Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 anaaa minumum'a bakmışım istiyomuş baya yaw:D [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 12:56 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Core 2 DUO E6600 4Ghz 2 GB RAM Vista 512 MB DirectX 9.0c Graphics Card with Shader 3.0 support Sadece Ram geçti, Min. oynayabiliyorum ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 1 gb ram alırsam birde vista recom. da oynayabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bi ekran kartım takıldı bi iki aya kadar bi 8800 GTS 320 MB alabilirsem bu oyunu oynarım arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 onlar nası minimum gereksinimler ya :|... crysis le mi kapısıcak bu oyun anlamadım walla =)... bu gidisle benim acer 5920g ile oynama umutlarım suya dusucek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 abi oyun yarmış bi oyun çok hayvan sistem istiyo yani bu oyunu sıfır kasılmadan oynayabilecek bi sistem şu anda kimsede yoktur kanımca (2X 8800 gtx, 6800 Quadcore, 4 gb ram felan...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Sistem istiyor üstelik birde Hayvan gibi baglantı istiyecekmiş diye duydum. Zaten World üzerine Build yapılabilecekmiş o bile çok kastırır . Adsl le olmadı kablo nete geçicem artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 @patateskabak, ama boyle olmaz ki =), mmo bu oyun ya... bu oyunda orgrimmar gibi bir yere girersen o makina bile 5 fps'ye duser... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ov bu oyun yalan olucak ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Sıkı bağlantı istiyorsa Ne yazıkki türkiye için oyun büyük ölçüde yalan olabilir.. Ki oyun Turn based Değil. Hareketlere o an karar vermek gerekiyo.. Misal olarak 2mb bağlantıyla size ok atan bi adamın üzerine 256 adslyle koşup vurmaya çalışıcaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Benim bildiğim herkesde 300 ms varmışçasına işliyecekmiş oyun bi nebze işimize yarar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 recommended olarak gosterilen her daim ortalama oynayabilecegimiz sistem olmustur. tecrube ile sabit. eq2 de de dediler sunda oynarsiniz onun ustu sistem aldik , oyunuda aldik, elimizede aldik. raid maid sehir hak getire kastir allah kastir. conan icin gereken sistemler 1 seneye oturur fiyat ve performans olarak. ya da xbox 360 :) [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 08:36 tarihinde, NexcaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: * Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz * 1024 MB RAM * 64 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ FX 5700 class card or above WoW Recommended bu, yani "rahat" çalışabilmesi için gerekli system. Gir bakalım bununla bir SSC'ye veya kalabalık bir serverda Shattrah'a, ne oluyor? :) AoC için orada yazan recommended'dan daha iyi bir sisteme gerek duyacak herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 off, elimizde patlayacak o zaman bu oyun ya :... hani boyle bu daha beta, optimizasyon falan filan diye umut etsek bi sonuca ulasır mıyız =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Oyun görüntülerine bir bak istersen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hehe biliyorum ya, zaten videoları izledikten sonra daha beter sardım, ama bayagı bi cebimizi bosaltacak gibi gozukuyor... edit: bir de dx9 veya dx10 oynamak diger parcaları etkiler mi, yoksa sadece ekran kartının uyumlu olup olmadıgına mı bakar ? yani mesela dx9 oynarken dx9 kart ve 1gb ram yeterliyse (sallıyorum), dx10 oynarken bi tek dx10 kart yeterli mi yoksa ram i de arttırmak gerekir mi mesela ? [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:27 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Şöle söliim, DX10 için, Vista yüklemen lazım, haliyle Vista'nın gereksinimlerini sağlayabilecek bir sistem gerek. Vista en az 1 GB RAM kendine istiyordu yanılmıyorsam :p Yani evet diğer parçalar da etkilenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 off, işimiz var bununla, vaz mı gecsek laptop'tan ya, bir oyun icin de olmaz ki =)... bu xp ye dx10 icin patch gelicek diye birsey okudum nette ? var mı boyle birsey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 conanin 600 kisilik meydan savaslari vs de dusunursek , ve eger derseniz ben dx 10 gordum dx 9 oynamam , o zaman 4 gb ram 8800 serisi sli qx6700 falan veya dell h2c sistemi cikardi sanirim ona benzer bir sey iste.. su an benim bunlardan baska conani full grafik full pvp full sehir dx10 vista kaldiracak baska makine aklima gelmiyor. xbox 360 da nasil olacak bu is anlamiyorum. oda baska bir umut zaten xbox sisteminin kaldirmasi icin ya o platforma kisacaklar eger kismayacaklarsa ne olacak pc deki durum .. bunlardan once ben gercek zamanli savas sisteminde okun dahi nisan alip atilacagi, dodge parrynin gercek zamanli yapilacagi bir oyunda ttnetin bizlere ne kadar guzel surprizler hazirladigini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Ben yılbaşını bekleyeceğim yeni sistem almak için. Oyuna geç başlarım ama keyfini çıkara çıkara oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi bu oyunu "ortalama" oynamak için bence e6600 (belki e6300) 2 gb ram 8800gts vista dan aşasını düşünmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ttnet şahane olacak uo gibi atlanticte 800-1200 pingle oynadığımız zamanlarada benzemez bi makina kasıcak bi ttnet sonra gazetelere haber olur millet cinnet geçiren oyuncu ailesini kılıçtan geçirdi diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 8800gts 320mb rahat yetiyor oyuna 2gb aşağısını ram olarak kabul etmeyin ztn 1gbini vista işgal edio sağlam ekilde tabee işlemcide unutmamak lazim performans icin ;p direk içeriden gelen bilgidr bunlar :) www.aocturk.com benim tuzum kuru bu arada =) amd athlon 4400+ dual 8gb ddr2 800mhz dual (4gb dual(x2)) 8800gts (sli yapsammı die düsünüorm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi aşmışsın sen yanlız 8 GB ram nedir ya:) ben 8 MB ramim olduu zamanı hatılıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 directx10 un gerektiği kadar Shader Model 4.0 da gerekli hangi ekran kartları shader model 4.0 destekliyor biliyor musunuz? ekran kartım hariç her şeyim uyumlu bu oyun için sevindim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar