Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mart da Cnbc-e de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bir ara Cine-5 gösteriyordu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 evet If one family doesn't kill him.... the other one will [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 16:15 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Tv8 de ben yeterince izlemiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 izlemeyen varsa diye uplıyorum 720p HD'leri çıkmış, bambaşka bir dizi gibi resmen.. görüntüler de baya kaliteli.. hani dizi & film bişiler izlemek isteyen olursa direk 720p'ye yamansın... 6 sezon - 86 episode olarak yaklaşık 150 gb bu arada blueray olarak bulunmuyor, HD TV Rip 720p olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=j6sHJHD_QaQ Bu ne abi gerçek mi bu? Reyizi mezarında ters döndürücekler. Acilen vazgeçilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 oha sopranos'un ana konusu bu mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 buraya uyarlayınca bu kadar kalıyo konudan geriye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Galdofini ve şafak sezer aynı cümleye yakıştıramazken bu olacak iş mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hasiktir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://dagobah.net/flash/dontlaugh.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Rhom said: http://www.youtube.com/watch?v=j6sHJHD_QaQ Bu ne abi gerçek mi bu? Reyizi mezarında ters döndürücekler. Acilen vazgeçilmesi lazım altı üstü bi dizi uyarlaması ilk defa yaptıgimiz sey degil buyutmeyelim of cok kotu ama ya sdsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mc_Lovin said: http://dagobah.net/flash/dontlaugh.swf abi bunu açtımmı niye arka plande hep kalıyor ya kapatamiyorum ... yani biliç altım kapattırmıyor orda kalmasını istiyorum o loop dönsün hep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Rhom said: http://www.youtube.com/watch?v=j6sHJHD_QaQ Bu ne abi gerçek mi bu? Reyizi mezarında ters döndürücekler. Acilen vazgeçilmesi lazım asdgsdgsdgsdajhhguko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 13 gunde tum sezonlari bitirdim, cok bengendim ilk uc sezonu muthislerdi. Dort dedim herhalde filler ama bes ve alti ile desperate mafia mobs kivamina indi dizi. Kotu degil onlarda ama ilk uc muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Sopranos maratonu başladım ilk iki sezon bitti ÇOK GÜZELMİŞ LAN. Ben daha başka bişey sanıyordum bunu, çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Son bölümünü cuma izledim ve bitti. Net olarak hayatımda izlediğim en iyi diziydi. Ben mi çok derin düşünüyorum bilmiyorum ama Tony'nin başrolde olduğu, insan hayatı üzerine sosyal araştırma konulu bi belgeseldi bu adeta. Şimdi bu gazla The Wire'a başladım, bakalım hangisini daha çok beğenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 the wire ın yanında sopranos cesur ve güzel gibi kalır fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 official prequel film: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 gandolfini'nin oğlu oynuyor vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Guzel bir sey olacaga benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Umarım oglunu joyless cashgrab'e alet etmemişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 On 30.06.2021 at 21:23, Silphatos dedi ki: Guzel bir sey olacaga benziyor ya bu nasıl bir gazdır, hiç olmadı nazar değer birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 trust me bruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar