Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 ha pardon duzeltiyorum su filmide kendilerine borcluyuz, en kotu reloaded demek baya haksizlik olmus :( https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/37/61/1c/37611cd1c86b3b2c22ac0f5c4c3b67e7.jpg reis bile daha iyi bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 revolution daha kötü reloaded'da yine ikizler merovingian falan iyiydi zion kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 architechtio kesip revolutionsa koyarsan evet daha kotu olabilir, architechti hangi filme koyarsan o film en kotu oluyor otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Laurelin said: ha pardon duzeltiyorum su filmide kendilerine borcluyuz, en kotu reloaded demek baya haksizlik olmus :( https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/37/61/1c/37611cd1c86b3b2c22ac0f5c4c3b67e7.jpg reis bile daha iyi bence :P ben sevmiştim bu filmi ya, kocaman bi masal gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 izlememişim bunu ben kadroya gel. hemen bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 ben de ilerledikçe sevmiştim. çok garip bi film kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Laurelin said: architechtio kesip revolutionsa koyarsan evet daha kotu olabilir, architechti hangi filme koyarsan o film en kotu oluyor otomatik sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Laurelin said: yumy said: LotR falan da yaparsa bunlar işid e katılırım. yeme bizi, katilicak olsan katilman lazimdi coktan http://sarahsbackstagepass.com/wp-content/uploads/2014/12/hobbit_battle_of_five_armies_by_n8ma-d829tyv.jpg B U S T E D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Reloaded cidden leşti. O dönem ki dünya siyasetine göre şekillenmiş bir filmdi. Her film etkilenir ama Reloaded'de çok fazlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 matrix 2 3 çok güzeldi lan niye sevmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 orijinal matrixle karşılaştırınca bok gibi ikisi de ama 2 çok güzel, 3te gereksiz jesus muhabbeti var boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 ilk film GITS'den çakma olduğu için iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 hayır darksiti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 bi de matrix online vardı lan ahah path of neo diye de bi oyun çıkmıştı uvvv o daha leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 ps2'ye çıkan bi oyunu vardı, niobe'yle kankasını oynuyorduk. filmde bizimkiler asıl olayları hallederken santral patlatıyorlardı falan. hah ya enter the matrix. ne hype yapmıştım liseli beynimle, max payne de görmüşüz tabi, becerebilirler sanmıştım :( nostalji thread'e mi geçsek ya, yoksa hijack'licez gibi burayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Jaegerjaquez said: matrix 2 3 çok güzeldi lan niye sevmediniz ilk filmin kalitesinde değiller ama 2-3 te aksiyon filmi olarak bakınca başarılı bayağı. ilk film aksiyon olarak diğerleri kadar dolu olmasa da, çok daha doyurucuydu gerek konu, gerek anlattıkları olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 1'den sonra animatrix ve kitaptan bilgileri toplamadan 2 ve 3ü izleyince, sadece aksiyon filmi olarak iyiydi kısmı kalıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 abi ilk filmi işin teorik kısmı, ikinci-üçüncü filmleri de pratik kısmı olarak görüyorum ben. ilkinde anlattı olayı işte robotlar nedir ne yer ne içer diye. diğer filmlerde bi daha mı anlatsın "kardeş 10 yıldır hava kapalı diyor ajanslar" diye. bütün teorik kısmını tek seferde verdiği için ilk filmin yeri ayrı tabi. bi daha denk gelsem izlerim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 fun fact: ilk filmde Switch'i iki farklı oyuncu canlandıracakmış. biri erkek biri kadın. Bu şekilde Switch, Matrix'te kendini gördüğü gibi, erkek olarak bulunacakmış (Switch adı da oradan geliyor zaten). warner brolar, wachowski broların bu fikrini geri çevirmiş tabii. http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/gifs/matrix-reaction-not-like-this-switch-unplugged-1385293342s.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 animatrixler de çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 iyi bari reboot degilmis, sequel yada prequel demis yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 prequel olur, animatrix tadinda bisi cikarsa. Ama onu da kasicaz ucleme yapicaz derlerse, hobbit gibi abuk sabuk bisi ortaya cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Gits ten arakladıklarıyla, ibrani mitoslu yüzeysel holywood senaryosu, Tek olayı görsel efektlerdi hakkaten o zamana kadar bu kadar net kullanılmamıştı, bir de soundtrack; manson, prodigy, rob zombie vs....post rock çıların son feci bisikletcilerin olmadığı bir çağda bizi hayatta tutan bir müzik kültürüydü. reboota göz ucuyla bile bakmam Ha birde baudrillard'ın simalkra kitabını yalan yanlış eklemişlerdi de Baudrillard başkan "la öyle bişey değil benim olayım anlamamışsınız" demişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 O dönem Matrix'in OST'leri ile Türk gençliği Nu metal ile tanıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 lovecraft0Z said: son feci bisikletciler bu ney ya merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar