Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ben begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 One shall stand, one shall fall! savaş sahneleri ve ses efektleri inanılmazdı. Öeeh diye izledim savaşları, ama gerisini pek beğenmedim, hele şu başroldeki çocuga uyuz oldum. 3.5/5 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ben begendim yani eglendirdi beni yeterince ben o basroldeki veleti A Guide to Recognizing Your Saints de cok begenmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 One shall stand, one shall fall! savaş sahneleri ve ses efektleri inanılmazdı. Öeeh diye izledim savaşları, ama gerisini pek beğenmedim, hele şu başroldeki çocuga uyuz oldum. 3.5/5 verdim ------------------------------------------------------------------- demişsinde başka ne bekliyordun ki :) bu filme benim gitme amacım en sevdiğim cizgi filmin filmi olmasından ki beklentim senin söylediğin savaş sahneleri, özel efektler, ses efektleri vs... yani bu filmden yeni bi felsefe doğmasını filan mı bekliyor bu beğenmeyen arakdaşlar ben anlamıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 rezalet film değildi, rezalet film diyenler rezalet film görmemiş diyebilirim. film bence aynı anda hem bir transformers filmi, hem de değil. + robot tasarımları müthiş olmuş. robotların yere bastığında boruların oynamasına kadar adamlar efekti abartmışlar. + bazen araba bazen robot şeklinde savaşmaları, aynen transformers ruhunu yansıtmış, iyi yapmışlar. + savaş sahneleri oldukça keyifli olmuş. + ci-cu dönüşüm sesleri nostaljik. + araçlar cool. + komik ve eğlenceli bir senaryo mevcut. - her ne kadar yeni tasarımlar da ilginç olsa da, eski nostaljik tasarımları değiştirmişler. kutu transformerslar yerine boru transformerslara çevirmişler. - klişe holywood filmi olmuş. "amerika fırsatlar ülkesidir, ezik sıradan bir çocuk olsanız bile, arka bahçenizde robot bulup dünyayı kurtarıp bir de taş gibi bir kızı kapabilirsiniz" konusu kullanılmış. - transformerslardan ziyade çocuğa odaklanmış film. - eski dizide, baba-oğul tamirci vardı bir tek, transformersların etkileşim halinde olduğu. keşke o ikiliyi korusalardı. çocuk ve sevgilisi şeklinde birşeyler yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Filmin senaryosunu eleştiren insanlar yok değil mi burada? Hakkaten yok di mi? Olmamalı yani, o kadar da olamaz. İnsanlar gerçekten şu filmin senaryosunu eleştiriyor olamazlar? Yahu film Transformers. Elinizdeki konuyu, o robotları daha mantıklı daha düzgün nasıl bir senaryoyla koyabilirsiniz dünyaya? Ki zaten orjinal hikayesinde de aynı şekilde düşüyorlar dünyaya. Hayır mantık hatası var, senaryo saçma diyen arkadaşlar bayağı bir yanlış filme gelmişler. Bi zahmet mantık arayan arkadaşlar bi daha arabaya uçağa dönüşen robotların dünyadaki savaşını anlatacağı çok bariz olan bi filme gelmesinler, geliceklerse de mantıksız demesinler bi zahmet, zira esasında bu mesajlar hiç mantıklı olmuyo :) Film mükemmeldi. Evet 2-3 klişe vardı, Optimus fazla fazla paladindi, ABD hükümeti "herşeyi bilir" imajına sokulmaya çalışılmıştı felan, ama o kadarı normal. Arada çok eğlendirdi güldürdü, çok yerinde espiriler vardı, bir iki güzel gönderme vardı (yeni bumble bee nin ve çocuğun sarı vosvosu beğenmemesi gibi felan) Film süresi boyunca baştan sona inanılmaz bir zevk aldım. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 @ascraeus şey dicem ben. 12 yaşa hitap ediyor demişin ya. e o zaman memnun etmiştir film seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 tamam uzatma kreş esprılerını, uyarı almısım zaten sızın yuzunuzden. hemen sıkayet. [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 23:24 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 off off komur gıbı yanıyorum. Zaten bız reha muhtarıda seviyoruz gülşenide. Ama gülşen erol keseyle yatıyor. Aslında erol köse evli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 şikeyeti gönderenin eline sağlık. yaş sınırlaması gelsin yahu patiye. 3 yaş üstü gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 "Madem arabaya ve uçağa dönüşen uzaylı robotların dünyadaki savaşı konulu olduğu %100 garanti olan bir filme gittim, neden o filmde mantıklı bir senaryo aramıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 filmi dün izledim çok güzeldi çocukluğum geldi aklıma vay be ne kaliteli şeyler izlermişiz dedim şimdiki yayınlanan çizgi filmlere bakıyorumda yazık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 gerçekten ya teletabiler var şimdi. Çocuklar şiddetten uzak dursun ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 biz o kadar izledik zamanında şiddet hiçte eğilimimiz yok bu çocuk psikoloklarında sorun var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 teletabi nesline acıyorum yaw, hebe hebe diye dolaşıyolar ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Eheheh siz senaryo olmamışı falan bırakın da filmin yarısında "hadi aksiyon tamamda film full robotlardan gidiyor!!11" diyen arka sırada oturan sabinin eleştirisinin bende nasıl bir dumur oluşturduğunu hayal edin =) Abi bu Transformers aksiyon, nostalji ve "robot" olacak tabi. Amerika süper birşeydir, modasına takılmasaymış tam oturacakmış gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Ya senaryoda kötü değilki filmde. Yani siz ne aradınız bu filmde merak ettim. Hayatın anlamını mı? Mutluluğun sırrı mı? sonsuza dek yaşamanın formülü mü? Komikmisiniz ya siz. Filmde bahçede ki "çimlere basmayalım" esprisinin biraz uzun olması haricinde eksik hiçbirşey yoktu bence. 2. ve 3.'süde geliyormuş, anlatamadıkları çoğu şeyide orda anlatırlar oh msi gibi. Yani uzun zamandır defalarca izlemek istediğim tek film resmen. Çok keyifliydi ya. HD versiyonu çıksında doya doya izliim. Birde şu Soundtrack Score'u çıksın harika müziklerini dinleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Benim tek eleştirim fazla amerikan bakış açısıyla (benmerkezci, kendilerini dünyanın merkezinde gören ve dünyanın kalanından soyutlamış) ve fazla propogandacı öğelerdi. Bunları bir kenara bırakırsak film mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Amerikan propagandasina veya amerikan tarzi esprilere o kadar takilmadim ben. Filmi ben cekseydim turk propagandasi, turk tarzi espriler yapardim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Katar'da geçen bölümler yalnız über Amerika'yı gösteriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 uzun zamandır bir filmden bu kadar keyif almamıştım ilk yarısı özellikle mükemmeldi. Filmde propaganda yokmu.. var tabiki Saçmalık yok mu... allahına kadar var. klişe espriler gırla ama yine de mükemmeldi. Bumblebee filmin yıldızıydı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ha bir de tek kötü yanı demiştim de azıcık ucundan bi tane daha var. Tamam yeni modeller kutu gibi değil daha borulu damarlı daha humanoidimsi falan da, o kadar da sivrili mivrili falan yapmasınlar yahu. Her tarafları keskin sinvri oynak falan. Rahatsız etti biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: Arkadaşlar senaryoyu ortalama amerikan seyircisine göre düşünün. Michael Bay'in çektiği çoğu filmde böyle klişeler var. Sonuçta endüstriye dayalı film yapan bir yönetmen kendisi. Büyük bütçeli yapımlarda genele olduğunca hitap edilmeye çalışılır. Bu yüzden kalıp bir senaryo olması doğal oluyor. Evet öyle de bu yüzden filmi daha az eleştirel bi gözle izlememki? Daha doyurucu yapılabilirdi film ama geniş kitlelere hitap etmek için yapmamışlar. Başka bi film olsa umursamazdım ama Transformers bu, adına yakışan bi film beklerdim. said: Hayatın anlamını mı? Mutluluğun sırrı mı? sonsuza dek yaşamanın formülü mü? Komikmisiniz ya siz. Heh hayır, basit bi good vs. evil hikayesi ve iyi işlenmiş dialoglar arıyordum. Starscream in uçakları hacamat ettiği sahne gibi CGI harikası yerler vardı zaten onları bekliyoduk. Ama film boyunca geçen amerikan filmi klişeleri ve o klişelere göndermeler bence çok sıkıcıydı. Dünyanın en iyi hackerının online dance oynayan aptal bi tip olması, mühendislerle dolu binadan bi kişinin bile lise öğrencileri kadar sinyal bilgisi olmaması, 7. sektörün liderlerinin kolpa adamlar olması vs. daha bir sürü bayık yer sayabilirim. Bu tür geyik sahneler komedi unsuru olarak böyle bir filme eklenebilir normaldir. Ama film Transformers üzerine değil, bu geyikler üzerine kurulu. Çok uzunlar, çok klişeler ve çok bayıklar. Gereğinden fazla yer kaplıyorlar yani. Şimdi böyle düşündüğümüz ve beğenmediğimiz için neden komiğiz? Ben gayet ciddiyim, Transformers beklediğim gibi çıkmadı üzüldüm hatta. Çok güzel sahneler de vardı. Misal diş perisi, misal yere düşen megatronun "ıyy yivraanç" diye adama fiskeyi basıp arabaya yapıştırması. Böyle kısa kısa aralara serpiştirselermiş olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 mizah olayini gereksiz abartmışlar bence de. filmi bende cok beğendim ama daha güzel çekilebilirmiş (örneğin o sarışın ablanin bulundugu yan hikaye gereksiz bence). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: Heh hayır, basit bi good vs. evil hikayesi ve iyi işlenmiş dialoglar arıyordum. Starscream in uçakları hacamat ettiği sahne gibi CGI harikası yerler vardı zaten onları bekliyoduk. Ama film boyunca geçen amerikan filmi klişeleri ve o klişelere göndermeler bence çok sıkıcıydı. Dünyanın en iyi hackerının online dance oynayan aptal bi tip olması, mühendislerle dolu binadan bi kişinin bile lise öğrencileri kadar sinyal bilgisi olmaması, 7. sektörün liderlerinin kolpa adamlar olması vs. daha bir sürü bayık yer sayabilirim. Bu tür geyik sahneler komedi unsuru olarak böyle bir filme eklenebilir normaldir. Ama film Transformers üzerine değil, bu geyikler üzerine kurulu. Çok uzunlar, çok klişeler ve çok bayıklar. Gereğinden fazla yer kaplıyorlar yani. Şimdi böyle düşündüğümüz ve beğenmediğimiz için neden komiğiz? Ben gayet ciddiyim, Transformers beklediğim gibi çıkmadı üzüldüm hatta. Çok güzel sahneler de vardı. Misal diş perisi, misal yere düşen megatronun "ıyy yivraanç" diye adama fiskeyi basıp arabaya yapıştırması. Böyle kısa kısa aralara serpiştirselermiş olurmuş. aslında film benim umduğumdan daha güzel olmuş. bunun dışında exdaysın dediklerine katılıyorum. bu kadar klişe bir senaryo koymasalar, transformerslara biraz daha fazla odaklansalar, film 10/10 olurdu bence. Sonuçta transformers filmi, ben amerika'nın kurtarıcı rolü oynamasını görmek istemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar