lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 sc'nin şu modu var; http://www.moddb.com/mods/waa-mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Duruyo hala, eurobattle, garena, weplaes ben genelde orjinal serverlarda ve eb da takılıyorum, bol bol custom map açıyolar lobbyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 o daha çıkmadı işte, funding aşamasında, hoş önden bişiler yapmaya başladılar ama yayınladılarmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 custom mapler dota2 ye geldi neden hala w3 oynuyorsunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 applev0dka said: saglam necro donmus, 13 sene lan. niye w3, ben ladder oynucam da ondan. edik: anam anam hala footmen frenzy oynanıyo akarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 bu başlığı bulurken bile cok uğraştım abi cidden cok derinlere gömmüşler sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 applev0dka said: custom mapler dota2 ye geldi neden hala w3 oynuyorsunuz ki valla yıllardır alıştım ben ya, tower defence-x hero siege - ttw tarzı mapleri wc3 de oynamaya, element td'yi bile wc3 de oynuyorum sırf şu soundtrackleri bile bırakamıyorum, o derece alıştım. alın nostalji yapın özellikle şu ilk track https://www.youtube.com/watch?v=90H-ARdf1dw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 eski oyunlarıda launchera ekliyorlar hadi hayırlısı :) http://www.mmo-champion.com/content/4373-Battle-Net-Launcher-Warcraft-III-Beta-Build-Warlords-Bonus-Rolls-Treasure-Room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 ba dum ts! iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bu arada bence warcraft filminden sonra warcraft 4'ü açıklayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 HD remakeden para yesinler önce sonrasında açıklarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 hype dalga dalga yayılıyor. twitch'te şu anda 19k wc3 izleyicisi var hahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 yeto blizz paranın kokusuna gelmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 var mı 1vs1 atacak :D footmen frenzyde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Two different Warcraft III streamers have been invited to an event at Blizzard that will take place at the end of this month. They haven't shared any details about whatever may be announced or take place. There was a job posting for an unannounced MMO RTS project that required mobile experience earlier this year. http://www.wowhead.com/news=281944/many-warcraft-3-players-invited-to-offline-event-announcement-soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 mmo'ya kadar iyi gidiyordu, mobil denince iyice sıştı :( gerçi blizz demek streamlining demek, avuç içi kadar ekranda ve hatta ekrana basa basa oynanan oyunlarla uğraşan tayfa ui (veya aklıma gelmeyen başka bişi) konusunda faydalı olabilir diye düşünüyor da olabilirler. ("bugün 30 dk daha oynamak için bunlardan satın alın" kristali olmasın da o aklıma gelmeyen şey lelelel) bir de wow'la nasıl brand recognition kazandılarsa "bilgisayar oyunları" altında warcraft görünce "lan bunun kendi bölümü yok muydu..." dedim, başka bir şey düşünemedim. beynim kitlendi bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 clash of clans meets warcraft diyecem de o furya ölmedi mi ya? 2-3 sene önce çıkarsalardı çok deli ekmek yerlerdi o konseptten sanki. ya da benim çevremde oynayan kalmadığından mı öyle geliyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Gist zamanı bir Blizzard yetkilisi ile görüştük, o süreçte mobil içeriklerden bahsetmişti, mobil oyun geliyor belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Hocu King adamların zaten Clash in WC skinlisini çıkarsalar yine balya balya dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Abi başlığı bile yeter direk heycan basıor eve geçeyimde campaigns bitireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 mobil ne ya tamam yakın ve hatta uzak zamanda bile wc4 beklemiyoruz da wc3'ü bi remasterlayaydınız lan. hafta sonları grubby oynamaya devam ediyor, tod da bayadır streamliyor. şu oyun bi remasterlansa bir sürü insanı daha çekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Cokomantis said: mmo'ya kadar iyi gidiyordu, mobil denince iyice sıştı :( gerçi blizz demek streamlining demek, avuç içi kadar ekranda ve hatta ekrana basa basa oynanan oyunlarla uğraşan tayfa ui (veya aklıma gelmeyen başka bişi) konusunda faydalı olabilir diye düşünüyor da olabilirler. ("bugün 30 dk daha oynamak için bunlardan satın alın" kristali olmasın da o aklıma gelmeyen şey lelelel) bir de wow'la nasıl brand recognition kazandılarsa "bilgisayar oyunları" altında warcraft görünce "lan bunun kendi bölümü yok muydu..." dedim, başka bir şey düşünemedim. beynim kitlendi bi an. wc3 bölümüvardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 ne güzel oyundu şu ta ki blade master patchi gelene kadar orc vs ud te ud şansı yok orc anca nub olursa ud frostwrym çıkana kadar rushlamazsa en imba ırk açık ara orc ya da human ama bence orc sırf blade master scroolla bütün ünitelerden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Youtube'da Back2warcraft adında bir kanal var. Th000, Focus , 120 , foggy,lyn, life , moon vb. gosular hala turnuvalarda oynuyorlar. Bu kanal da maçları stream ediyor. Takip edebilirsiniz gayet eğleniyorum izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 grubbyde hala twitch ve youtubeda oyunlarını yayınlıyo azı açık hatta challangelar felan yapıyo sırf kodoriderla yenmeye calıs wlf oyna binalarla adam dovmeye calıs felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar