sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 tamamdır sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Beta halinde çok daha hızlıydı bu oyun. Şimdi baya takılıyor. Ayrıca ya savaşlarda çok daha kolay indiriliyorsun (Evet Options tan o ayarlanabiliyor ama sonuçta hile) yada ben baya paslanmışım... Native expended'ı deniyorum şu aralar. Şu ana kadar gözüme ilişen tek kötü şey ağır zırhlarla donanmış haydut çeteleri. Öyle etrafta pataklayacak 4-5 adamdan oluşan çelimsiz çeteler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 başlangıçta çantanda 1200 goldluk külçe var native exp modunda, onu sat bir 2hand uzunkılıç ve bir de bozkır atı al. 20-30 kişilik çeteleri bile indirirsin o ekipmanla, ama tabii swing olayını iyi kapman lazım. atın adama yaklaşmadan önce kılıcı salmış olman gerekli, ki düşman sana vurmak için elini kaldırıp gardını açtığında, kılıcın onun böğrüne girmiş olsun(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mohi said: başlangıçta çantanda 1200 goldluk külçe var native exp modunda, onu sat bir 2hand uzunkılıç ve bir de bozkır atı al. 20-30 kişilik çeteleri bile indirirsin o ekipmanla, ama tabii swing olayını iyi kapman lazım. atın adama yaklaşmadan önce kılıcı salmış olman gerekli, ki düşman sana vurmak için elini kaldırıp gardını açtığında, kılıcın onun böğrüne girmiş olsun(tu) İşte keratalar crossbow'u çok çok iyi kullanıyor. En fazla 3. geçişimde indiriyorlar. Belki biraz sadece taş atan herifleri arayıp bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ctrl + x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Apis said: Mohi said: başlangıçta çantanda 1200 goldluk külçe var native exp modunda, onu sat bir 2hand uzunkılıç ve bir de bozkır atı al. 20-30 kişilik çeteleri bile indirirsin o ekipmanla, ama tabii swing olayını iyi kapman lazım. atın adama yaklaşmadan önce kılıcı salmış olman gerekli, ki düşman sana vurmak için elini kaldırıp gardını açtığında, kılıcın onun böğrüne girmiş olsun(tu) İşte keratalar crossbow'u çok çok iyi kullanıyor. En fazla 3. geçişimde indiriyorlar. Belki biraz sadece taş atan herifleri arayıp bulmak lazım. ya onunda çaresi var, düz sürmeyeceksin okun üstüne atını ve paralel geçişler yapacaksın. düşmanın açık alana dağılmasını sağlayacaksın ve kenarlarda kalan tipleri teker teker alacaksın. başlarda okçuları çabuk kesmek ve atlıların atlarına vurmakta bir çözüm, ondan sonrası basit zaten. @Greeny, pis hilebaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 crossbow'un normal bow'dan avantajı nedir ben çözemedim. daha fazla hasar veriyor gibi görünüyor ama ben veremiyorum daha fazla. Head Shot ile 30 40 vuruyor. normal bow'la 70 80 vurduğum vaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Xenocide said: crossbow'un normal bow'dan avantajı nedir ben çözemedim. daha fazla hasar veriyor gibi görünüyor ama ben veremiyorum daha fazla. Head Shot ile 30 40 vuruyor. normal bow'la 70 80 vurduğum vaki. Betada ağır zırhlara (Full Plate gibi) karşı avantajı vardı, ayrıca normal zararıda Bow dan yukarıydı. Son halini henüz bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 kalkan parcalıyo crossbow, sonra daha az skille daha ufak crosshair sunuyo, ayrıca bekledikce crosshair büyümüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 daha çok damage veriyo aynı skillere sahipken falan. ve bayaa adamları geri tepiyo. kale savunmalarında ok saplanınca adam aynen devam ediyo ilerlemeye ama crossbowla çakarlarsa bayaa merdivenden falan düşüyosun sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 siege x-bow potansiyel dmg'sine ulaşmak için tonla power draw lazım, ve power draw skill'i bow'un istediğinden 3 fazla değilse yine isabet penaltısı alınıyor. bow şöyle 10 power draw filan yapamazsan x-bow kadar iyi değil. ve bu da çok güzel simüle edilmiş bir gerçek, yaylar gerçekten de x-bow kadar kuvvetli değildi ve yıllarca çalışmış adamlar ancak doğru düzgün kullanabiliyordu. x-bow ise buradaki gibi veriyorsun köylüye çakıyor direkt. şövalye tarzı melee karakterleri de tamamlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 xbow her şekilde yener kale defansında vaegir diyodum eskiden, vazgeçtim rhodoklara döndüm. ve geç oldu biraz 150 marx var, 30 xbow var sadece : P nese 5 gün otomatik training ile sharpshooter basabiliyorum recruitten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bişey diicem. Şu vergi toplama görevlerinde vergiyi toplayıp adama vermezsek ne olur ? Şu an 3.level im gittim vergi topladım 8bine yakın param var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bende düşündümde onu belkide görev süresi bitince para gidiyodur dedim o yüzden vermemezlik yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bLackcha0s said: bişey diicem. Şu vergi toplama görevlerinde vergiyi toplayıp adama vermezsek ne olur ? Şu an 3.level im gittim vergi topladım 8bine yakın param var =) oha lan zimmetinemi geçirecen gariban halkın dinarlarını:D quest fail olur, aran bozulur görevi veren lordla ve quest fail olunca trip yapan NPC varsa grubunda sana laf eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bişey sölimmi quest fail olmuyor. vergiyi topladıktan sonra quest completed oluyor, lorddan ödülünü almak için gidip tamamlıyorsun. ben birkere tamamlamadım, baya uzun bir süre bende kaldı hatta unutmuştum, bigün quest loga baktım orda duruyor quest hala:) bi çeşit bug denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 gidip parayı verincede 5te birini veriyor napıcam ben 8k dinarın 5 te birini hepsini cukka yapmak varken.Nasılsa yakında savaşıcaz. ama soylu bir ailenin çoğu olarak dünyaya geldik soysuzluk etmemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ya tam oalrak bilmiyorumda belki moddandır. Bazılarında 30 gün vs süren var diyor, bazılarında ise hiçbirşey demiyor. Parayı al geri gel diyor. Eğer gitmezsen sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bide bişi sorcam şimdi rodok krallığının emrindeyim şerefsiz bi tane lord var adama yardım edeyim dedi 54 kişilik ordusu var karşısında 175 kişilik vaegir ordusu vardı. her neyse yardıma gittim yendik adamın bana cevabı " leş kargası gibi bişi oldu bu benim savaşım uzak dur gibisinden" tabi bunları savaş bitince söyledi ben bu adama savaş açmak istiyorum çok ciddiyim. varmı böyle bi imkan ama rodok hizmetime son vermeden tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hatta ve hatta şöyle bir durum var, aynen bu olayı yaptınız, vergiyi topladınız sonra teslim etmediniz ve yarın öbürgün questi veren lord esir alındı. bu durumda quest cancelled oluyor ve tamamlanmış gibi exp geliyor. parada size kalır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 kermit said: bide bişi sorcam şimdi rodok krallığının emrindeyim şerefsiz bi tane lord var adama yardım edeyim dedi 54 kişilik ordusu var karşısında 175 kişilik vaegir ordusu vardı. her neyse yardıma gittim yendik adamın bana cevabı " leş kargası gibi bişi oldu bu benim savaşım uzak dur gibisinden" tabi bunları savaş bitince söyledi ben bu adama savaş açmak istiyorum çok ciddiyim. varmı böyle bi imkan ama rodok hizmetime son vermeden tabiki. aslında 5-10 düşman kalmadığı sürece lordlar böyle demiyor sana niye öyle demiş anlamadım :) rodoklardan çıkmadan saldıramazsında çık gitsin boşver rodokları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 aga lord sana atar yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 native expansion oynayıp da kral olup da lordları toplamayı deneyen oldu mu hiç? şey hani, bi lorda gidip "diğer lortlara haber sar buraya kamp kurucaz, savaşa gidicez" vs diyoruz dark knight işgali için lazım oldu bu, hadi çağır milleti dedim, 5-6 gün geçti haber yok kimselerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 aran normalde kötüyse iyileşene kadar öyle diyolar. adama önceden yamuk yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 native exp i nasıl kuruyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar