Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
hd degistirince calistiysa permission sorunuymus demek demek. Suradan kur modlari: http://thunderpeel2001.blogspot.com/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html

Modlar sorun yaratmaz. Ama istersen kurulum klasorunu bir yere yedekle, olmazsa duzeltirsin hemen tekrar kurmadan.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
baldurs gate serilerinin fanıyımdır ama planescape oynamamıştım

ben de gaza geldim geçtiğimiz haftalarda, başladım ve bitirdim

inanılmaz bi oyun

bitirdikten sonra dragon age e vs küfür ettim bunlara mı rpg diyoruz biz artık diye.

ofiste allahtan 2 arkadaş daha oyunun fanı , işte muhabbetini yapıp rahatlayabildim
Mesaj tarihi:
Mortis said:

inanılmaz bi oyun

bitirdikten sonra dragon age e vs küfür ettim bunlara mı rpg diyoruz biz artık diye.

ofiste allahtan 2 arkadaş daha oyunun fanı , işte muhabbetini yapıp rahatlayabildim

• 4 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Mortis said:

inanılmaz bi oyun

Sonunda taşakların düşmüş.
Mesaj tarihi:
dünya genelinde bir seviye düşüşü var. oyunlarda filmlerde animelerde falan her yerde çok kişiye yayılalım çok kafa yormayalım çok satarız kafası oldu her yerde.

genelde kapitalizmi, genel iktisadi teoriyi desteklerim de, bu konuda şu an baya durumu kötüleştirecek şekilde ilerliyor. çünkü dumbed-down un karşı pazarını oluşturacak kaynak bulunamıyor bir türlü. büyük projelerde yer alınca illaki işlerden genel olarak anlamayan kişilerin dediklerini yapmak durumunda. en son star wars filminin bu fazla sert oldu biraz yumuşatın diye yüzde 40ini baştan çektikleri haberi vardı.

gerçekten birşeyler yapmak isteyenler daha bireysel projelere inmek zorunda, o yüzden anime yerine mangaya geçtim mesela çünkü nispeten daha mantıklı konular oluyor.
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Borastus said:

"o" diye bir karakter vardı şimdi baktım da iş yerinde olmasam izlerdim, konuşunca hem oyunda hem gerçekte int veriyordu.

https://www.youtube.com/watch?v=5s2e7_N381A

Wisdom veriyordu abi

Zaten bahsettigi seyler intelligencedan ziyade wisdom ile alakali seyler.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

inanılmaz bi oyun

hangi endingle bitirdin onu soyle
Mesaj tarihi:
opsiyonel bir grafik ayari var karakterleri black outline ile cevreleyen, yuksek cozunurlukden oturu siege of dragonspear'da da vardi.

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/279595144898395169/7F46E85085F6CA90884D1E36D226F156C69D7793/
Mesaj tarihi:
Mortis said:

inanılmaz bi oyun

bende bu durumdayim ama oynamadim daha. kacirdim o treni diyerek oynamadim hala. ahmetin kufurlerine ragmen.

oynasam mi?
  • Yeni Oluştur...