Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bence ilk cikan brotherhood'dan iyi ya. ikisini de izle bence. cok degil nasilsa bolumler. 3 4 gunde biter ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 mümkünse ingilizce altyazılı izle türkçe fansublar adamı animeden soğutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Brotherhood u dl ye bıraktım evde çekiyor. Hafta içi 2-3 bölüm seyredebiliyorum akşamları anca o yüzden bros dan başladım. Tr sub animede hiç kullanmadım desem yeridir hep geç çıkardıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bir kaç sene önce ilk bölümü izlemiştim sonrası gelmemişti geçen gün izlemeye başladım tekrar baya güzel anime ya :) geçmiş sayfaları okudum da sanırım 2 part a ayrılmış, benim izlediğim ilki olması lazım, Brotherhood falan yazmıyor bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 brotherhoodu izle kesinlikle diğerini salla filler 11. böülmden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 digeri de iyiydi be, mangaya sadik degil diye kotulemis gokhan chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bros varken filler izlemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 biraddahuud daha iyi zaten de digeri de kotu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben ilkini daha cok sevmistim. bros'um asiri ciddi bi' havasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 brotherhood aşırı iyi. ilki brotherhood'a hazırlanalım diye yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ikisi de birbirinden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Brotherhood çok dramatize edilmiş ki beğenilmesinin sebebi de o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m65gwy2Rn61r7t7w8o1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Sam said: bros varken filler izlemeye gerek yok. filler değil farklı bir hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 evet mesela the two towers'da isimsiz bir adamın "farklı bir hikaye" yazmaya başladığını ve tamamen alakasız bir return of the king düşünün. olmayan karakterlerle beraber. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 daha ziyade batman çizgi romanları var diye batman begins filmine filler demek gibi seninkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 hayır benimkisi "peter jackson filmleri varken 1980 filmini izlemeyin boşa" demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aynı hikayeyi sunuyor olsalar haklısın. ama farklı hikayeler var, batman begins ile batman year one filmleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 izledigim en iyi filler o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Brotherhood izlediğim en güzel serilerin başında gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 geçen gün bitirdim ilkini baya sevdim ya, en beğendiğim animeler arasında kesinlikle. şimdi manga ile paralel gideni de izleyeceğim, indirdim ama embedded olarak ispanyolca altyazılıymış meğer assfdsdfgfdg bu arada HD ile standart arasında çok fark var mıdır? 20GB falan tekrar indirmek için beklemek istemiyorum pek, normalini indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Bros u seyrettiydim, diğerlerine bakmadım. Güzel seri, tavsiye edenler haklı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://i.imgur.com/vD21L5N.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Kac zamandir yazacaktim buna da, basligi bulmaya useniyordum. Bros'u izlememistim onceden, onu bitirdim. Resmen ayri bi' anime olmus. Ikisi de ayri ayri efsane. Yalniz ilkinin sonu daha iyiydi bence. Bros'un sonu pek olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 İlk animeyi izlemedim ama bence Brotherhood'un sonu bayağı iyiydi. Tatmin ediciydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar