KillJoy Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 sigara içince orgazm oldun ha? :):):) sigara içince yemeye başlamıyorsun yani çevermde gördüğüm kadarıyla ama bünye aynı yemeye devam ettigi takdirde şişmanlıyor çünkü nikotin yağa yakar sigara içmeyincede .... yani [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 16:25 tarihinde, KillJoy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Sigaranın bağımlılık yaptığına innamıyorum :(. zararlı ama çok da zevk veren bişi.. ne yazıkki hasta oldum.. çabuk iyileşiyim diye bi 8-9 gundur içmiyordum.. bugün yaktım bi tane çok sert geldi (2- 2,5 paketten nerelere) söndürdüm , yarım sigara içemedim.. halbuki tadını seviyorum :( ALLAHIM NİYE BEN!! sigara bırakmak kolaymışda nası başlamışım zamanında başlaması zormuş, tutun elimden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Arkadaşın anlattığı bi bırakma yöntemi var aslında.. Sigarayı içip külünü tamamen bi bardan suyun içine boşaltıyorsun.. Ondan sonra fondip yapıosun.. Bi daha ağzına sigara aldığın zaman o iğrenç tat azına geliyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 aha evet ama o öyle deil shot bardağına cin koyuosun üstüne buzun üstüne sürdüğün külü serpiştirip üstüne de ezilmiş krema koyuosun dikiosun çok gral oluyo hep yaparım artık diosun bu bahaneyle sigaraya başlıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 killer: İçmiyorum, İçirtmiyorum, İçeni, SEVMİYORUM.. atatürkte sigara içiyordu aşırılık kötü bişi bende seni sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 http://www.metacafe.com/watch/62298/be_nice_to_smokers/ sigaraya karşı güzel bir reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bunu da koymdan edemdim :) http://www.metacafe.com/watch/36722/dont_smoke_in_public/ sanırım bunun sayesinde ben de sigaryı bırakıcam. muahahuahau süpermiş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Sigara içtiğim zamandan asla keyif almıyorum ve ben bir gerzeğim diyorum. Çünkü işteyken, birşey çalışırklen, bilgisayarla uğraşırken, düşünürken sigara i.miyorum. Bir insan için Boş diyebileceğim zamanlarda içiyorum. İçki içerken veya yapacak bişi bulamadığımda, bilgisayarda oyun oynarken vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 paket bitti hae beaaaa :( bu saatte yapılırmı bana bu yavf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bi ara denemiştim Kaptan Bılek falan, hoşuma gitmedi içmedim bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 kaptan bileği içmeyecen zaten yiyecen ben şahsen yiyorum çokta güzel oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Keşke biri gelip ya ben ya sigara dese ben de sigarayı bıraksam=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ya ben ya sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paticik yokken sigaraya başladım ama paticik geri döndü bırakır mıyım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Ne güzel 1 ay ağzıma sürmemiştim. Yeniden bırakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Ne güzel 1 ay ağzıma sürmemiştim. Yeniden bırakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 4-4.5 ay oldu bırakalı. 5.5 kilo aldım, artık daha kanlı canlıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 eheh. hala devam ediyor muydu bu kampanya. neyse neyse devam etsin. sigarasız hayat, mutlu ve sağlıklı hayattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 sabit fikirli bir insanım, düşüncelerim değişmiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 "sigara öldürür" bilmeyen var mı :) edit: sigarayı bırakıp kilo alan arkadaşlara bir sorum olacak (sadece merakımdan soruyorum). sigara içmeye başladığınızda zayıfladınız mı? yoksa sigarayı bırakınca önceki halinizin üstüne mi kilo aldınız? kanımca 2.'si oluyor o da sigara yerine başka alışkanlıklar ararken daha fazla yemeye ve aburcubura yönelmekten. (mi acaba?) [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 00:51 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 sigara açlığı bastırır inceden. günde 2 paket sigara içen insanlar, aynı zamanda ağız alışkanlığı da edinmiş oluyor ister istemez. sigaran bitince yemeğe verirsin kendini, eğer uyumazsan kalkar eşşek gibi gider sigara alırsın. o da olmazsa izmarit içersin. sigara böyle bir ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 daha bırakmak ile ilgili aklımdan hiç bişi geçmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 3-4 ay oldu sigarayı bırakalı. mutluyum gururluyum. kiloluyum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 sigara içen veya içmeye ba$layanlar, tüm bu topicte yazılanların çoğunu bilerek yapıyor bu eylemi zaten.hadi hepsini olmasa da en gerekli kısımlarını biliyordur mutlaka.tamam zararlı bir$ey falan da benim anlamadığım içmeyen adama; " hadi lan sende yak" vs diye bir ısrar yokken,içene "ayy bırak $u kaka $eyi,zararlı ıyk" türünde ısararlar vs nedendir.içen zaten bazı $eyleri bilerek ba$lamı$tır,senin zararlı demenle bırakıcak mı adam sanki? bence en buyuk zararı; belli bir yerden sonra sigarasız kalınca yaptıgı etki.delicesine bir ba$ agrısı,sinirlilik durumları vs.peki ya kanser?daha çok var ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 burda bi yerlerde biraktim diye yazmıstım.simdi arayip bulamicamda. 2sene biraktim,1ay oldu tekrar basladim. utandim kendimden,ama spor olayini birakinca sinavlar gelince tekrar kendi iradesizligimin kurbani oldum. bi ara yine birakirim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar