Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Destruction through creation, creation through destruction! alex abiye saygılar, çok baba karakterdir kendisi. yalnız şambala da iğrenç bitiyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Roy Mustang daha süper bi karakter:)When i become fuhrer, i will make all female personnel in the military wear miniskirts! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 mustang halt eder armstrong un yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Destroy, then create! This is the law of the universe! lol kızkardeşini tanıştırdığı bölüm süperdi kız hobi olarak "piyano" diyordu önce, sonra piyano kaldırmaya başlıyordu ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 armstrong ekrana geldiğinde arkada MUSCLE MUSCULAR falan yazıyodu çok gülüyodum ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Samurai Champloo izledim bi 10 bölüm kadar fazla ciddi geldi birde konusu çoook yavaş akıyor ondan devam etmedim. Arada başlayıp bıraktıklarım zaten dağ gibi oldu. Devil May Cry 5-6 bölüm izleyip sıkıldım arkasından Bleach çok övdü herkes diye başladım kendimi kasıp 10 bölüm izledim sonra hiiiiç sarmadı bi .Hack Sign a başladım ilk bölümden sonra hadi len dedim onuda bıraktım. Şu anda sarmayı düşündüğüm Gundam Wing var eski Macross ve Robotech döneminden bi Mecha hayranlığım vardır bakalım iyide konusu varsa ona girişicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 FMA bittiğinde bir süre anime izleyemedim, neye başlasam bayık geliyordu. O kadar iyi işlenmiş ve çizilmiş, aksiyonu dozunda mükemmel bir seri. Yalnız yıl oldu ben hala QoS'un son 10 dksini izleyemedim, ne olduğunu bilmiyorum o yüzden. DvD bozukmuş, kendim de çekmeye üşendim falan falan derken yıl oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yeni konu açmıyım dedim, full metal alchemist'i hangi sırayla izlemek gerekiyor acaba ? bi OAV lar var, TV series var, movie varmış bi de.. wiki den baktım hafif; ama izlemiş birinden kronolojik bilgi alsam daha güzel olur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ova ların konuyla alakası yok. Sadece eğlencesine yapılmış şeyler. Önce seriyi izle, sonra movie yi izle, sonrada o ovaları seyredebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yaw 44. bölümü bir türlü bulamadım bana 44. bölümün link ini öm atcak birisi var rapid den bulduklarım hep patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 wacth full metal dıye bi site war download yapmıcaksan orda war butun bolumler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 saolun buldum 47 ye kadar izledim bugun bitiririm heralde harika bir anime izlediğim en güzel animelerden birisidir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sonunda movie side dahil hepsini izledim movie pek güzel değildi gerçi ama tek kelimeyle harika bir anime baştan sonuna kadar soluksuz izledim hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 alexander louis armstrong sahnelerini tekrar izleyeyim bir ara, efsane karakter. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Oha bu cosplaycı kadına benziyor :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bayagı basarılıymıs cidden =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Madem bu kadar FMA seveni var, sizi sevindirici bir haber veriyim. Geçen günlerde BONES sıkandalı ile ortaya çıkanlar arasında FMA ve Darker than Black için devam serileri de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 O.o FMA değil de, Darker Than Black'e çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Şimdi bitirdim. Çok kötü bitiyor halbuki son 10-12 bölüm ne iyiydi. Genel olarak iyi, sonu da iyi olsaymış şahane olurmuş. Favori karakterim Al. :D Kendisini Gluttony takip ediyor. Edo da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 zaten mangadan ayrı bir son yapıyorlar eğer 2. fma çıkarsa mangadan devam etcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 aaa fma animeyle manga farklımı? ozaman başliyim ben mangayı okumaya sebep arıyodum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 roy cok iyi ya :D idolum senseim taptigim insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 destruction through creation, creation through destruction! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 İlk seri zaten devam sezonu gelmesine -bence- kapalı şekilde bitmişti. Seiji Mizushima'nın şu an zaten Gundam 00 2nd season ile uğraşacağı göz önüne alınırsa o olmadan FMA yapmak ilk serinin ününden yararlanmaya çalışılan bir proje olmaktan ileri gidememe olabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar