Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara: İçmek ya da İçmemek (Kampanya)

Arndiol_Vampir

Öne çıkan mesajlar

sigara içince orgazm oldun ha? :):):)

sigara içince yemeye başlamıyorsun yani çevermde gördüğüm kadarıyla ama bünye aynı yemeye devam ettigi takdirde şişmanlıyor çünkü nikotin yağa yakar sigara içmeyincede .... yani

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 16:25 tarihinde, KillJoy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sigaranın bağımlılık yaptığına innamıyorum :(.
zararlı ama çok da zevk veren bişi..
ne yazıkki hasta oldum.. çabuk iyileşiyim diye bi 8-9 gundur içmiyordum.. bugün yaktım bi tane çok sert geldi (2- 2,5 paketten nerelere) söndürdüm , yarım sigara içemedim..
halbuki tadını seviyorum :( ALLAHIM NİYE BEN!!

sigara bırakmak kolaymışda nası başlamışım zamanında başlaması zormuş, tutun elimden :(
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara içtiğim zamandan asla keyif almıyorum ve ben bir gerzeğim diyorum.

Çünkü işteyken, birşey çalışırklen, bilgisayarla uğraşırken, düşünürken sigara i.miyorum.
Bir insan için Boş diyebileceğim zamanlarda içiyorum.
İçki içerken veya yapacak bişi bulamadığımda, bilgisayarda oyun oynarken vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
"sigara öldürür" bilmeyen var mı :)

edit: sigarayı bırakıp kilo alan arkadaşlara bir sorum olacak (sadece merakımdan soruyorum). sigara içmeye başladığınızda zayıfladınız mı? yoksa sigarayı bırakınca önceki halinizin üstüne mi kilo aldınız?

kanımca 2.'si oluyor o da sigara yerine başka alışkanlıklar ararken daha fazla yemeye ve aburcubura yönelmekten. (mi acaba?)

[ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 00:51 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sigara içen veya içmeye ba$layanlar, tüm bu topicte yazılanların çoğunu bilerek yapıyor bu eylemi zaten.hadi hepsini olmasa da en gerekli kısımlarını biliyordur mutlaka.tamam zararlı bir$ey falan da benim anlamadığım içmeyen adama; " hadi lan sende yak" vs diye bir ısrar yokken,içene "ayy bırak $u kaka $eyi,zararlı ıyk" türünde ısararlar vs nedendir.içen zaten bazı $eyleri bilerek ba$lamı$tır,senin zararlı demenle bırakıcak mı adam sanki?

bence en buyuk zararı; belli bir yerden sonra sigarasız kalınca yaptıgı etki.delicesine bir ba$ agrısı,sinirlilik durumları vs.peki ya kanser?daha çok var ona.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...