barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paticik çok yaşlandı. eskiden umutsuz ergen konuları açılırdı ne güzel. şimdi hiç kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Ben hala en iyi bebek bezi tarzı konuların açılmamasına hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 hakkaten ya bebe bezi muhabbetleri nasıl oldu da açılmadı halbuki bebe sahibi insanlar var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 masa said: Çocuk kimden acaba zaaaaaaaaaaaxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 khalad said: hakkaten ya bebe bezi muhabbetleri nasıl oldu da açılmadı halbuki bebe sahibi insanlar var forumda onda bile kavga edicek birilerini görmek güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 abi geçenlerde bitatlı üzerinden elitizim kasıldığına denk geldim. bebek bezinde muazzam drama döner hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 yaparız affetmeyiz dafdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 barbu said: Paticik çok yaşlandı. eskiden umutsuz ergen konuları açılırdı ne güzel. şimdi hiç kalmadı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 yastan bagimsiz hala bazen umutsuz ergen konulari aciliyor aslinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 o kızın kocası olmakta kötü aq kızla evlenecen 1 gün kalmış kız gidiyor başka bir adama birşey söyle evlenmeyeyim diyo asdfja resmen evlenmiş olmak için evlenmiş aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 çevreme baktığımda kadınların çoğunluğu evlenmiş olmak için evleniyor zaten, veya gelecek garantisi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Gelecek garantisi (de aslında sağlamıyor gerçi) yine az çok mantığa sığdırılabilen sebepler. Hani "lan aşık olacak birini bulamadım en azından anlaştığım biri olsun" kafasının bir kalıbı var. Ama bir de tamamen sosyal baskıyla "bu yaşta evlenememiş evde kalmış" "Bu yaşta evlenmediğine göre bi sorun var" kafasından kurtulmak için evlenenler var, o esas trajedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Türk evlilik kurumunda trajediler giriş, gelişme ve sonuçta eksik olmuyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 bunlar hep eğitim işte . okul eğitimi de değil ebeveyn eğitimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 senko said: çevreme baktığımda kadınların çoğunluğu evlenmiş olmak için evleniyor zaten, veya gelecek garantisi için. Abi bir de 20lerin sonuan doğru paldır küldür evlenip 1-1,5 sene sonra boşanıp sanki günah çıkaran tayfa var. Onlar çok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 ahah aynen bir de onun boşanamayan cinsi var, onlar da erkeğe zindan ediyor hayatı zaten. bu kadar sınırlı ve dar çevremde (ki hemen hemen hepsi beyaz yaka corporate calisani) bu kadar dram görüyorsam, türkiyenin genelindeki evlilikler bayağı bayağı faciadır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Ya sana Türkiye'de gördüğüm duyduğum çoğu beyaz yaka evliliğini özetleyeyim; Haftaiçi dizi, haftasonu AVM, bayramlarda İtalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 euro oldu 5 nereye italya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 baska ulkelerde farkli mi evlilik asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 beyaz yakaliligin kendisi zaten bunu zorluyo sana ahah. adam sabah cikiyo 6 da evden ise 8 de basliyo, eve geliyo olmus saat 7, yemek fln yese cocuklari varsa onlari yatirsa oldu 9. pc yi acsa hanim dirdir edecek, aciyolar netflix, dunden yarim kalan filmi izliyolar, 11:30 a dogru hanim gelip durtuyo kalk yerine yat diye. hafta sonu icinde, orasi kalabalik olur, burasi bilmemne olur, yok asucanlarla mado da bulusucaz fln derken iste adamlarin hayati sims den hallice oluyo. 10 gun de zar zor izin alip onlari denklestirince iki selfie cekmek icin italya veya dubai. oldu bitti lel beyaz yaka olmayanlar icin bambaskadir tabi, kendi planini kendin yapiyon sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 italya bana bile koydu abi. monopoly paramiz sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 banyosuz oda falan kiralayip doner ekmek yemen lazim komple italya seyahati boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 kardes, avrupada yasayip yuro kazanmiyosan bizim yapabilecegimiz bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 euro kazansan da koyar olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 bence yavaş yavaş evlilik müesesi biticek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar