Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Buyrun deeper: olm bu senın patıcıktekıler kafayı yemıs Đяέđď®: nolduki deeper: bekle dır deeper: http://forum.paticik.com/view.php?id=136586 deeper: oha demekten başka deeper: bişey yapamıorum deeper: oha 1 başlık için deeper: oha 2 video için Đяέđď®: nolduki Đяέđď®/Paintball için takım ark. aranıyor..: o nasıl la Đяέđď®/Paintball için takım ark. aranıyor..: dur mrk ettm Đяέđď®/Paintball için takım ark. aranıyor..: paticikte nick syn Đяέđď®/Paintball için takım ark. aranıyor..: bnm deeper: ben msg atmıorum deeper: sadece deeper: okuyup deeper: dumur oluorum Eheh[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] [Bu mesaj Syn tarafından 04 Eylül 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Syn tarafından 04 Eylül 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 döverim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 arkadaşına şunu ilet çok rüküşsün !![signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bi de şunu ilet "arkadaşım!!1!11! delikanlıysan gel yaz oha falan oldum de!"[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 paticik bazen çok ukala olabilior. (ozellikle müzik ve çizgi dünyası bölümünde) ama zaten bunu isteyen de biziz.....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ya neye dumur olduunu söliim Chemicalin bilgisayarını kırması su içme tuoriali fln yane o kdr :P[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 geçici dumur o merak etmesin saçlarını yıkayınca geçiyo kalıcı yaparsa kazıtması lazım kol kıllarını euhe.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ark a selam ılet patı aılesınden[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ayıp etmiş[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bak arkadaşım...!!!111!1!!1!!birbir!.1.1![signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Yörüngeden laf atmak kolay. Yüzeye insin görüşelim!!!11[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 04 Eylül 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ARkADAşım ![signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu deeper avaturktekı d33permı cod oynayan[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ARKADAŞINA SÖYLE ADAM OLSUN TAMAM MI???*??**yıldızyıldızyıldız[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ahaha ben o videoyu islememiştim süper olmuş =)[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkadaşa selamlar *!el sallar* said: PrudenT, 05 Eylül 2005 07:34 tarihinde demiş ki: ???*??**yıldızyıldızyıldız *!pencereden atlar, gelir* yuh diyorum, yakında http::////7/777 gibi şeyler de yazılırsa hiç şaşırmam :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 paticikde bazilari vardir cok ukaladir :) baska ne diyeyim biraz olsun katiliorum ama paticik halkina direkt parmak isaret tutup bir yorum yapmam kisisel yorum yaparim..[signature][hline]10 gb reseller disk alani 100gb aylik transfer 18$ cok yakinda ama o zamana kadar www.inboxhosting.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hayır ben ukala diye yorum yapılcak bişey göremedim ya 2 kişi söylemiş yok ukaladır diye filan şimdi bu topic le bi alakası varsa lütfen anlatın ben mi öküzüm anlıyım ya[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 valla bende okudumda bu topic ile ukalalık arasında bi bağ kuramadım hala inip alt komşuya sorcam belki anlar o bişiler[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Patilerin Ek$i hakkındaki görüşleri, Arkadaşın Paticik hakkındaki görüşleri vs. GSlilerin FB hakkındaki görüşleri Kenan Evren'in savaşla ilgili görüşleri Sosyal demokratların Türkiye'nin solu hakkında i görüşleri Metalcilerin Hip-hopla ilgili görüşleri.. .. .. Valla birinin diğeri hakkındaki görüşlerini çok kaale almıyorum açıkçası. Ortamın "içinde" iken eğlenip eğlenmediğim, başında saatler harcamaktan pişman olup olmadığım önemli. Gerisi hikaye.. :lol:[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 pişmanmısınız ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 patiyle ekşi karsıt gosterılmıste alakası yok[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Nebuch, 04 Eylül 2005 22:49 tarihinde demiş ki: paticik bazen çok ukala olabilior. (ozellikle müzik ve çizgi dünyası bölümünde) ama zaten bunu isteyen de biziz..... said: Alis, 05 Eylül 2005 12:12 tarihinde demiş ki: paticikde bazilari vardir cok ukaladir :) baska ne diyeyim biraz olsun katiliorum ama paticik halkina direkt parmak isaret tutup bir yorum yapmam kisisel yorum yaparim.. halen anlayamadım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bir ara eski üyelere "ukela" denmişti.. sanırım o olaydan bahsediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar