Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu forumda da tartismayalim pls..monk ilk eklenen olsa da olmasa da oyun daha cikmadi ve onu bekleyip burda cikana kadar ki gelismeleri takip edelim burda..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 pvp yokmu :( kendi kuyusunu kazmış bence firma[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hersey pvp diil..pvp olursa gelmem diyen de var sizin kadar.. for example: ben..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 biri bi annatsın yaw son durum nedir oyun nası falan filan?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Darqainu, 30 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hersey pvp diil..pvp olursa gelmem diyen de var sizin kadar.. for example: ben.. tabi öyleside var ama bi firma oyuna yatırım yapıyorsa ömrünüde düşünmesi gerekir hoş d&d ye masaüstü frp adamları dalıcaktır kesin bi zorluk çekmiyebilir :) ama sürekli dungeonları falan tazelemesi boss yaratıkları editlemesi vs gerekicek. en önemliside akıcı bi senaryo olmalı yoksa cok basit bi senaryoya ve haritaya sahip olan ultima senelerdir pvpsi sayesinde oynanıyor.[signature][hline]DeviantArt gallery [Bu mesaj Daesu tarafından 30 Eylül 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ömrünü düsünüosa everquest 1 diyorum susuyorum...pvp ömür deildir..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 oyunda pvp olmamasının yanında sanki masaüstü oynanıyormuş tadı verilmeye çalışılacak, bunun için 100 kişilik çok fazla server, sürekli aktif DM ler, dinamik ve sürekli gelişen quest yapısı artı çok zevkli ve muhtemelen kompleks(iyi anlamda) bir rpg sistemi olacak.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 everquest 1 in çok da fazla rakibi yoktu ama bu oyun için bu geçerli değil ... pvp ve pve serverlar olabilirmiş bence pvp siz büyük kayıp olur ,pve sinin mükemmel olması quest party dengelerinin çok iyi olması lazım ... pvp genelde oyun dinemikleri yetmediği zaman başlar ,yaratık kesmek quest yapmak lvl xp artık sizi tatmin etmiyorsa pvp başlar ufaktan ,eğer pvp yok diyorsan mükemmel bir pve olgusu yaratman lazım ... tabi pvp yapmak zaten ana sebebiniz değilse ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 PvP olmayan mmorpgye mmorpg demem breh...[signature][hline]Udinen- [Disorder] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben hiçbiryerde göremedim pvp olabilir dediklerini, onun yerine işimiz "şimdilik" pvp ile değil diyorlardı. Pvp nin bir mmo ya büyük ömür katabilme ihtimali olmasının yanında o oyunu tamamen bitirebilirde, güzel bir quest ve pve sistemi yerleştirirlerse pvp ye gerek kalmaz diye düşünüyorum, artı eq in rakibi olmadığı gerçeğine katılıyorum ki eq2 deki yetersizlikleri yüzünden wow a verdiler neredeyse tüm oyuncularını.[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 01 Ekim 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Alpha test basvurusu acilmis arkadaslar basvursak alirlarmi bizi acaba :D Sitesi - https://beta.turbine.com/signup/default.html Ayrica Melininkazaninda cok guzel incelemisler[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 1 Ağustos tan beri açık....[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 beta almaya başladılar 1-2 hafta evvel ama beta ne zaman olur bilinmez.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Oyunda pvp olmaması çok doğal ki bence zaten ad&d ye ters bir durum.Oyun tamamen bir masa üstü campaing'i 3d ortama aktarıyor.Gerçekten çok keyifli hikayeler mevcut.Karakter oluşturması vs çok ince detaylı bana biraz shadowbane'in 2-3 gömlek üstü gibi geldi.Sayısız varyasyon var karakter yaratımında.Statlardan tutun, seçtiğiniz spell,feat ve skiller, kaşınızdan burnunuza kadar herşey oldukça kapsamlı. Açıkcası grupla adventure'lara çıkmak, aynı masaüstü tadını verdi bana. NDA olmasa daha ayrıntılı bilgi verebilirdim ancak ne yazıkki yasak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ya salla NDA yı sen ver bilgi, ss koy bişe yap bizden sır çıkmaz :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Hmm karakterimizin gorunusunu ayarlayabiliyor muyuz(Swg deki gibi felan yoksa wow gibi mi)[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Jedi Padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Sylian, 20 Ekim 2005 18:40 tarihinde demiş ki: Hmm karakterimizin gorunusunu ayarlayabiliyor muyuz(Swg deki gibi felan yoksa wow gibi mi) umarım öyle bişey olur, yoksa heryerde aynı tipden bir sürü görmek bıkkınlık verioyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Swg'deki kadar kapsamlı değil ama wow gibide değil.Kaşını, gözünü, dudağını, rengini vs ayarlayabiliyorsun istediğin gibi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Önemli değil, eq2 şimdiye kadar gelmiş en kapsamlı karakter yaratma ekranına sahipti(fiziksel olarak) umarım sonları benzemez. :D Bu arada buyrun son offical trailer; Tık[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ve buyrun bir cleric in günlüğü; Tık[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Merakla bekliyorum oyunu[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 =article&pagebuilder[display_item]=123]Sorcerers Q&A 7 [signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 29 Ekim 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dreagloth tarafından 29 Ekim 2005 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hiç merak etmiyorum nedense bu oyuna karşı bi terslik var içimde pvp olmamasındandır belki...pvp sanki bi mmo nun ana direği gibi geliyo bana[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 benim çok az ilgimi çekiyor, sanırım faeruna ilgi duymam hep o campaigni oynamam o konuda kitaplar okumam ve de monk olayı.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bkz eq2 yapına milyonlarca dolar harcandı piyasadaki en pahalı mmo soe piyasada bulabildiği bütün adamları topladı senlerce çalıştırıdı iddia edilen eq2 nin önümüzdeki 10 senenin pve oyunu olacağı oyun deneyiminin benzersiz olacağıydı ne oldu 1. ayda acclar kapatılmaya başlandı aslında mmo larda pve pvp diye bir ayrım yok pve ,pvp ye giden yoldur okadar tarihte başarılı olmuş sadece 1 pve oyunu var oda eq live oda çıktığında başka oyun yoktu eq live dan beri başarılı 1 adet pve bazlı mmo yok olmayacakta nedeni çok basit hiç bir oyun oyuncunun gücü karşısında duramaz eğer bir oyunda birşey varsa mutlaka oyuncular tarafından başarılır bir mob koyduysanız nekadar kesilmez desenizde elbet kesilir bir zone koyduysanız nekadar geçilmez desenizde geçilir ve bir noktadan sonra bunlar çok seri yapılır okadar seri yapılır ki oyuncuları doyurmak için oyuna hergün yeni birşeyler eklemeniz gerekir bakın çok basit bir örnek var eqlive a hangisi olduğunu hatırlamıyorum bir tanrı koyudular soe nin iddiası bu boss 1-2 sene inmez di haftası dolmadan kesildi soe okadar kesilmiyeceğine inanmışki içinden loot bile çıkmadı insanlar aynı mobu binlerce kez kesmekten artık zevk almıyorlar bin mob kesmek yerine 1 adamı keserken aldığı adrenalini tercih ediyor insanlar. zengin pve bazlı bir pvp oyunu yapmak mümkündür ama gerçekten tutanacak bir pve oyunu şuan için mümkün değil çünkü hergün yeni birşey ekleyecek onu bulacak yazacak çizecek kodlayacak ve bunları fizik kurallarına aykırı yapacak bir ekip kurmak mümkün değil bu nedenler ışığında yapılacak en iyi pve oyunun bence ömrü en fazla 6 aydır sonrası çöküş[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar