Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bu sondan yeni sezonun gelceğini anlıyabiliriz dimi ? :) Mangasını okumuyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 İlkinde hikayenin temelleri de bayağı bayağı farklıydı diye hatırlyıroum. Aklımda kaldığı kadarıyla eski seride human transformation'ın taboo olmasının nedeni her attemptde bir homunculus yaratıyor olmandı. Bunda yok öyle birşey tabii. Homunculuslar Fatherdan çıkma. Hoş bitti ama tadı da damağımda kaldı. WTB OVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sağlam animelerden biriydi, bitti sonunda. darısı filler manyağı olup yeni sıyrılmış bleach in başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Reyna said: Bu sondan yeni sezonun gelceğini anlıyabiliriz dimi ? :) Mangasını okumuyorum .. Mangası da aynen bu şekilde sona erdi. Yeni sezon gelmeyecek, ancak bir film gelecekmiş. Neyi konu alacak kimsenin bir fikri yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 mangaka bayan kendi yapsın da, stüdyoya kalsa bunu konu alır: http://www.tkfu.com/zk/SuperHsmall.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 HAHAHAHAHAA mudazumayu okumayalı baya olmuştu ilerlemişler demek. Çok epic ya o manga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 şimdi ilk anime'yi bitirdim de. mangası yakın zamanda bitti sanırım doğru mu biliyorum? bu brotherhood da bitti mi yoksa halen devam ediyor mu daha çok bölümü var mı? başlasam mı brotherhood a diyorum ama bitmediyse başlamiyim. bir de neden 8 aydır uplanmamış konu? bitti herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 mangası ile brotherhood aşağı yukarı aynı zamanda bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 evet o yüzden kadın son haftalar 100 sayfalık chapterlar yayınlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Full Metal Alchemist ile Brotherhood arasında epey fark varmı? İlk 3 bölümü izledim sanki çok birşey yok gibi.İlerleyen bölümlerde ilk seriyi izlemekten kaynaklanan ben bunu biliyordum tarzı düşüncelere kapılacakmıyız yoksa bambaşka hikayeler ve bölümlermi mevcut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 İlk 13 mü 15 mi ne bölüm aynı hikayeyi anlatıyor ondan sonra değişiyor brotherhood da 64 bölüm yani başka bi sürü hikaye de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 fma candı be. hala açıp izliyorum belli bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 http://img14.imageshack.us/img14/221/ohak.jpg tıklayınca açılıyö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 http://tinypic.com/ http://www.ressim.net/ Fük imageshack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 -Deno- said: fma candı be. hala açıp izliyorum belli bölümleri. aynen ben de dün açtım 5-6 bölüm izledim öle random arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 fma bitirdimde bu gece gene. aklıma tek bir soru takıldı türkiyede fma yayınlayan su animez kanalının http://www.dailymotion.com/video/xprpj5_fma-brotherhood-animez-de_shortfilms su vidyosundaki müzik ost lerden miydi ben mi uyduruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 TheRiverBelow said: http://img14.imageshack.us/img14/221/ohak.jpg tıklayınca açılıyö eabağoekjoaajahsdfıoaspdfhn bu ne ya ohak.jpg olmayı hakediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ost'da yok öyle birşey ya. zaten öyle müzik girecek pek yer yok animede. Lopeth said: ilk defa duydum izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bakalım arşatırıp bulabilecek miyim müziği :) Ve evet fma:brotherhood kesinlikle izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Evet sıra geldi fma'ya. Nereden başlamalı, kimin release ini seyretmeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ilk serinin ilk yarısı, sonra ikinci yarıyı direkt atlayıp fma bros. zaman azsa sadece fma bros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Tamamdır. Ben direk bros dan başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 açtım şimdi 64ü bidaha izledim. ne güzeldi ya. bir 64 bölüm daha yapsınlar her bölümde 20 dakika çatı çakılsın. :( ed: izlerim ya diyen varsa ertelemesin indirmeye başlasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar