Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Esnaf said: bu kardeşler farklı bir dizide birlikte oynamıyor mu lan zaten. trailer da tırt gözüktü bana fox un parası mı bitmiş bitirmişin işte diziyi neden illa zorluyorsun. Flash'ta mı Daredevil'de mi ne oynuyorlardı da sezonluk çerez karakterlerdi galiba. İzlemediğim için bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 4 sezon izledim son 2-3 bölümü izlemedim. micheal hastalığı nedeniyle mi ölüyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Ayrıca bu nasıl trailermış lan hakkaten, bütün sezon var zaten :p Sara ölmeden son bir cesedini bile görmemiş, gizli kaçırıp gizli hapse atmışlar ama genpop'ta yatıyor ve ziyaretçi alıyorlar, bunlar gelene kadar bizimki zerre kıpraşmamış, T-Bag heralde ıslah falan olmuş, öbürü imam mı olmuş ne olmuş, meeh. Sucre ve Mahone yok zaten, kaputt. KillJoy said: 4 sezon izledim son 2-3 bölümü izlemedim. micheal hastalığı nedeniyle mi ölüyodu? Cevab Evet, tümör mümördü sanırım. Sezonların ardından bir de The Final Break diye bir şey çıkardılar mini film / büyük episode gibi, orada da son bir aksiyon ve az daha detay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Rewendor said: Esnaf said: bu kardeşler farklı bir dizide birlikte oynamıyor mu lan zaten. trailer da tırt gözüktü bana fox un parası mı bitmiş bitirmişin işte diziyi neden illa zorluyorsun. Flash'ta mı Daredevil'de mi ne oynuyorlardı da sezonluk çerez karakterlerdi galiba. İzlemediğim için bilemedim. flash'ta oynuyorlardı, az oynamadılar. sonra legends of tomorrow'a geçtiler ordan (aynı karakter). captain cold bu arada pb devam sezonu değil, yeni dizi gibi gözüküyor imdb'de; http://www.imdb.com/title/tt4928092/?ref_=nm_flmg_act_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Rewendor said: Esnaf said: bu kardeşler farklı bir dizide birlikte oynamıyor mu lan zaten. trailer da tırt gözüktü bana fox un parası mı bitmiş bitirmişin işte diziyi neden illa zorluyorsun. Flash'ta mı Daredevil'de mi ne oynuyorlardı da sezonluk çerez karakterlerdi galiba. İzlemediğim için bilemedim. legends of universe mu neydi olm. ama wenthworth miller'in karakterinin ses tonlamasi falan iyiydi orada. linc the sink gene okuzdu. her neyse. cok gereksiz olmus bu prison break chuck'i getirselerdi keske. o izlenirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Gecenlerde haberi vardi bu oglanin gotu basi dagitti sonra toparladi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Rewendor said: Flash'ta mı Daredevil'de mi ne oynuyorlardı da sezonluk çerez karakterlerdi galiba. İzlemediğim için bilemedim. hem Flash'ı hem de Daredevil'i izlemedin mi yoksa? abooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Baggio said: Ayrıca bu nasıl trailermış lan hakkaten, bütün sezon var zaten :p Sara ölmeden son bir cesedini bile görmemiş, gizli kaçırıp gizli hapse atmışlar ama genpop'ta yatıyor ve ziyaretçi alıyorlar, bunlar gelene kadar bizimki zerre kıpraşmamış, T-Bag heralde ıslah falan olmuş, öbürü imam mı olmuş ne olmuş, meeh. Sucre ve Mahone yok zaten, kaputt. trailer'ı daha izleyemedim de anam ölen adamı mı canlandırmışlar yeniden. hapisane dizisi olacaksa yine gideri olur da. 2-4. sezon gibi olacaksa meh. böyle karakterler gerek: hatırlayan ?:D http://www.thestar.com.my/~/media/online/2014/07/07/03/17/stormare.ashx/?w=620&h=413&crop=1&hash=D6FA76E3AE371A9B3A0C7B94AE3E0FCABB7F4D5A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 evet adamlar da gerizekali butun diziyi trailer'a koymuslar. yine formundasin paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bu arada dustugu mahpushane hindistan ya da pakistan'da sanirim. panama tarzi bi yer demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 muhtemelen abisi de yakalanacak birlikte kaçmaya çalışacaklar ama ben abd hapishanelerinde geçen bir diziyi tercih ederdim :( panama da iyiydi ama en sevdiğim sezonu ilkiydi.en sevdiğim dizi de oz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 yemen galiba amerika hapisaneleri klişe oldu, değişik yerler görmek iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 yetmedimi ya bu ruhsuz maykil ve bos bakislari, bu kadar sezon da bir gram kendini gelistirmezmi bir aktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Baggio said: Ayrıca bu nasıl trailermış lan hakkaten, bütün sezon var zaten :p Sara ölmeden son bir cesedini bile görmemiş, gizli kaçırıp gizli hapse atmışlar ama genpop'ta yatıyor ve ziyaretçi alıyorlar, bunlar gelene kadar bizimki zerre kıpraşmamış, T-Bag heralde ıslah falan olmuş, öbürü imam mı olmuş ne olmuş, meeh. Sucre ve Mahone yok zaten, kaputt. KillJoy said: 4 sezon izledim son 2-3 bölümü izlemedim. micheal hastalığı nedeniyle mi ölüyodu? Cevab Evet, tümör mümördü sanırım. Sezonların ardından bir de The Final Break diye bir şey çıkardılar mini film / büyük episode gibi, orada da son bir aksiyon ve az daha detay var. I ıh. Hayır, tümör yüzünden değil. Yani o yüzden zaten ölecek de the final break'teki zorlama sahnelerden birinde bunların elektrik sistemini bozacak aletleri kartları çalışmıyodu, ortada kalıyolardı adam da zaten ölecem diye "durun geliyorum diyip ikielini iki kabloya verip dzıbızıt kısa devre yapıp patlatıyodu arada kebap oluyordu. Gerçi yanlış hatırlamıyosam cesedini göstermiyolardı, patlamayı gösterip bitiriyolardı. Sonra da final sahnede veletle mezarını ziyaret ediyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Evet doğru diyorsun ya, yüz yıl geçmiş üstünden. Yine de cheesy abi ne bileyim :p Hoş tüm dizi öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 yuh bende unutmuştum orayı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 xaty said: yemen galiba amerika hapisaneleri klişe oldu, değişik yerler görmek iyidir gezelim görelim mapushane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 trailerda sezon bitti top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 OLM ADAM CIZ BIZ OLMADI MI LAN NASI YANİ "How does this nigga keep getting in jail??" said: SDFLISDUFILDKSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 bu 2017'ye kaldı herhalde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Yeni versiyonu mu beklesem eskiyi mi izleseme, izlemedim hiç :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Eski versiyon ilk sezonu izle. Sonraki her sezonu gittikçe kötüleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar