Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Cokomantis said: hatırlamayanlar için olacakmış :3 :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=OJPQeX-saLw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 https://3m84r11gpx1j11puas2g5wfl-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2017/05/elephantintheroom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 /reserved https://i.pinimg.com/originals/6c/eb/88/6ceb8834780752db1c5096c4f31935e9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 hiç bir yerde director nolan demiyor ki. alakası yok yani. belki de 8-10 bölümlük uyduruk stream platform dizisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Sam said: 2 hafta önce izledim, o kadar övüldüğünü duyduktan sonra biraz hayalkırıklığına uğradım doğrusu. geriden çekilme tekniği sinemada zaten yeni birşey değil, bunda abartmışlar sadece. normalde 2 parçaya ayrılırken bunda 15 parçaya filan ayırmışlar. ortalarına doğru çok ilginçleşmişti ama sonunu beğenmedim pek. çok belirsiz biten hikayelere ısınamıyorum, belki de bende kabahat.. :) forum 17 yıldır üstüme geliyor ühü ühü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 goldbären said: hiç bir yerde director nolan demiyor ki. alakası yok yani. belki de 8-10 bölümlük uyduruk stream platform dizisi olur. imdb yazarı diyor doğru yönetmen olarak henüz bi bilgi girilmemiş. fakat bi yerde okumuştum çekecek diye. oradan aklıma yönetmen diye kalmış. gerçi belli olmaz yani yine çekebilir. dizi olsa mesela ilk bölümünü falan çeker var çünkü benzer örnekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 kendi çekmeyecekse başkasına niye çektirsin ya nolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Memento remake http://www.youtube.com/watch?v=xJyelcnINH0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 adam aynı filmi niye çeksin ya, başkası çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 2003 postlarını okumak cok acı veriyor lan mal gibi herkes kdjfs imdbde böyle yazıyor bu arada Trivia This will be a remake of the 2000 film Memento, also written and directed by Christopher Nolan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 goldbären said: Sam said: 2 hafta önce izledim, o kadar övüldüğünü duyduktan sonra biraz hayalkırıklığına uğradım doğrusu. geriden çekilme tekniği sinemada zaten yeni birşey değil, bunda abartmışlar sadece. normalde 2 parçaya ayrılırken bunda 15 parçaya filan ayırmışlar. ortalarına doğru çok ilginçleşmişti ama sonunu beğenmedim pek. çok belirsiz biten hikayelere ısınamıyorum, belki de bende kabahat.. :) forum 17 yıldır üstüme geliyor ühü ühü :P ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Çok iyi bir yönetmen olsa da bence hiçbir filmi Memento seviyesine çıkamadı, sanatçıdan ziyade iyi bir zanaatkar gib. Herhalde kendi de durumu farkında ki, tekrar çekme yoluna gitmiş. İzleyeceğimi bile sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar