Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Brotherhood orijinal hikaye zaten. Diğerini boşverip direkt ondan başlayabilirsin.

Onun öncesinde yayınlanan başka bir FMA daha var, manganın yetiştiği yerden sonrası başka bir hikayeye bağlıyor(veya anime kendi yoluna gidiyor da diyebilirsin). Gerçi o da fena değil, ben bütün hepsini izlerim/tek seri yetmez/diğerini de merak ederim dersen izleyebilirsin.

Ama bence Brotherhood varken ona gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
FMA ve brotherhood'u izledim. çocuk işi sanki bu diye bakmadan geçiştirmiştim ama mükemmelmiş. karşılaştırılmalar yapılmış bende yorumumu katayım. FMA'da, başlangıç iyi develop edilmiş, soundtrackler daha iyi. benim hoşuma giden duygusal, melankolik bir atmosferi vardı. ama kafaya yatmayan bir sürü şey, plot hole'lar vardı, zaten saçma bir şekilde sonuca bağlandı, ending'de kötü, filmde dolayısıyla kötüydü. ama homunculuslar daha ilginçti mesela. (wrath (td)) zaten character development çok iyiydi, brotherhood'a nazaran. sadece FMA:B izlense hughes falan cannon fodder gibi kalıyor, ha bazı karakterlerin seslendirilmeleri de daha iyiydi. FMA:B'da başlangıç hızlı hızlı geçiştirilmiş. ilk serinin izlenilmesi istenmiş gibi. aksiyon üst düzeyde. manga üzerine kurulu olduğu için plot zaten sağlam. sezon finali tadında olabilecek bir ton bölüm var. ending tatmin edici. overall'a bakarsak FMA:B eziyor.

kişisel yorumum, ilk seriyi en az 25.bölüme kadar izlenmeden FMA:B'a başlanmaması ve anime izliyorum diyen herkes FMA'i izlemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...