arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 video süper yarıldım :D yalnız ben acayip kıl oluyorum herşeye vuuuuv vaauuv diye bağıran amerikalılara ya, orada olsam 1-2 tanesini tokatlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kendileri sın derece self-expressive bi ırk, bize gelmez öyle şeyler. halbuki bizde adam dediğin gülmez, ağlamaz, taşkınlık yapınca ağzına bi tane koyarsın, susar! höt-zöt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 1. sezonu izledikten aylar sonra 2 ve 3 ü bitirdim , son bölümlerde boş işlerle uğraşıcaklarına avatar üzerine yoğunlaşıp daha iyi bağlıyabilirlermiş, son kısmı çok hızlı gelişti alakasız hikayelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sezon 3 ü moonfang olarak mı yoksa xvid sstv olarak mı izlediniz? soyle bir durum var cünkü sstv ripi 170 mb normalde izlediklerimse 350 civarıydı.görüntü ve seste buna bağlı olarak kötüleşti mi ya da torrentten hangi seedleri onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 317 yok ya torrent sitelerinde allahını seven yardım etsin :D buldum buldum gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 www.avatarchapters.org 3 kitabın bütün bölümleri war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 izledim bitirdim şimdi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oha heyecanlandım yeni bölümler geldi diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bitireli aylar oldu ama ben söylemeyi unuttuğum bir kaç şey var özellikle serinin özeti tadınaki ember island playersda baya bi yarıldım yaaa kabuki tiyatrosunun manyak bir örneği olmuş gerçekten yapsalar koşa koşa gider seyrederim !!! asdfgh@?! :D ayh o tiplemeler çoşmuş ya aang'in bayan toph'unda erkek oyuncu tarafından canlandırlımasına yarıldım zaten sırf quotelardan iş bağlanır misal -look your honor! -where? yada tearbend olayı aangin blue spirit tarafından kurtarılışı XD kısaca ben o bölüme bayıldım ayıldım sonra bidaha bayıldım hatta şoka girdim bimden çıktım asdfgh!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dun tekrar bir izliyim dedim finali de =), benim de aklıma bir sey takıldı eheh, bu aang'in spiritbend yaptıgı sırada, once her taraf firelord'dan yayılarak kırmızı oluyor, aang'in cok az bir mavisi kalmısken cat diye domine ediyor ya, orada tamamiyle kapansaydı aang, full kırmızı olsaydı, o zaman aang yattara olup, firelord falan mı boyle 4 element kontrol edebilecekti ehueh, riskli bir sey mi bu boyle =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 dövüş stilleri kung fu dan esinlenme malum, videoları var creating the legend diye.güzel olmuş videolar koyayım dedim buraya water http://www.youtube.com/watch?v=RcBv_sJQDgw earth http://www.youtube.com/watch?v=pQ1STVNs_tY fire http://www.youtube.com/watch?v=jxXlBMQSdkI air http://www.youtube.com/watch?v=PRMSdpaELDw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ya bu avatar hairka bişey ya. of müzii hikayesi , şimdi şu videoları izledim gaza geldim tekrar, keşke devam edebilse bi şekilde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Devamının çıkması lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Böyle bir nick yapımı olmasa,daha kanlı ve aslında anlatılmak istenen çekinilmeden anlatılsa,kısaca biraz daha büyüklere hitap eden birşey olsaydı piyasaki tüm animelerden daha çok tutar,tartışmazsız efsane olabilirdi.Abartma olabilir belki ama ciddi kendine yer bulurdu efsaneler arasında.Bu haliyle de görülüyor ama neyse :) Daha kanlı ve sert olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 biz aangi kansız ve yumuşak sevdik ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Vurucam kafasına kafasına o çığlık atanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 DarKRideR said: Böyle bir nick yapımı olmasa,daha kanlı ve aslında anlatılmak istenen çekinilmeden anlatılsa,kısaca biraz daha büyüklere hitap eden birşey olsaydı piyasaki tüm animelerden daha çok tutar,tartışmazsız efsane olabilirdi.Abartma olabilir belki ama ciddi kendine yer bulurdu efsaneler arasında.Bu haliyle de görülüyor ama neyse :) Daha kanlı ve sert olsaydı keşke hic alakasi yok bence, farki o. herkes yapar vurdum oldu, kafa kirdim, kan ciktilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 2 gün önce final bölümü izledim yeniden 3 saatlik birleşimle yine biterken içim cız etti bundan 10 sene sonra izleyince de içim yine cızz edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mortis said: biz aangi kansız ve yumuşak sevdik ^_^ +desu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ben de daha bir hafta önce izledim ve bitirdim ilk defa. insanın damağında öyle bir tat bırakıyor ki bitmesin istiyor =) ama avatar'ı aang'siz olarak devam ettirseler de içimde kalır. aang'i özlerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Book : Spirit olsun, Book : Air olsun falan ama devam etsin yav. Aang olsun, Aang'in yeri başka. Katara da olsun, Sokka ile Suki evlensin, Toph'un gözleri açılsın. Filan feşmekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 senin ki direk türk filmi tadın da olmuş. ahahaha beğendim ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 zukonun annesi nerde? kim aldıysa çıkarsın ortaya tamam beyler şakada bi yere kadar yani cidden ne olcak onlar yok mu bunların bi mail'i falan küfür ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 YENİ BÖLÜM ÇIKTI SANDIM!!1!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar