Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aah ahhh dedirten oyunlar (veya nostalji rüzgarlari)

DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

ohannes iyiymiş.

bi oyun daha geldi aklıma sabah akşam oynardım, sanırım ismi tanks idi, worms gibi böyle 2d bi platformda tanklar vardı, tankın atış açısını gücünü falan ayarlayıp ateş ederdik, diger tankları vurmaya calışırdık, şahaneydi.

bide space taxi vardı :)

http://www.lemon64.com/games/screenshots/full/space_taxi_06.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Pang değil herhalde. Pang o türde ama bizim pcde oynadığımz efsane oyun başka birşey olmalı, hiç benzetemedim alttaki elemanı. Hatta iki kişi desteği de vardı.

Pang da 2 kişi oynanabiliyor, verdiğim screenshot serinin ilk oyununa ait. Arcade'lere çıkan diğer versiyonlarında grafikler daha iyi ve atış için çeşitli upgradeler var.
Sosyal ağlarda paylaş

adı geçmemiş, lemmings ayarında bir de fury of the furries vardı, şahaneydi. (benim ilk bitirdiğim oyun lemmings sanırım bu arada).

bi de böyle karıncaları domino taşlarını ittiği ettiği bi puzzle oyunu vardı, onunla çok bozmuştum ben.
wolfenstein vardı, ilk fps o mu acaba?

heretic gibi hexen vardı bi de, tırsa tırsa oynamıştım ben :P

ehe bi de xcopy diye mi ne kopyalama programı vardı, disket çektirmeye gittiğimizde bilgisayarcının ekranında o açık olurdu ehü. elimize disketleri alıp giderdik, onlar bozuk çıkardı filan, ehühü..

edik-ek: heroes of might and magic 3'e nostaljik denmesini kınıyorum bu arada, daha geçen hafta yine oynuyordum, hastasıyım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...