Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bariz iyi cliffhanger'di. hikayeye de cok iyi gitmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 çok kötüydü, "düşündük bitiremedik, alın size bağlanmamış bir hikaye, devamını kafadan uydurun" demişlerdi resmen. şükürler olsun ki biraderlik yapıldı ki çok nadir bir olay başarılı reboot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 mustang savas sonrasi gibi kalsaydi daha kabuledilebilir sonu olurdu brosun. bu haliyle olmaz. cliffhanger'i tercih ederim. severim cliffhanger'lari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 sonunu seyirciye bıraktığı için kötü oldu? vay anam vayyyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Sam said: rezalet, cliffhanger bir bitişi vardı ilkinin ki bitiş bile değildi, sonra gidip adolf'a filan bağlıyordu. direkt filler. http://i1222.photobucket.com/albums/dd496/ShawnMerrow/anime/godwins-law.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 brotherhoodu izlesek sadece oluyo mu yoksa baska biryerden mi baslamam lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ikisi de guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Brotherhood orijinal hikaye zaten. Diğerini boşverip direkt ondan başlayabilirsin. Onun öncesinde yayınlanan başka bir FMA daha var, manganın yetiştiği yerden sonrası başka bir hikayeye bağlıyor(veya anime kendi yoluna gidiyor da diyebilirsin). Gerçi o da fena değil, ben bütün hepsini izlerim/tek seri yetmez/diğerini de merak ederim dersen izleyebilirsin. Ama bence Brotherhood varken ona gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ben ilkini daha önce izlediğim için mesela ilkini daha bile çok sevdim örneğin. daha doğrusu ikisinin de bana göre daha güzel kısımları var. ha bi de ilkindeki seslendirmeler çok çok daha iyi bence (yine ilk onu izlememin ve alışmışlık etkisi olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 İlk FMA daha iyiydi (sonu hariç), daha doyurucuydu, Brotherhood, FMA bölümlerini hızlı hızlı atlaya atlaya geçiyordu. Önce FMA'yı izlemek daha iyi oluyor Brotherhood için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 hikayenin başları ilk seride işlenince, brotherhood'ta doğal olarak 2. yarıya ağırlık verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 FMA ve brotherhood'u izledim. çocuk işi sanki bu diye bakmadan geçiştirmiştim ama mükemmelmiş. karşılaştırılmalar yapılmış bende yorumumu katayım. FMA'da, başlangıç iyi develop edilmiş, soundtrackler daha iyi. benim hoşuma giden duygusal, melankolik bir atmosferi vardı. ama kafaya yatmayan bir sürü şey, plot hole'lar vardı, zaten saçma bir şekilde sonuca bağlandı, ending'de kötü, filmde dolayısıyla kötüydü. ama homunculuslar daha ilginçti mesela. (wrath (td)) zaten character development çok iyiydi, brotherhood'a nazaran. sadece FMA:B izlense hughes falan cannon fodder gibi kalıyor, ha bazı karakterlerin seslendirilmeleri de daha iyiydi. FMA:B'da başlangıç hızlı hızlı geçiştirilmiş. ilk serinin izlenilmesi istenmiş gibi. aksiyon üst düzeyde. manga üzerine kurulu olduğu için plot zaten sağlam. sezon finali tadında olabilecek bir ton bölüm var. ending tatmin edici. overall'a bakarsak FMA:B eziyor. kişisel yorumum, ilk seriyi en az 25.bölüme kadar izlenmeden FMA:B'a başlanmaması ve anime izliyorum diyen herkes FMA'i izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=cbkP77R7gMA adamlar en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bu adamlar efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 alfonsun zırhını yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 mehledim ya. yani güzel yapmışlar bunu da ama evet ya alphonse zırhı ya da benim ilk aklıma gelen "haşşettör onu mu yaptılar acaba" dediğim: edward'ın kılıçlı halde kolu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 silahci adamlar, zirh mirh yapmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 edoardo'nun kolu da mızrağı da naruto'daki kunai-grade silahlar, bir kişiye isabet ettirebildi mi hatırlamıyorum. ya bloklanır ya kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 gerek yok zaten, sekil olsun diye cikariyo onlari hep asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 baya homonculuslara geldi ama insanlara gelmedi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Sam said: edoardo'nun kolu da mızrağı da naruto'daki kunai-grade silahlar, bir kişiye isabet ettirebildi mi hatırlamıyorum. ya bloklanır ya kırılır. ulan Greed'e ne sokuyor amunike? kalem mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bu animeyi 50bölüm kadar izledim ancak başrol karakterinin habire dayak yiyip ezilmesinden bıkıp bırakmıştım, kücük emrahtan beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 daha kimi dovsunler? bi de seri 51 bolum zaten fsdjklfjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Arkadaş ilk defa anime seyretmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ben böyle kötü bait görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar