Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Destruction through creation, creation through destruction!

alex abiye saygılar, çok baba karakterdir kendisi. yalnız şambala da iğrenç bitiyordu..
Mesaj tarihi:

Destroy, then create! This is the law of the universe!

lol kızkardeşini tanıştırdığı bölüm süperdi

kız hobi olarak "piyano" diyordu önce, sonra piyano kaldırmaya başlıyordu ehue

Mesaj tarihi:
Samurai Champloo izledim bi 10 bölüm kadar fazla ciddi geldi birde konusu çoook yavaş akıyor ondan devam etmedim. Arada başlayıp bıraktıklarım zaten dağ gibi oldu. Devil May Cry 5-6 bölüm izleyip sıkıldım arkasından Bleach çok övdü herkes diye başladım kendimi kasıp 10 bölüm izledim sonra hiiiiç sarmadı bi .Hack Sign a başladım ilk bölümden sonra hadi len dedim onuda bıraktım.

Şu anda sarmayı düşündüğüm Gundam Wing var eski Macross ve Robotech döneminden bi Mecha hayranlığım vardır bakalım iyide konusu varsa ona girişicem.
Mesaj tarihi:
FMA bittiğinde bir süre anime izleyemedim, neye başlasam bayık geliyordu. O kadar iyi işlenmiş ve çizilmiş, aksiyonu dozunda mükemmel bir seri. Yalnız yıl oldu ben hala QoS'un son 10 dksini izleyemedim, ne olduğunu bilmiyorum o yüzden. DvD bozukmuş, kendim de çekmeye üşendim falan falan derken yıl oldu :/
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni konu açmıyım dedim, full metal alchemist'i hangi sırayla izlemek gerekiyor acaba ? bi OAV lar var, TV series var, movie varmış bi de.. wiki den baktım hafif; ama izlemiş birinden kronolojik bilgi alsam daha güzel olur dedim.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sonunda movie side dahil hepsini izledim movie pek güzel değildi gerçi ama tek kelimeyle harika bir anime baştan sonuna kadar soluksuz izledim hayran kaldım
Mesaj tarihi:
Madem bu kadar FMA seveni var, sizi sevindirici bir haber veriyim.
Geçen günlerde BONES sıkandalı ile ortaya çıkanlar arasında FMA ve Darker than Black için devam serileri de vardı.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Şimdi bitirdim. Çok kötü bitiyor halbuki son 10-12 bölüm ne iyiydi. Genel olarak iyi, sonu da iyi olsaymış şahane olurmuş.

Favori karakterim Al. :D Kendisini Gluttony takip ediyor. Edo da fena değil.
Mesaj tarihi:
İlk seri zaten devam sezonu gelmesine -bence- kapalı şekilde bitmişti. Seiji Mizushima'nın şu an zaten Gundam 00 2nd season ile uğraşacağı göz önüne alınırsa o olmadan FMA yapmak ilk serinin ününden yararlanmaya çalışılan bir proje olmaktan ileri gidememe olabilir diyorum.
  • Yeni Oluştur...