Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break

Suark

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca bu nasıl trailermış lan hakkaten, bütün sezon var zaten :p

Sara ölmeden son bir cesedini bile görmemiş, gizli kaçırıp gizli hapse atmışlar ama genpop'ta yatıyor ve ziyaretçi alıyorlar, bunlar gelene kadar bizimki zerre kıpraşmamış, T-Bag heralde ıslah falan olmuş, öbürü imam mı olmuş ne olmuş, meeh.

Sucre ve Mahone yok zaten, kaputt.

KillJoy said:

4 sezon izledim son 2-3 bölümü izlemedim.
micheal hastalığı nedeniyle mi ölüyodu?

Cevab

Evet, tümör mümördü sanırım. Sezonların ardından bir de The Final Break diye bir şey çıkardılar mini film / büyük episode gibi, orada da son bir aksiyon ve az daha detay var.

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Esnaf said:

bu kardeşler farklı bir dizide birlikte oynamıyor mu lan zaten.

trailer da tırt gözüktü bana fox un parası mı bitmiş bitirmişin işte diziyi neden illa zorluyorsun.

Flash'ta mı Daredevil'de mi ne oynuyorlardı da sezonluk çerez karakterlerdi galiba. İzlemediğim için bilemedim.

flash'ta oynuyorlardı, az oynamadılar. sonra legends of tomorrow'a geçtiler ordan (aynı karakter). captain cold

bu arada pb devam sezonu değil, yeni dizi gibi gözüküyor imdb'de; http://www.imdb.com/title/tt4928092/?ref_=nm_flmg_act_1
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Esnaf said:

bu kardeşler farklı bir dizide birlikte oynamıyor mu lan zaten.

trailer da tırt gözüktü bana fox un parası mı bitmiş bitirmişin işte diziyi neden illa zorluyorsun.

Flash'ta mı Daredevil'de mi ne oynuyorlardı da sezonluk çerez karakterlerdi galiba. İzlemediğim için bilemedim.

legends of universe mu neydi olm. ama wenthworth miller'in karakterinin ses tonlamasi falan iyiydi orada.

linc the sink gene okuzdu.

her neyse. cok gereksiz olmus bu prison break

chuck'i getirselerdi keske. o izlenirdi
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Sara ölmeden son bir cesedini bile görmemiş, gizli kaçırıp gizli hapse atmışlar ama genpop'ta yatıyor ve ziyaretçi alıyorlar, bunlar gelene kadar bizimki zerre kıpraşmamış, T-Bag heralde ıslah falan olmuş, öbürü imam mı olmuş ne olmuş, meeh.

trailer'ı daha izleyemedim de anam ölen adamı mı canlandırmışlar yeniden.

hapisane dizisi olacaksa yine gideri olur da. 2-4. sezon gibi olacaksa meh.

böyle karakterler gerek: hatırlayan ?:D
http://www.thestar.com.my/~/media/online/2014/07/07/03/17/stormare.ashx/?w=620&h=413&crop=1&hash=D6FA76E3AE371A9B3A0C7B94AE3E0FCABB7F4D5A
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

KillJoy said:

4 sezon izledim son 2-3 bölümü izlemedim.
micheal hastalığı nedeniyle mi ölüyodu?

Cevab

Evet, tümör mümördü sanırım. Sezonların ardından bir de The Final Break diye bir şey çıkardılar mini film / büyük episode gibi, orada da son bir aksiyon ve az daha detay var.

I ıh.

Hayır, tümör yüzünden değil. Yani o yüzden zaten ölecek de the final break'teki zorlama sahnelerden birinde bunların elektrik sistemini bozacak aletleri kartları çalışmıyodu, ortada kalıyolardı adam da zaten ölecem diye "durun geliyorum diyip ikielini iki kabloya verip dzıbızıt kısa devre yapıp patlatıyodu arada kebap oluyordu. Gerçi yanlış hatırlamıyosam cesedini göstermiyolardı, patlamayı gösterip bitiriyolardı. Sonra da final sahnede veletle mezarını ziyaret ediyolardı.

Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...