Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlkinde hikayenin temelleri de bayağı bayağı farklıydı diye hatırlyıroum.

Aklımda kaldığı kadarıyla eski seride human transformation'ın taboo olmasının nedeni her attemptde bir homunculus yaratıyor olmandı.

Bunda yok öyle birşey tabii. Homunculuslar Fatherdan çıkma.

Hoş bitti ama tadı da damağımda kaldı. WTB OVA
Mesaj tarihi:
Reyna said:

Bu sondan yeni sezonun gelceğini anlıyabiliriz dimi ? :) Mangasını okumuyorum ..

Mangası da aynen bu şekilde sona erdi. Yeni sezon gelmeyecek, ancak bir film gelecekmiş. Neyi konu alacak kimsenin bir fikri yok ama.
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdi ilk anime'yi bitirdim de. mangası yakın zamanda bitti sanırım doğru mu biliyorum? bu brotherhood da bitti mi yoksa halen devam ediyor mu daha çok bölümü var mı?
başlasam mı brotherhood a diyorum ama bitmediyse başlamiyim.

bir de neden 8 aydır uplanmamış konu? bitti herhalde :)
Mesaj tarihi:
Full Metal Alchemist ile Brotherhood arasında epey fark varmı? İlk 3 bölümü izledim sanki çok birşey yok gibi.İlerleyen bölümlerde ilk seriyi izlemekten kaynaklanan ben bunu biliyordum tarzı düşüncelere kapılacakmıyız yoksa bambaşka hikayeler ve bölümlermi mevcut?
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
fma bitirdimde bu gece gene.

aklıma tek bir soru takıldı

türkiyede fma yayınlayan su animez kanalının

http://www.dailymotion.com/video/xprpj5_fma-brotherhood-animez-de_shortfilms su vidyosundaki müzik ost lerden miydi ben mi uyduruyorum?
Mesaj tarihi:
açtım şimdi 64ü bidaha izledim. ne güzeldi ya. bir 64 bölüm daha yapsınlar her bölümde 20 dakika çatı çakılsın. :(

ed: izlerim ya diyen varsa ertelemesin indirmeye başlasın bence.
  • Yeni Oluştur...