Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MEMENTO !!

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

2 hafta önce izledim, o kadar övüldüğünü duyduktan sonra biraz hayalkırıklığına uğradım doğrusu. geriden çekilme tekniği sinemada zaten yeni birşey değil, bunda abartmışlar sadece. normalde 2 parçaya ayrılırken bunda 15 parçaya filan ayırmışlar. ortalarına doğru çok ilginçleşmişti ama sonunu beğenmedim pek. çok belirsiz biten hikayelere ısınamıyorum, belki de bende kabahat.. :)

forum 17 yıldır üstüme geliyor ühü ühü :P
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

hiç bir yerde director nolan demiyor ki. alakası yok yani.

belki de 8-10 bölümlük uyduruk stream platform dizisi olur.

imdb yazarı diyor doğru yönetmen olarak henüz bi bilgi girilmemiş. fakat bi yerde okumuştum çekecek diye. oradan aklıma yönetmen diye kalmış. gerçi belli olmaz yani yine çekebilir. dizi olsa mesela ilk bölümünü falan çeker var çünkü benzer örnekleri.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Sam said:

2 hafta önce izledim, o kadar övüldüğünü duyduktan sonra biraz hayalkırıklığına uğradım doğrusu. geriden çekilme tekniği sinemada zaten yeni birşey değil, bunda abartmışlar sadece. normalde 2 parçaya ayrılırken bunda 15 parçaya filan ayırmışlar. ortalarına doğru çok ilginçleşmişti ama sonunu beğenmedim pek. çok belirsiz biten hikayelere ısınamıyorum, belki de bende kabahat.. :)

forum 17 yıldır üstüme geliyor ühü ühü :P

ne alaka?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...