NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Mighty_THoR, 02 Kasım 2005 15:51 tarihinde demiş ki: bakın çok basit bir örnek var eqlive a hangisi olduğunu hatırlamıyorum bir tanrı koyudular soe nin iddiası bu boss 1-2 sene inmez di haftası dolmadan kesildi soe okadar kesilmiyeceğine inanmışki içinden loot bile çıkmadı Yukardaki bilgi yanlış. Oyunun basından beri olan bir mob 3 farklı guildin birlesmesi ve 300 kisilik bir ekiple kesildi icinden dedigin gibi loot cıkmadı oldurulemez denıyordu ama 1-2 haftalık degıl 4-5 senelık bır mob. PvP olmaması basarısız olmasını gostermez yada sırf pve olmasıda basarılıdır dedırtmez. Basarılı olmus PvP oyun da gosteremezsınız ona bakarsanız. SWG de yok Shadowbane de vs vs vs... WoW a baktıgınızda en cok konusulanlardan bırıside hıgh end instancelardır. Ben senı kestım sen benı kestın muhabbeti cok az. PvP nin bir zevk katabildiginede karsı degilim yanlıs anlasılmasın ama D&D de pvp yok diye kotu olacak bir oyun olmayabilir bunu zaman gosterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şimdi nexcatcim telefonu kaldırıyorsun ve namessarı arıyorsun o sana anlatıyor sende öğreniyorsun[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kesilen Mob : Kerafyrm (Sleeper) http://eqbeastiary.allakhazam.com/search.shtml?id=6463 Zone : Sleepers Tomb Continent : Velious Geldigi Expansion : Scars of Velious Realese date : 4 aralik 2000 http://www.gamespot.com/pc/rpg/everquestthescarsofvelious/index.html?q=scars%20of%20velious Genede sen haklisin mightycim..[signature][hline]www.ALATURQUA.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: NexcaT, 02 Kasım 2005 17:58 tarihinde demiş ki: Basarılı olmus PvP oyun da gosteremezsınız ona bakarsanız. SWG de yok Shadowbane de vs vs vs... daoc.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Hah alaturqua içinde pvp :P[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 pvp ve alaturqua yeme bizi :D[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 heheh .. sevimli şey seni :D [Bu mesaj NexcaT tarafından 04 Kasım 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Sıcak[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 DDO stress test fileplanet paralı üyeleri için açıldı arkadaşlar, şu anda başladım dl e 2.8 gb gibi birşey yarın izlenimlerimi yazarım.[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 16 Kasım 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dreagloth tarafından 16 Kasım 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 süfer saol..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 up.!! Eee stress test nasıl gidiyor varmı ss filan oyun nasıl sistem nasıl yazın birşeyler beta oyuncusu varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 DDO standart bir pve yada pvp based online oyun değil.Bu oyunda wow,eq,swg gibi bir dünya bekleyenler beklemesin. Eğer masaüstün oynadınız zevk aldıysanız bugüne kadar, bu oyun sizin için.Bu oyun casual oyuncular için değil. Kuralları,sistemi,DM'lik,etkinlik vs herşeyi çok farklı.Bu oyundan ya nefret edersiniz yada çok seversiniz(Oda ancak masaüstü bağımlısıysanız).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ya aslında stres testten sonra scr ya da offical harici bilgi vermek yasak olduğu için birşey yazmıcaktım ama birkaç birşey söyliyeyim. Şöyleki ben quest yaparken masaüstü oynuyormuş gibi hissettim çokça, grafikler ve ilk başka yadırgadığım fakat hoşuma giden combat sistemide gayet hoş. Özellikle şehirler ve dünya çok güzel oturrulmuş lakin hala fr olsaymış daha olurmuş diyorum. Masaüstündeki gibi sınırsız karakter çeşitliliğine bir nevi ulaşabilecek olsada pvp olmadan bir sürekliliği olur mu onu asıl oyun çıkınca görücez çünkü daha eklenecek çok şey vardı.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 :( pieh D&D forumlarındakı betadaki adamlar daha cok sey yazmıs hemde orjinal forumlarına dreagloth. neyse bekliyoruz ara ara yazın suraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hmm, o zaman dnl i bekliyoruz...[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: NexcaT, 26 Kasım 2005 12:27 tarihinde demiş ki: :( pieh D&D forumlarındakı betadaki adamlar daha cok sey yazmıs hemde orjinal forumlarına dreagloth. neyse bekliyoruz ara ara yazın suraya. işte onu diyorumya offical derken. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sen bana en azindan ozelden turk gozu ile yasadiklarini anlat :D[signature][hline]www.ALATURQUA.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ok öm atayım isteyenlere.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben istiyorum valla çıldırıcam meraktan[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 banada bi öm yollarsan sevinirim :)[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ddo'ın tam olarak çıkış tarihi ne oldu ?[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende öm isterim c/p de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Fileplanet sitesine girerseniz ddo stress test'e girebilirsiniz, 3 gunluk test olanagi veriyorlar, sonra closed beta account'u alma sansiniz da olucak[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 fileplanet üyesi olcan ama paralı biras o iş sanırsam ben bi baktım da..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 fileplanet ın paralı üyesi olman lazım..[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar