda değil mi? En sevdiğim karaktere adanmıştı bu bölüm ya çok sevindim, kendisi hikayeden alınmış olsa da :)[/spo] edit: yazım hatası, son cümledeki anlam bozukluğunu giderme çalışmaları [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 01:09 tarihinde, THiM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Rew, ben ordan cektim. http://rapidshare.com/files/18355250/bykassarulu.hros.s01.e17.part1.rar http://rapidshare.com/files/18356071/bykassarulu.hros.s01.e17.part2.rar http://rapidshare.com/files/18356794/bykassarulu.hros.s01.e17.part3.rar http://rapidshare.com/files/18357288/bykassarulu.hros.s01.e17.part4.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 lost un iyice boka sardığı şu günlerde heroes olmasa ne yapardık. dizi git gide daha heyecanlı oluyor. ve lost gibi 80 tane sorunun peşinde koşturmuyor. Bağlayıcılığı aynı bir çizgi roman gibi "bundan sonra ne olacak" şeklinde. [spo] Mr. Bennet büyük adammış diyoruz. Her türlü sorun da dahi bir çözüm yolu üretiyor. Gerekirse japonca bilem düşünüyor. claire için kaçış planını thaitiliyi ve patronunu çağırdığında çoktan yapmıştı. hem kendini akladı hem de kızını emin ellere teslim etti. tabi ileriki bölümler de sylar ayrıcana hiro nun da babası bu işlerin için de ve muhtemelen o da kendi oğlununu fişlenmesini istemiyor. claude un nasıl oluyor da bu kadar çok şey bildiğini anlamış oluyoruz. acaba peter ile jessica karşılaşırsa ne olur? bakın niki demiyorum jessica diyorum. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 tayt sız adamdan kahraman olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 cnbc-e verecekti başladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Cnbc-e'de martta başlıyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [spo]Ya bisi dicem, internet hatun da yok muydu bunlar evi bastiklarinda gecen bolum? Ona noldu?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [spo]Hemen kontrol ettim :) Kadın yokmuş bizimkiler evi basarken. Bir de merak ediyorum. Bu bizim internet kadın, offline'ken bittorent download yaptırabiliyor mu? Yapıyorsa maksimum download kaç? Bunlar açıklanmalı bir an önce. Şaka bir yana, 16. bölümün bitiş bence Heroes'un en heyecanlı yeriydi şimdiye kadar ki. (don't LIE to me!) Ama orayı devam ettiremedik henüz. Bir de 17 nin sonlarına doğru Matt bilinçsiz yatarken yanındaki taş hatun kimdi öyle ya? Bizim internet kadın değil sanırım baktım benzetemedim :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [spo]yok değil yeni galiba o kadın. 16 gibi bi bölümden sonra durgun sayılırdı ama güzeldi yine de. ben peter la sylar ne zaman neo - agent smith gibi savaşacak onu merak ediyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 oha hep spo :/ cidden merak ediorum ama okumicam daha vizyona girmedi nereden ogrendiniz siz? dvd falanmi aldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 wir benutzen internetanschluss zu herunterladen arkadaşım. [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 03:43 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar