Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Günlük lan, bugün güzel geçti gibi. Dur bakalım. Stüdynun yalan olma ihtimali var ama olmayabilir yani. İşallah olmaz bide. Çünkü acaip canım istiyo stüdyoya girmek. Napim, stüdyoyla besleniyorum =P Nese işte. Dün akşam eski günlük tarzı defterimi buldum. Oha lan dedim. Neler neler çıktı içinden valla. Ardından bütün dökümanları filan bir defterde toparladım. Hoş oldu. Bu haftasonu çok güzel olcak valla ya inanıyorum. Cumartesi kumpir yicem. Kafaya koydum. Da bu site niye açılmıyo ona sinir oldum. Dur bkaim ben şununla uğraşayım biraz =) Öptüm hadi byes. :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 günlük! niye kanka olduk biz onlaa? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Güzin abla gibi oldum günlük insanların derdini dinlemekten kendi dertlerime ayırıcak zaman bulamıyorum.Dershanede boş boş ders kitaplarına bakıyorum saatlerce,eve geliyorum yine bakıyorum aynı şekilde ... Sorumluluklarımın farkında olmama rağmen onlar için birşey yapamıyorum.Emo olucam lan günlük korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Günlük. Yaptığmız seçimlere kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 gunluk gene son gune biraktik isleri, speech var yalan olucak sacma salak konusucam, sonra quiz var calismadigim ondan da yaticaz. lan bi kere de erken basla calismaya be essek sipasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bugun deli gibi dolandım etrafta bir enerji patlaması yaşıyorum sınav var lan yarın napıcam kafam allak bullak herşey birbirine girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Günlük, Pati bugün beni delirtti haberin olsun. Milyon kez denedim fakat girmemekte ısrarlı davrandı. Geberticektim valla. Sora bi ara açıldı. Hah dedim içimi döküvereyim günlüğe. Yazdım o kadar yazdım yazdım yazdım. Sora alt+s yapınca bir de ne göreyim. Ulaşamıomuşum. Ulaşıma kafam girsin dedim. Dellendim resmen ya. Ben de gittim WoWWiki'ye baktım Hıh.. =P Nese günnük. Öle işte. Haftasonu bol bol yazarım artıkın sana =P Kaçtım ben hadi görüşürüz. Byes... :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 dost bulmak zor şekerim, dostlugu korumak daha da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 mektubu yırttım günlük,vermedim,veremedim,yemedi,saçma geldi,uzattığımı düşündüm,sonucunun olmıyacağını düşündüm. sence de öyle değil mi? kanıt olsun diye istemiştim,gerekte yok aslında. nasıl olsa ergenlik tribi. geçer.. bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım,nasıl yaşarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 gunluk ona sadece ... demek istiorum.. eywallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 aşırı ilgi ve sevgi boğucak onu günlük biliyorum elimden geleni yapıcam bunları ona sık sık hissettirmemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ilk defa ozlem duydum bi an. ne bileim gunluk. neyse yok bisey yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 saygılı günlük, gün geçtikçe piçleşiyorum lan harbi diyom ha. hayat umrumda değil. ama "çok planlı bi umrunda değillik" bu. oturuyorum günlükcüğüm, temel toplumsal ve içsel zorunluluklar ile sorumlulukları yerine getiriyorum. dersimi çalışıyorum, çamaşırlarımı düzenli yıkıyorum, ütü biriktirmiyorum, falan(: sonra daha manevi meselelere gelirsek, onlarda acaip sallıyorum hayatı. süper dengesiz davranıyorum çok hoşuma gidiyo. mesela sadece "meraba meraba" tanıdığım bi adam gördüm diyelim. hiç selam falan vermiorm, skimde diilsin imajı uyandırıyorum keratada. hehe. yada bak reel bi örnek veriim sana günlük. bi kız var günlük. adıda çiğdem burdan kendisine selam ederim. hihi. ama neyi farkettim biliomusun? ben bu çiğdemle çıkmak falan istemiom. moda olmuş aq herkes biriyle çıkıo. benimkide o ayak "lan biz dal kalmayalım" gibisinden bişi. bunu farkettim ya günlük, işte bu yüzden hiç umursamıyom çiğdemi. görüyom mozartta falan. enseye patlak göte şaplak (eöö.. mecazen tabi) muhabbet ediom. arada canım istio yawşıyom deli gibi. sonra hiç sallamıom bazen falan. ohş acaip zevkli bişi piçlik. euheu çok sevdim. demin ivy'ye de dedim, benim hiç sevgilim, karım vs. olmucak. bunu bilerek hareket edince çok zevkli oluo. beklenti yoksa üzüntü de yok. mis. bide bugün çişim geldi. onu da yaptım zaten. işte böyle günlük hade zıbar artık geç oldu ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Eeöö..Naber günlük? Bugün çok yorucu geçti.. Sabah ilaç aldım meğer gece alınması gerekiyomuş onun bütün gün esneye esneye gezdim hala uykum var be günlük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 anaaa herkesten haftalar sora ben de girebildim patiye.. sanki ölen bi yakınım hortlamış gibin sevindim. patiyi ne çok seviomuşum lan ben napçam şimdi burda bütün arkadaşlarım yokolmuş :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 naber lan günlük? bugün dersaneye bi kızı öpmek üzere gitmiştim, kararlıydım, nitekim kız bugün gelmedi dersaneye şansıma edeyim dedim. anladı mı nedir? yolda arabayı kaydırdım bi de ama soğuk kanlılıkla kontrolü tekrar elime aldım. bunalım yaşıyorum be günlük. kız arkadaş niteliğine ulaşabilen bi kaç kız var hangisini seçsem bilmiyorum. yoksa hepsini birden mi seçmeliyim acaba? öf günlük kaçtım ben hadi eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Normal bir gündü... Arkadaş diye çağırdığım birisi beni 3. defa ekti. bundan sonra yakın arkadaş kıvamında davranmamaya karar verdim hanfendiye... Bunun dışında aşk-meşk hayatımda istediğim gibi bir gelişme yok...gerilemede yok... iyidir böyle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 gene boktan bir gün... eski kız arkadaşım benim sevgilim mi hala bilemiyorum. Başka kızlardan da hoşlanıyorum. Laptopumu iade ettim bugün parasını aldım. Babama da microsoft maus hediye ettim. Bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Yeni uyandım günlük. Allah Belamı versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 günlük canım bişi yazmak istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 günlük bugun çamaşır yıkadım pek zevkli değildi beklemek biraz sıkıcı ama o makinanın dönmesi çok garip böyle bir noktaya bakıp kalıyorsun o dönüyorda da dönüyor.... bugun halam aradı pek bir mutlu oldum dışarıdayken böle hissedilio herhalde ehe... şimdi yine projeme dönmem gerekecek...yarın iyi bir sunum olması gerek. hadi bana baş baş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 günlük,götü boklu msn ya sapıttı ya da hacklenmi$im anlamadım.1 hafta önce listeden blocklayıp sildigim biri,bugün listemde blocklu halde duruyordu.öeh diyesi geliyor insanın.onun dı$ında klasik bir pazar günü,yan gel yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 günlük birazcik bezme ve bayginlik var bende. napsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 lan olum bu çokomilkle pirinçli atabarı karışımı süper oluyomuş , yap yap yi. si yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 günlük lan düşündüğüm kadar kötü olmayabilir ama sen bizi ikizler burcunun şerrinden koru yarabbi bi de kaptırımışım da sonra ayvayı yermişim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar