Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 evet işte total war hesabı aynı. mp imkansız derken "campaign + battle" manasında demişlerdir. aynı anda ikisinden birisi olur tabii neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 team deathmatch iyi olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Sam said: programlama değil elbette ama tasarım açısından, bütün oyuncular için oyun pause olacak birisi rt savaşa girdiği zaman, ya da rt savaşlar yerine auto-resolve olacak ki o zaman esprisi kalmıyor oyunun. campaign turn-based olmadığından daha da zor hatta, turn sırasında millet dövüşürdü belki, bekleme daha az olurdu. total war serisindeki gibi bir durum var burada, ona da 10 yıldır aynı nedenle campaign için mp koyamıyorlar. ben de çare düşünmüşümdür ama bulamadım, bulan oyunu ya da oyuncuyu da görmedim daha. :) Aslında iki kişilik MPlerde şöyle bir şey mümkün, bir kişi savaşa gireceği zaman, diğer kişi de otomatikman karşı tarafı yönetir (kendi ordusu olsa da olmasa da). En azından sıkılmaz savaşlar da baya eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ahaha cok abuse olur ole olursa, ama iyi fikir yinede. yalnız bilgisayarı oynıyan kişi bayar hep. dusundesene heroes 3 de kacmak ıstemsıen rağmen xp ıcın zorla saldırılıp kesılen 14 imp'i horned beastı falan oynadıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ardeth looter'ları savunur artık knight ordusuna karşı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 I WILL CUT YOUR HEAD OFF!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 En sağlam fraksion hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 khergitler tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Ardeth said: ya ben hatırlıyorum, ilk oyun çıktığı zamanlarda da yeni bir mount and blade II çıkmadan multiplayer gelmesinin mümkün olmayacağını söylüyorlardı :p bana nedense çok zor gelmedi. yani oynanabilirlik düşebilir baya ama oyunu o hale çevirmek programlama açısından neden imkansız olsun göremedim :p 0.6xx zamanları ekipleri sadece iki kişiydi (Armağan ve eşi) ve oyunun multiplayera uygun yazılmadığını söylüyorlardı. Şu anda ise hem ekipleri daha geniş hem de arkalarında Paradox var. Yani gene zor ama hem imkanları daha geniş olduğu için hem de Paradox multiplayer istediği için yapmaya karar verdiler sanırım. Bu arada forum.taleworldsden aratırsanız 500 tane multiplayer isteyen konu çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bana sanki svadyanlılar gibi geliyo ya ne biliyim kergitlileri belki sevemedim akdhgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 meydan savasında svadlarla khergıtler kapıyıso, kaleye saldırıken nordlar barız ustunde, savunmada khergıtler yıne fena degıl. adamların asıl guzellıklerı son derece bomba bı bırım olan khergıt lancer. adamlar ya one hand/spear kalkan agır zırh cıllop at, yada one hand/bow kalkan zgır zırh cıllop at seklınde gıyınıp kusanıyo. yanı suralara bı dızıyosun adamları, hem ok yağmuru gelı gıbı hemde olduakca ıyı skıllerle one hand cekıyolar. acık arazıde hele duz yerlerde, barız ustunler adamlar. svandian knighttan hızlılar, vaegir knightlar gibi kalkansız değiller. üstelik rakiplerinden cok daha hızlı eğitiliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ayrıca sole 50 khergıt lancer yan yana geldıgınde karızma katsayıları 10'a cıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Açık arazide Khergits Genel olarak Swadians Footman oynuyorsanız Nords Nostalji için Vaegirs Oyun kolay geliyorsa Rhodoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Sam said: ardeth looter'ları savunur artık knight ordusuna karşı lol. böyle şeylerle gelmeyin bana, belirli bir battle advantageın üzerindeki savaşlar auto resolve olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yok bız bole karar verdık, daş yokmu daş diye koşturucan savasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hahahahaha of cüce iyi güldüm asdhgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 rhodoklara niye bu kadar bok atıyosunuz anlamıyorum. 4 günde 100 recruiti sharpshooter yapıyorum kalede bekleyerek (kaç gün tam hatırlamıyorum, ama anlayın işte upgrade sayısı kadar :P). 100 sharpshooter kale savunmasında inanılmaz. yani eğer ladder varsa, adamlar tepeye ulaşamadan ölüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 party önerisi istiyorum en iyi kombinasyon hangisidir ? hero olarak tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kalede bekleyerek nasıl level atlatıyorsun adamlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 training skill i. en iyi parti kompozisyonu: infantry: nord huscarl atlı: swadian knight okçu: vaegir marksman (açık arazi), rhodok sharpshooter (kale defansı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kalede durup dururken lvl atlamıyolar xp alsalar bıle gıdıpsenın secmen gerekıyo yıne ne olucaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Cuce said: yok bız bole karar verdık, daş yokmu daş diye koşturucan savasta kafanı taşlan yarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 abi taşları hafife almayın. az çekmedim ben farmerlardan ve lootterlardan. herfiler %100 accuracy ile sallıyo taşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 adam belliki taş yerine kaya atıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 benim atın gözüne attılar at kafayı yemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar