Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aah ahhh dedirten oyunlar (veya nostalji rüzgarlari)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ohannes iyiymiş.

bi oyun daha geldi aklıma sabah akşam oynardım, sanırım ismi tanks idi, worms gibi böyle 2d bi platformda tanklar vardı, tankın atış açısını gücünü falan ayarlayıp ateş ederdik, diger tankları vurmaya calışırdık, şahaneydi.

bide space taxi vardı :)

http://www.lemon64.com/games/screenshots/full/space_taxi_06.gif
Mesaj tarihi:
PrudenT said:
aritra said:
theme hospital diye bi oyun vardı, nedense bayılmıştım.

nedense ne demekmiş, bayılınmıcak bi oyun değildi ki =p
HARİKA bir oyundu. uzay çağına geldik, 2008 yılı oldu hala oynuyorum bazen. abandonware sitelerinde bulunabiliyor, ekşi sözlüğe bakın orada linki vardı galiba.
Mesaj tarihi:
ya şu atari salonlarında vardı genelde.Yuakrdan toplar düşüyodu sen onları okunla ortadna bölüyodun.Balonları vurdukça küçülüyorlardı,en sonunda da hepsini vurup bi sonraki bölüme geçiyodun.Hatırlayan var mı oyunun ismini?
Mesaj tarihi:
Rilindorlan said:
ya şu atari salonlarında vardı genelde.Yuakrdan toplar düşüyodu sen onları okunla ortadna bölüyodun.Balonları vurdukça küçülüyorlardı,en sonunda da hepsini vurup bi sonraki bölüme geçiyodun.Hatırlayan var mı oyunun ismini?

PANG
Mesaj tarihi:
Pang değil herhalde. Pang o türde ama bizim pcde oynadığımz efsane oyun başka birşey olmalı, hiç benzetemedim alttaki elemanı. Hatta iki kişi desteği de vardı.
Mesaj tarihi:
Kaede said:
Pang değil herhalde. Pang o türde ama bizim pcde oynadığımz efsane oyun başka birşey olmalı, hiç benzetemedim alttaki elemanı. Hatta iki kişi desteği de vardı.

Pang da 2 kişi oynanabiliyor, verdiğim screenshot serinin ilk oyununa ait. Arcade'lere çıkan diğer versiyonlarında grafikler daha iyi ve atış için çeşitli upgradeler var.
Mesaj tarihi:
adı geçmemiş, lemmings ayarında bir de fury of the furries vardı, şahaneydi. (benim ilk bitirdiğim oyun lemmings sanırım bu arada).

bi de böyle karıncaları domino taşlarını ittiği ettiği bi puzzle oyunu vardı, onunla çok bozmuştum ben.
wolfenstein vardı, ilk fps o mu acaba?

heretic gibi hexen vardı bi de, tırsa tırsa oynamıştım ben :P

ehe bi de xcopy diye mi ne kopyalama programı vardı, disket çektirmeye gittiğimizde bilgisayarcının ekranında o açık olurdu ehü. elimize disketleri alıp giderdik, onlar bozuk çıkardı filan, ehühü..

edik-ek: heroes of might and magic 3'e nostaljik denmesini kınıyorum bu arada, daha geçen hafta yine oynuyordum, hastasıyım :)
Mesaj tarihi:
axedice said:
Pang abi direk. İki kişi de oynanıyor, farklı silah buffları var bi tanesi attığın okun arkasına ip ekliyor asılı kalıyor falan. Buster Brosmuş adı.

Hah işte Buster Bros diye biliyordum ben o oyunu. Oha ömrümü yemişti nalet oyun.
  • Yeni Oluştur...