Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bu da liste http://rapidshare.com/files/133454570/0000000.List.Of.Games.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ohannes iyiymiş. bi oyun daha geldi aklıma sabah akşam oynardım, sanırım ismi tanks idi, worms gibi böyle 2d bi platformda tanklar vardı, tankın atış açısını gücünü falan ayarlayıp ateş ederdik, diger tankları vurmaya calışırdık, şahaneydi. bide space taxi vardı :) http://www.lemon64.com/games/screenshots/full/space_taxi_06.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 theme hospital diye bi oyun vardı, nedense bayılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 attention please, doctor required in jelly vat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 aritra said: theme hospital diye bi oyun vardı, nedense bayılmıştım. nedense ne demekmiş, bayılınmıcak bi oyun değildi ki =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 little big adventure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bulsam da tekrar bayılsam. haykırıyorum gizliden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 pacman ve bomberman ı naerden bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 PrudenT said: aritra said: theme hospital diye bi oyun vardı, nedense bayılmıştım. nedense ne demekmiş, bayılınmıcak bi oyun değildi ki =pHARİKA bir oyundu. uzay çağına geldik, 2008 yılı oldu hala oynuyorum bazen. abandonware sitelerinde bulunabiliyor, ekşi sözlüğe bakın orada linki vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Red said: pacman ve bomberman ı naerden bulabilirim SNES rom + oyun ismi yaz oyunun romunu indir, sonra ZSNES emülatörüyle aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ya şu atari salonlarında vardı genelde.Yuakrdan toplar düşüyodu sen onları okunla ortadna bölüyodun.Balonları vurdukça küçülüyorlardı,en sonunda da hepsini vurup bi sonraki bölüme geçiyodun.Hatırlayan var mı oyunun ismini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aa hakakten öyle bişi vardı :).tamamaen unutmuşum deli gibi oynardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Rilindorlan said: ya şu atari salonlarında vardı genelde.Yuakrdan toplar düşüyodu sen onları okunla ortadna bölüyodun.Balonları vurdukça küçülüyorlardı,en sonunda da hepsini vurup bi sonraki bölüme geçiyodun.Hatırlayan var mı oyunun ismini? PANG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ah, SSI, ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Pang değil herhalde. Pang o türde ama bizim pcde oynadığımz efsane oyun başka birşey olmalı, hiç benzetemedim alttaki elemanı. Hatta iki kişi desteği de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Pang abi direk. İki kişi de oynanıyor, farklı silah buffları var bi tanesi attığın okun arkasına ip ekliyor asılı kalıyor falan. Buster Brosmuş adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kaede said: Pang değil herhalde. Pang o türde ama bizim pcde oynadığımz efsane oyun başka birşey olmalı, hiç benzetemedim alttaki elemanı. Hatta iki kişi desteği de vardı. Pang da 2 kişi oynanabiliyor, verdiğim screenshot serinin ilk oyununa ait. Arcade'lere çıkan diğer versiyonlarında grafikler daha iyi ve atış için çeşitli upgradeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 HERETIC might and magic 3 (aslında 1 vs 2 bana ah ah dedirtmediği için koymadım) DIABLO I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 adı geçmemiş, lemmings ayarında bir de fury of the furries vardı, şahaneydi. (benim ilk bitirdiğim oyun lemmings sanırım bu arada). bi de böyle karıncaları domino taşlarını ittiği ettiği bi puzzle oyunu vardı, onunla çok bozmuştum ben. wolfenstein vardı, ilk fps o mu acaba? heretic gibi hexen vardı bi de, tırsa tırsa oynamıştım ben :P ehe bi de xcopy diye mi ne kopyalama programı vardı, disket çektirmeye gittiğimizde bilgisayarcının ekranında o açık olurdu ehü. elimize disketleri alıp giderdik, onlar bozuk çıkardı filan, ehühü.. edik-ek: heroes of might and magic 3'e nostaljik denmesini kınıyorum bu arada, daha geçen hafta yine oynuyordum, hastasıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 axedice said: Pang abi direk. İki kişi de oynanıyor, farklı silah buffları var bi tanesi attığın okun arkasına ip ekliyor asılı kalıyor falan. Buster Brosmuş adı. Hah işte Buster Bros diye biliyordum ben o oyunu. Oha ömrümü yemişti nalet oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Buster Bros ne ya yok öyle birşey, kırk yıllık Pang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yalan bende exe si buster.exe idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Vall burda çocukken oynadığımız ilk arcade'lerden bugüne hep Pang vardı başka isimli benzeri bile yoktu. Buster Bros oynamadım sanırım bir Pang clone olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 @kitana; homam 3 ve diablo 1 hellfire ı hala oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar