BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet neler nerflensin mesela bence Purge her kullanımda sadece bir buff ı kaldırsın olaiblir ya da yine 2 buff kaldırsın ama 45 manadan daha fazla en az 70 mana olsun sizce neler olmalı?[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sadece flurry adam edilsin tier 3 talent olmasın tier 5 olsun adam olsun azıcık.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 totemler kalksın onun yerine bloodlust gelsin wc3teki haliyle bölece hem whinerler susar, hemde işe yaramayan totemler atılmış olur, hemde shamanın işe yarayan bir buff u olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 "Purge" ve "Remove Magic" büyülerine pvp de "diminishing return" eklenmeli diye düşünüyorum. Frost shock, nova vs. deki gibi[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 heal büyülerinin gücü azaltılmalı shockların damage'i azaltılmalı ve cooldown'u uzatılmalı wolf formun koşma hızı azaltılmalı totemler kaldırılmalı mail armor kaldırılmalı bunun yerine bloodlust gelmeli lighting büyüsü güçlendirilmeli root eklenmeli blink benzeri büyü eklenmeli ayrıca wolf form invisible olabilmeli. şahane olur valla :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 http://img337.imageshack.us/my.php?image=36008mt.jpg damage alabilite özelliğimiz azaltılmalı. ubrs yolunda genklenmiştim... hehe çok iyi hatırlıyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 lightingler guclenmeli shocklar yamultulmalı anladımda hoş shaman oldu maılda kalksın ama blink anlamadım tauren öle zıplamaz yavşakk gibi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Shaman need more buffs...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 shamanin yaptigi laglar kaldirilsin lutfen :P You think that is lag? Nope, everytime a Shaman casts Earthbind, it slows down the entire world.[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 şöle hayvani bişey geldi aklıma, örneğin earth totem koydu, işte x i koydu, sonra y yi koymak isteyince bi öncekini kaldırmalısınız diye bi şey sölesin, çeşit çeşit koyamasınlar sürekli, ya bilemiyorum tam cd durumalrını falan ama ben bi totemi öldürünce o tekrar koyabildikten sonra bıunun bi sonu yok yani[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ayni anda iki totem koyulamasin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bence shaman'ın sorunu bir hybrid olarak hepsinden azar azar yapması gereken şeylerin hepsini gerektiğinden iyi yapması. blizzard'ın totemleri silmesi gibi köklü değişiklikler yapmasını bekleyemeyiz. ama şunu yapabilir. mesela enchantmentı shaman ın warrior yüzü olarak düşünürsek mail armor bir talent haline getirilebilir. çok söylencek bir şey yok.. shaman ın talent tree sini değiştirip bağzı şeyleri aşağı çekmeleri lazım. hem melee de bi vuriim adam gebersin hem uzaktayken shock yapıyım adım atamaz hale gelsin... hem heal yapıyım canımı dolduriim... olmaz bu kadar =) NERF NERF NERF horde olmama rağmen ben shamanlardan rahatsız oluyorum. alliance ları cidden düşünemiyorum. bam güm shocklar kafaya geçirilen baltalar... zor iş valla kolay gelsin.[signature][hline]Gruthar the Chief Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bir de "niye nerflensin, gucsusuz bile" diyen dengesizler var ortalikta ermy.. Felaket :/[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 iki dakka şuraya bakarken zeplin bozuldu be loading girmeden önce herkez suya düştü yok böle bişey haha[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 purge nerflensin.mana cost artsın ve sadece 1 buff kaldırsın. totemlerin cooldownları artsın yani combatta 1 kere kullanılcak hale gelsin. mail armorun talentla alınmasıda mantıklı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 shaman kendi basina bir fenomendir . nerflenmesin saygi duyulsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 shamanlara özel faction açalım, herkes dalsın onlara. oh bee. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bence blink gelsin bide plate giysinler ha mana pool dimi bide mana poolu 2 ye katlasinlar yazik adamlara bu arada nerf teh warrior[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Petleri olsun ustune bir de...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sadece faction değiştirsinler shaman paladin olsun paladin shaman. Sonra görürsünüz ally lerden nerf pala! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 paladin'in nesini nerflicekler ki?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Herkez kendi işine baksın, elinden gelenin en iyisini yapsın sonra nerf shaman desin. [Bu mesaj TheFury tarafından 11 Ağustos 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Saeros, 11 Ağustos 2005 04:28 tarihinde demiş ki: paladin'in nesini nerflicekler ki? Olaya farklı bir boyuttan girdim / Bakmak ve görmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bana da göster, göremiyorum ben. "paladin'i gizle" butonu mu koyulsun horde UI'lerine? sona bırakmak için filan. divine shield mı kaldırılsın?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bence herkese shaman açma zorunlulugu getirsinler :=) Melee dalmadan adam kesemiyeciğini anlasın millet. Yada Nuke atmadan adam kesemiyeceğini anlasın. Utanmadan mage nuke ile karşılaştırırken shaman nukelerini shamanın 6 saniye boyunca melee yapmazsa rakibe damage vermeden durdugunu herkesin görmesi sağlansın :=) Hatta PvE de yandan değişmiş priest gibi dolaşmaması için healleri azaltılsın . Böylece Yandan değişmiş warrior yada yandan değişmiş mage olmadığı için hiçbir raide giremesin. Shamanları direk silelim herkes mutlu olsun :=) Çok şükür blizzardın yapıcağı değişikliklerle classın en azından pvede adama dönmesini bekleyelim :=P En sonda Shamanın 2 ay önceki shaman olmadığını hala anlayamanlara Blizzden intellect büyüsü isteyelim real lifeda etkilesin :=) Priestlerin Dispeline ağzını açıp laf etmeyenlerin shamanın puyrge laf etmesi ve paladinin cleanse laf etmemesini bu buffla engelleyelim. Purge ile CLeanse değişmicek shaman arayalım. [Bu mesaj Szasstam tarafından 11 Ağustos 2005 05:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar